Top 100 Tiktok Science & Education Videos (Malaysia)

Best tak tempat kerja saya??? 🙈🙈🙈
1.75M
167.62K
9.57%
1
1.79K
522
Boleh jadi wakil rakyat Dubai tak??? 😅
1.49M
164K
11.01%
1
1.52K
672
Station LRT versi Dubai. Boleh tidooo 😴
753.24K
63.21K
8.39%
0
315
161
4
Irfan Khairi
Sebab ni la saya suka Dubai ❤️🇲🇾
705.93K
59.28K
8.4%
2
559
238
5
Irfan Khairi
Berapa BINTANG 🐗 dapat?
1.03M
56.37K
5.47%
0
311
106
6
AbangNaz TikTok Guru
Qatar tak layak jadi host Fifa? Nak tau kenapa tengok video ni. #fifa22 #qatar22 #fifaworldcup2022 #jombelajar #LearnOnTikTok #tiktokguru
596.41K
41.29K
6.92%
0
424
85
7
Irfan Khairi
Cara sewa skuter. Betul ke Step 3 tu??? 😝
221.45K
21.58K
9.75%
1
240
97
8
Elden Chan(900k+followers)
……
124.17K
13.32K
10.73%
0
105
62
#SkincareGuru #jerawat #ceramide #vitaminc #vitamine
124.28K
11.2K
9.01%
0
538
208
10
Dato’Calvin khiu-Mk
#ad Hari yg menyentuh hatiku😍😍 Menyambut kelahiran harimau kecil bersama orang yg tercinta😍🏆🐯 Terima kasih atas kasih sayang dan doa dari semua ❤️ #MoonKhiu #CalvinKhiu #MkCurtain
238.55K
8.9K
3.73%
0
309
53
11
Irfan Khairi
Jom naik Metro. Jom join webinar! 🥰
98.24K
8.68K
8.83%
0
61
29
12
AbangNaz TikTok Guru
Pi Istanbul cari Hafiz Mustafa 1864. Sejujurnya ada alternatif lain yang lebih murah & sedap, tapi brand ni memang power positioning nya. Siapa buat bisnes makanan atau minuman, invest untuk improve packaging F&B dan presentation hang. Baru jadi UNIK dan kuat sampai orang boleh termimpi-mimpi. #MakanLokal #tipsbisnes #businessguru #LearnOnTikTok #jombelajar #tiktokguru #hafizmustafa1864 #istanbul #taksimsquare #turkiye
134.46K
8.16K
6.07%
0
119
252
13
Elden Chan(900k+followers)
My first medal for this year hahahahahahahhahahahahaha!🤣
82.06K
7.78K
9.48%
0
54
46
14
AbangNaz TikTok Guru
Trending now untuk kita take note dan buat content. 1. Fifa world cup 2022. 2. PRU 15. Cuba buat video dan relate kan kepada niche. Ada soalan? Tanya di komen. #fifa22 #fifawordcup2022 #qatar2022 #pru15 #tiktokguru #LearnOnTikTok #jombelajar #tiktoktipsandtricks
119.16K
7.15K
6%
0
290
607
15
Elden Chan(900k+followers)
🤫🤫🤫
57.7K
6.78K
11.75%
0
51
30
16
Elden Chan(900k+followers)
Hahahahahahaha! Itulah akibat selalu buat kacau dlm kelas la🤣
86.67K
6.63K
7.65%
0
45
26
17
Irfan Khairi
Semangat tak kalau study sini? 😍
91.64K
6.39K
6.98%
0
70
30
18
Dato’Calvin khiu-Mk
Bahagia kerana adanya kamu ❤️ Menanti ketibaan anak ke-4 #CalvinKhiu #OeAcademy #MoonKhiu
396.8K
6.3K
1.59%
0
122
75
19
Elden Chan(900k+followers)
Tolong😞
108.04K
6.27K
5.8%
0
188
156
20
Irfan Khairi
Agak2 siapa dapat??? #kankusudahkata #treasurehuntcontest #dalphalegacy #evatakemeasiam #evamyfilm #filem
77.84K
6.22K
7.99%
0
656
89