Top 100 Tiktok Food & Beverage Videos (Malaysia)

alhamdulillah dah sah 🥹 #pru #pru15 #undi
3.76M
376.03K
10.01%
1
9.71K
9.56K
Replying to @mongmong Ep 5 - Jelajah London & Paris. Hari ni aku nak bawa korang try croissant cicah hot chocolate, tengok eiffel tower and macam2 lagi tempat best 🥰 ##MakanLokal#hello2023
1.84M
199.23K
10.82%
1
2.26K
2.29K
Replying to @Azzrin Affendi Ep 3 Jelajah London & Paris. Hari ni memang kerja makan je sampai habis sakit perut 😭😭 #m#MakanLokalhello2023
1.88M
188.05K
9.98%
0
1.12K
1.37K
4
Khairulaming
Episode 1 - Jelajah London & Paris. Kitaorang pergi 9 hari 8 malam kat sana. Banyak tempat pergi and banyak benda random terjadi haha. Tunggu nanti 6-7 episode lagi ada banyak benda nak share #MakanLokal #hello2023
1.59M
184.06K
11.56%
0
1.32K
1.83K
5
Khairulaming
Replying to @Iman Rashid Episode 2 dah keluarr. Hari ni kita bawak pergi tempat makan best kat London. Kalau korang singgah nanti tolong bawak laksa untuk Simon hahah #MakanLokal #hello2023
1.25M
126.05K
10.09%
0
1.4K
1.46K
6
Chicken Royale
Dah lama teringin tu 🤣 #chickenroyale ##MYFoodie#foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp ##Foodie#kualalumpur #klfoodie ##MakanLokal#makan #idea #kontenmakan #foodchallenge #cheese
2.15M
107.36K
4.99%
1
303
524
Terima kasih isteri ku masak lauk kegemaran ku Gulai Telur Itik 😭😭❤️❤️
1.36M
94.41K
6.96%
0
378
363
8
Khairulaming
Selamat pengantin baru @Nelysa Norazlan & @MULTAZAM NASIR 🔥🔥🎉🎉 Semoga bahagia ke anak cucu dan dimurahkan rezeki sokmoooo!
855.22K
90.71K
10.61%
0
493
814
9
Khairulaming
Replying to @cikrah Ep 4 Jelajah London & Paris. Goodbye london, hari ni kita berangkat pergi Paris pulak. Banyak story orang share pasal realiti paris ni, tapi jom kita pergi tengok sendiri betul ke tak 🫠 ##MakanLokal#hello2023
859.07K
78.65K
9.16%
0
850
845
2.21M
75.03K
3.39%
0
1.47K
2.87K
Semoga akak @Nurul Nur Ariani dilimpahkan rezeki melimpah ruah amin
1.13M
73.03K
6.44%
0
2.06K
3.05K
Donut sedapppp
2.46M
70.99K
2.88%
0
906
1.34K
Replying to @aidilfit3_ground13 ytjt… hanya jauhari mengenal manikam…👩‍🍳🤍🕊 #mak#MakanLokalllo2023
809.33K
65.37K
8.08%
0
853
628
Depa kata saja aku nak buat marketing bg org beratoq panjang😅
1.24M
62.99K
5.08%
0
502
1.14K
15
Khairulaming
25,000 botol Sambal Nyet sold out hari ni. Terima kasih guys 🥺 #SambalNyet ##MakanLokal#sambalnyetbykhairulaming
735.59K
50.68K
6.89%
0
1.19K
1.37K
Love
1.72M
48.41K
2.81%
0
981
2.16K
Wife masak di kampung, kali ni bukan aku je tambah ye tapi satu keluarga haha 😂❤️
678.63K
47.05K
6.93%
0
353
531
Replying to @notsnowflakes_ Bisikam 😈 ##MakanLokal#Hello2023
530.77K
44.31K
8.35%
1
353
317
1.36M
39K
2.88%
0
262
397
20
Khairultbh
tried these yummy and easy-to-cook malay packed meal with my friend 🤤😋
239.9K
37.21K
15.51%
0
82
110