Top 100 Tiktok Music Videos (Malaysia)

AliffKimiey 🎤
Reply to @shaa0._ woh , em bekk
3.08M
330.46K
10.74%
2.41K
755
750
Reply to @paktamsgrml mcm2 suara org dok request 😂 #voiceover #voiceoverchallenge #cartoonvoice #doraemon #upinipin #kampungboy #sajat #dubbing #comedу
2.61M
228.7K
8.77%
6.56K
6.85K
7.37K
Serik doh ambe bagi member pinjam tandas sekmu 😂 #fyp #fypシ #horror #gamingvideos #poopkiller2 #malaysia
1.59M
165.82K
10.41%
4.34K
1.97K
2.31K
4
AliffKimiey 🎤
Reply to @bansoss7 kepala masih aman ygy
1.68M
116.26K
6.92%
572
639
306
5
AliffKimiey 🎤
Reply to @is_your_hanz cuba tekan sound
1.22M
114.53K
9.39%
852
386
200
Tak sangka pulak hantu ni pandai buka pintu sekmu 😂 #fyp #fypシ #gamingvideos #horror #malaysia
789.85K
107.49K
13.61%
4.2K
1.86K
2.02K
7
AliffKimiey 🎤
telur untuk firdaus
673.63K
106.62K
15.83%
1.39K
1.4K
765
Tak guna punya customer, dah berak pastu tak flush sekmu 😂 #fyp #fypシ #gamingvideos #poopkiller #horror #malaysia
1.12M
104.16K
9.31%
3.05K
1.16K
1.19K
9
slurpee_crank
baru tahu solat ni penting sangat sangat rupanya 🥲
613.7K
97.78K
15.93%
3.95K
972
3.73K
10
AliffKimiey 🎤
Reply to @sadvibessong._ busuk jugak bau mulut aku ni
771.73K
93.53K
12.12%
579
570
352
11
AliffKimiey 🎤
Reply to @bilber21 anak anak stumble guy confirm tahu
1.03M
91.21K
8.86%
631
591
347
Rasa tercabar la tengok ramai buat jedag jedug hari ni, okay ke dok saya punya ni sekmu? 😎 #sekpenyu
410.53K
68.21K
16.61%
1.11K
3.31K
662
13
Reply to @along9312 semoga terubat kerinduan 🤣
1.54M
66.75K
4.34%
2.41K
3.48K
2.92K
14
AliffKimiey 🎤
Reply to @arifahhh74 otak jem lagi gais
779.92K
62.27K
7.98%
857
378
235
15
AliffKimiey 🎤
kalau manual ni pecah kepala aku mat
440.29K
53.9K
12.24%
77
174
95
Menguji kesabaran betul jaga Si Bucuk ni sekmu 😂 #fyp #fypシ #gamingvideos #horror #babyinyellow #malaysia
711.89K
52.3K
7.35%
1.7K
345
423
17
LyshaXgaming
Dah Tahu Dia Berpunya lagi Nak Try shibaiiii Betul
350.52K
37.5K
10.7%
91
598
147
Kecomelan di sebalik anak khinzir hutan sekmu 😂 #fyp #fypシ #gamingvideos #horror #thequarry #malaysia
214K
30.15K
14.09%
506
183
189
Dok expect pulak dia baling macam tu sekmu 😂 #fyp #fypシ #gamingvideos #poopkiller #horror #malaysia
215.41K
28.24K
13.11%
646
363
255
20
warnermusicmy
Can’t stop won’t stop listening to #GOT7_NANANA 😤💚 which song from the EP is your fav? 😍 @got7_isourname #GOT7 #갓세븐 #MARK #JAYB #JACKSON #JINYOUNG #YOUNGJAE #BAMBAM #YUGYEOM #IGOT7 #아가새
1.08M
26.83K
2.49%
580
161
226