Top 100 Tiktok Science & Education Videos (Malaysia)

Dato’Calvin khiu-Mk
Masa @bossjames_oe belum berjaya …..Tapi Sekarang ? #OEAcademy #idou
1.96M
287.75K
14.69%
785
1.18K
1.12K
Daun pandan ke ni??? 😭🤣
2.39M
255.08K
10.67%
7.54K
7.14K
6.64K
Reply to @adekmilo111 tu dah saya convert dult Dubai 🥺😭
2.38M
249.74K
10.51%
1.34K
3.15K
1.51K
4
Irfan Khairi
Dia takut tu... Siapakah dia? 😂
1.68M
199.71K
11.9%
755
3.91K
845
5
Irfan Khairi
Reply to @shane.e.a 😍 OK tak pilihan saya? Mudah buat kerja phone ni.... 🥰
1.38M
180.62K
13.12%
761
3.06K
852
6
Irfan Khairi
OK tak undang2 ni kalau di Malaysia? 🇲🇾😍
1.44M
174.83K
12.16%
2.32K
2.92K
2.24K
7
Irfan Khairi
Reply to @jeehasff29 Kita sokong Palestine 🇲🇾 ❤️ 🇵🇸
1.2M
161.31K
13.41%
282
1.49K
382
8
Irfan Khairi
Siapa boleh tolong pos kan untuk saya? 🤣😭😅
1.45M
131.09K
9.04%
930
2.05K
939
9
Irfan Khairi
Jom saya payung Expo2020 Dubai!
614.53K
101.93K
16.59%
385
1.1K
501
10
Irfan Khairi
Nak murah, makan je kat food court 😂
813.83K
100.16K
12.31%
195
1.04K
365
11
Irfan Khairi
Answer to @moneyhaiste666 harap2 takde siapa perasan 🥺
787.58K
98.57K
12.52%
595
1.71K
458
12
Elden田凯轩🇲🇾
Season 2 (EP 1)🤣🤣🤣🤣 Tak tau mau letak tajuk apa🤣
582.54K
95.14K
16.33%
848
1.58K
407
13
K. Nazli (Life & SocMed) 🇵🇸
2 fakta unik #squidgame. Movie dan marketing serius terbaik 🔥. Dah tengok belum? #tiktokguru #LearnOnTikTok #jombelajar #businessguru
592.12K
94.29K
15.92%
1.24K
1.37K
754
14
Dato’Calvin khiu-Mk
Tindakan yang mudah pun boleh juga ceriakan hidup orang ❤️#idoumillionbrand #SenhengApp #SuperAppSuperCashback #MobileReloads #OEAcademy
1.36M
82.68K
6.07%
707
693
518
15
K. Nazli (Life & SocMed) 🇵🇸
Reply to @_kageyama_9 ku seru player PUBG untuk jadi gamers bertaqwa. #LearnOnTikTok #tiktokguru #jombelajar #pubgmobile
540.59K
81.84K
15.14%
4.02K
4.67K
2.95K
16
K. Nazli (Life & SocMed) 🇵🇸
Kenapa no.3 tu bahaya? Sebarkan mesej ni untuk keselamatan semua ya. Like jika bermanfaat. #mestilahpositif
665.2K
80.23K
12.06%
375
2.05K
275
17
Irfan Khairi
Apa Salah saya??? 🥺😭😂
579.02K
78.64K
13.58%
166
793
226
18
Irfan Khairi
Robot 🤖 yang annoying 😂
554.56K
67.07K
12.09%
127
737
212
19
Irfan Khairi
Orang Dubai minum air laut je... 😂
678.9K
66.68K
9.82%
237
551
241
20
Elden田凯轩🇲🇾
Reply to @mohfir_97 @ah_leonggg !!! Rupa-rupanya kamu nie seekor “Biawak Darat”!😭🥺💔
401.58K
66.68K
16.6%
694
1.12K
381