Tiktok:
youtube:
  • 50849
    Global Ranking
  • 330
    Country/Region Ranking
  • 1.01M
    Followers
  • 1.18K
    Videos
  • 22.13M
    Likes
  • New Videos
    22
  • New Followers
    7.77K
  • New Views
    7.88M
  • New Likes
    385.84K
  • New Reviews
    2.84K
  • New Share
    28K

Mj  Data Trend (30 Days)

Mj Statistics Analysis (30 Days)

Mj Hot Videos

Replying to @KakyaCeleh boley… takan x boley… selagi mana boleh mendatangkn manfaat ambik je lah dear, nk yg mana2 pon… akk xde pntng lrng… xde jugak konsep2😂 selamat mencuba & semoga bermanfaat… insyaAllah 🤲👩‍🍳🤍 #resepi1bahan #1ingredientrecipe #keropoksosej #kerepeksosej #frankfurters #1ingredient #kerepek #keropok #EasyRecipe
1.84M
67.47K
3.67%
3.19K
339
8.88K
Krupuk bantet katenyeee… serius x sangka blh sesedap ini… kok bisa?…🤷‍♀️ #krupukbantet #krupukseblak #keropokmoni #jajan #kudapan #kerepekviral #kerepek #kudap2 #jajananviral #keropok #snacks
1.76M
53.93K
3.06%
1.07K
619
3.98K
4 bahan je… tapi sedap sgt2!👩‍🍳👌 Brigadeiro recipe 🧁🧁🧁 Bahan2: 1 tin susu pekat 1 cwn susu tepung 1 tin cooking cream 1 sb butter Susu tepung utk coating Selamat mencuba & semoga bermanfaat insyaAllah♥︎ #brigadeiro #kuihsusu #EasyRecipe #dessert #4ingredientsrecipe #susupekat #condensedmilk
1.33M
66.87K
5.04%
2.51K
275
4.91K
3 menu sekali jalan… 🥟🍢🍪 simple2 je tapi sedap sgt2!… #roticanaisegera #kejusalim #puff #roticanaipuff #creamcheese #roti #softcookies #pempek #instant #pempekinstan #chocochipcookies
1.19M
57.26K
4.83%
284
290
3.38K
Buat sendiri lagi jimat & puas hati mkn👩‍🍳 Resepi soft cookie tanpa brown butter🍪🍪🍪 1 buku butter (akk guna unsalted 227gm) 1 cwn brown sugar 1/2 cwn caster sugar 1 biji telur 1 st esen vanilla 2 cwn tepung gandum 2 sb tepung jagung 1 st baking soda 1/2 cwn chocolate chip Toppings jika suka Bekukan doh sblm bakar Bakar suhu 170c 15-20mins Selamat mencuba & semoga bermanfaat insyaAllah♥︎ #softcookies #assortedsoftcookies #softcookiesrecipe #EasyRecipe #resepiantigagal #softcookie
1.09M
68.86K
6.31%
2.77K
462
6.66K
Replying to @WaniAbdulMajid Resepi soft cookie antigagal 👩‍🍳 jgn lupa bekukan doh 1-2jam sblm bakar. selamat mencuba & semoga bermanfaat insyaAllah…♥︎ #s#softcookiesm#matchar#resepimudahm#matchacookiesc#cookiesandmilkresepibiskut #cookiesrecipe #milk
942.25K
46.86K
4.97%
4.07K
394
6.56K
Replying to @babysheeda as requested, Granola Clusters full recipe 🍯👩‍🍳👌 Bahan2: 1/4 ketul butter 1/4 cwn brown sugar 1/3 cwn madu 2 cwn rolled oat 1 cwn pumpkin seed 1 cwn sunflower seed 1 cwn cranberry Selamat mencuba & semoga bermanfaat 🤍 #homemadefood #granola #homemadegranola #snack #granolaclusters #snacking #oatrecipe #granolabar
608.04K
25.18K
4.14%
3.91K
370
9.36K
Replying to @MOKLONGGG matchalaluku… telah meni🔪🩸ku… huhuhu… terimalah… kuih talam matchalaluku… 🥹 #matchajelly #jellymatcha #jelly
599.83K
10.13K
1.69%
126
136
365
1 ingredinets recipe!…🌭🌭🌭👌👩‍🍳#sausagechips #kerepeksosej #resepi1bahan #1ingredientrecipe #frankfurters #1ingredient
571.03K
64.04K
11.21%
477
339
3.57K
Nk bli maheiii sangat… last2 buat sendiri… puas hati mkn 👌👩‍🍳😌 #homemadefood #snacking #homemadegranola #granola #granolabar #granolaclusters
410.91K
26.33K
6.41%
694
291
1.75K
Giant boba but make it ✨matcha✨ #giantboba #matchaboba #matcha #boba #bobatea #matcharecipe #matchalover #matchajelly #jelly
392.99K
42.75K
10.88%
88
151
1.83K
Replying to @Nua Mustafa asyik dok lalu lalang je… jadi hari ni kite buat dia👩‍🍳 Chocolate fixdubai homemade🍫 Bahan2: 2 cwn kataifi doh 2 sb butter 1 cwn white chocolate 1/2 cwn pistachio 1/3 cwn tahini Sedikit emulco pistachio Milk chocolate secukupnya Selamat mencuba & semoga bermanfaat👩‍🍳♥︎ #saucepan #simplus #fixchocolate #simplussuperbrandday #chocolate #simplus66sbd #CookingHacks #simplusmidyearblowout #periuk
254.04K
13.78K
5.42%
58
57
316
Nah… satu lagi resepi mudah utk raya haji nnti ✨🌙 no mixer no oven, tapi sedap sgt2 👌👩‍🍳 Orange blender cake 🍊🍊🍊 Bahan2: 1 biji oren 1/2 cwn gula caster 3 biji telur 1/2 cwn minyak masak 1 1/2 cwn tepung gandum 1 st baking powder 1/2 st soda bikarbonat 1/2 st garam Sedikit emulco oren Bakar guna airfryer suhu 160c selama 30mins Selamat mencuba & semoga bermanfaat🤍 #kekoren #orangeblendercake #resepikek #noovencake #blendercake #orangecake #orangerecipe #orange
213.79K
8.01K
3.75%
1.17K
269
3.12K
Lauk yg paling simple tu lah yg paling sedap sebenarnya…👌👩‍🍳🍆 Resepi sambal terung balado podeh berapi 🌶️🥵🔥 Bahan2: 1/2kg terung 1 biji bwg besar 3 ulas bwg putih 1 genggam cili padi Asam belimbing buluh Garam & perasa Petai & ikan bilis goreng Selamat mencuba & semoga bermanfaat insyaAllah♥︎ #sambalterung #balado #petai #bilis #petaibilisterung #sambal #resepiterung #resepisambal
201.33K
10.42K
5.18%
503
135
1.46K
Replying to @Nur87❤️❤️❤️ Matcha Balls…👩‍🍳 #bebolamatcha #boba #matchaballs #matchajelly #matcha #bigboba #matchalover #jellyball
189.6K
7.48K
3.94%
25
72
400
#creamycornribs #cornribs #eggboil #spicyeggboil #eggboilsauce #EasyRecipe #cornrecipe #jagung
162.77K
14.93K
9.17%
93
116
1.45K
mkn mcm tu saja pon sedap, tabur atas salad pon lagi sedap👩‍🍳👌😘 Resepi kacang kuda berempah 🌶️🥵 Bahan2: 1 tin kacang kuda 1 st serbuk kari 1 st serbuk cili 1/2 st garam Chili flakes, madu, minyak zaitun & daun kari secukupnya… Bakar suhu 170c selama 15mins Selamat mencuba & semoga bermanfaat insyaAllah…♥︎ #kacangkuda #chickpeas #dietmenu #resepisihat #kudap2 #snack
134.26K
6.56K
4.88%
565
85
1.9K
Akk kasik 99+ over 10 utk menuviral kali ni… 🍓👩‍🍳😌 masam, manis sedap👌 craving satisfied 🙌 #whitechocolatestrawberry #strawberrywhitechocolate #mixstore #strawberry #whitechocolate #EasyRecipe #strawberrytanghulu #chocolate #chocolatetanghulu #tanghulu
133.54K
5.83K
4.37%
96
42
316
Tutorial packing… White & Denim Chocolate Cookies 🦋👩‍🍳🫶 #weddingfavors #chocolatecookies #chocolatecoveredtreats #goodies #cookiespop #oreopops #chocolate #chocolatecoveredoreos #dessert #desserttable #tutorial #stepbystep
128.08K
6.75K
5.27%
97
116
410
Replying to @myself Nah… satu lagi resepi antigagal, comfirm jadi 👌👩‍🍳 Soft cookies full recipe: 1 buku butter (akk guna unsalted 227gm) 1 cwn brown sugar 1/2 cwn caster sugar 1 biji telur 1 st esen vanilla 2 cwn tepung gandum 2 sb tepung jagung 1 st baking soda 1/2 cwn chocolate chip Toppings jika suka Bekukan doh sblm bakar Bakar suhu 170c 15-20mins Selamat mencuba & semoga bermanfaat insyaAllah♥︎ #softc#softcookiesr#assortedsoftcookiesc#softcookiesreciper#easyrecipep#resepiantigagaledcookies
107.64K
5.59K
5.2%
202
128
436
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved