Top 100 Tiktok Fashion Videos (Malaysia)

Loco inspired 💃🏻 u like? #itzyloco #fyp
837.85K
197.28K
23.55%
775
771
553
Lalisa!!! 😫🥺😍 what’s ur fav scene from the mv? #lalisa #fyp
700.51K
171.41K
24.47%
724
623
425
Last one is my face when I got the feels 🤓 #twicethefeels #fyp
525.73K
140.83K
26.79%
664
701
409
4
Lukasz 💎
Ur the apple of my eye 🍎 #photoshoot #fyp
203.98K
36.86K
18.07%
180
185
157
5
Nurizyan.yan
Saja post malam sebab tak ramai tengok 🥺 takde boyfriend takpe, nasib abang nak melayan adik dia :’)
244.59K
24.93K
10.19%
581
440
1.75K
6
Lukasz 💎
Can I have ur number 🥺 #photoshoot #fyp
117.97K
22.02K
18.67%
172
251
153
7
qhouirunnisa
Just wanna try the 3D effect hehe
164.81K
16.01K
9.72%
68
99
57
i didnt pay for the premium lol #slowmo #velocity
80.1K
14.45K
18.04%
1
65
107
9
qhouirunnisa
Appreciate yourself
110.09K
12.97K
11.78%
52
174
45
10
Sabrina 🥀
一人一句 祝大家中秋节快乐🥮🎋|IG:sabrina_thyye #MYOOTD #fyp #tiktokmalaysia
112.38K
12.59K
11.2%
25
63
24
11
Lukasz 💎
This song tho 😫😍 #staycstereotype #fyp
64K
9.84K
15.38%
54
70
55
12
Nurizyan.yan
Tataplah mataku ini. Mana tahu dari mata turun ke hai. Jangan fyp sebab saya singlettt. Tacodd 😅
59.01K
7.75K
13.12%
159
229
184
13
qhouirunnisa
Yuh
33.25K
5.67K
17.04%
29
73
46
14
Nurizyan.yan
Aku nak post menda ni malam sebab tak ramai tengok dan takkan fyp. Tapi HAHAHAHAAHAH aku tak tau kenapa auto muka gitu 🤣
38.83K
5.52K
14.21%
67
156
168
15
qhouirunnisa
Today in 8 seconds
30.44K
5.25K
17.25%
15
42
25
16
Nurizyan.yan
Ya Allah opening tiktok ni aku letihlah. Hahahahahaha. Maaf boss kami bertiktok 🤣
46.35K
4.05K
8.74%
1
20
38
17
Nurizyan.yan
Lapor komandan. Ini laporan saya buat masa sekarang. Agak sunyi tapi tidak mengapa 😂 saya sedang pulihkan hati
27.29K
3.53K
12.94%
45
76
80
18
Lukasz 💎
#TakYahCakapBanyak the KFC zinger double down & KFC Cheezilla double down is back by popular demand! Try now!
24.8K
3.19K
12.86%
19
48
32
19
qhouirunnisa
#SafiHijabista lookbook can be cool you know 😎 !#safihijabista #antibacterialdeodorant #7proaction #FYP
34.19K
2.96K
8.66%
5
15
7
20
Sabrina 🥀
你们猜我撒了多少次粉?留言🥲❤️‍🔥 |IG:sabrina_thyye #lalisachallenge #lalisa #fyp
21.99K
2.89K
13.13%
17
119
12