Top 100 Tiktok Love Dating Videos (Malaysia)

Asham boi terkejut
412.46K
21.61K
5.24%
0
43
77
Syhfit sayang 😏
228.59K
21.2K
9.27%
0
78
70
Syaza sayang dah ada 😭 Bila lah nak ada “saffa sayang baby anje permaisuri beta “ pulak ? 🫣 #CapCut
174.96K
17.78K
10.16%
0
48
31
4
Ziela Wilhelmina🇲🇾🇮🇩
Salam kenal semua.. 🙋🏻‍♀️ #awekkajang #kesayanganshah #tiktokmalaysia #foryou #fyp #masukberanda
237.5K
15.8K
6.65%
0
4.17K
3.24K
5
ABANG SETEPEK ✅
berhuhu 😋 @Chachaieyra #fypage #fypppp#fyp
209.32K
11.74K
5.61%
0
63
34
6
Ziela Wilhelmina🇲🇾🇮🇩
Aku pasti akn merindui bila dia sudah tiada.. 🥺 Bleh plak org tu menyelit kt belakang..😬 #tiktokmalaysia #foryou #fyp
217.86K
7.35K
3.37%
0
130
86
#freezeframe
70.11K
6.68K
9.52%
0
21
18
8
Ziela Wilhelmina🇲🇾🇮🇩
Kami sokong ABAH, korang? #perihatin #PNBEST #perikatannasional #bersihdanstabil #tiktokmalaysia #foryou #fyp
60.2K
6.02K
10.01%
0
405
275
Ramai rakyat nak bawa gi mengundi #doneundi
118.76K
5.71K
4.81%
0
25
35
10
Ziela Wilhelmina🇲🇾🇮🇩
Dia ingat dia sorang je undi ye, kita pun undi jugak la!! 😤 #PNBEST #awekkajang #kesayanganshah #tiktokmalaysia #foryou #fyp
209.63K
5.67K
2.71%
0
73
71
11
Ziela Wilhelmina🇲🇾🇮🇩
Get well soon MICO.. ❤️ doakan kucing saya cepat sembuh ya.. 🤲🏻 #mico #pencintakucing #tiktokmalaysia #foryou #fyp
70.95K
5.08K
7.15%
0
304
139
12
Ziela Wilhelmina🇲🇾🇮🇩
Lelaki Kalu tgk hp mesti tgk video yg bukan2 kan..awek joget2 la, itu la, ini la.. betul tak?? 🫢 #tiktokmalaysia #foryou #fyp
289.88K
4.63K
1.6%
0
21
36
13
Ziela Wilhelmina🇲🇾🇮🇩
Mcm tak jd je, tp part last memang nangis betul2 tau.. 😭 #cryingmakeup #awekkajang #kesayanganshah #tiktokmalaysia #foryou #fyp
100.79K
3.79K
3.76%
0
167
238
14
Ziela Wilhelmina🇲🇾🇮🇩
Bila payment dh dapat, kita enjoy!! Kesian kat @puteri tiara terkena bahu @AYU KEPOH … @meknuraini ok tak tu?? 😝 #tiktokmalaysia #foryou #fyp
89.14K
3.77K
4.23%
0
104
185
15
Ziela Wilhelmina🇲🇾🇮🇩
Dasar lelaki buaya!!! #awekkajang #kesayanganshah #tiktokmalaysia #foryou #fyp
93.37K
3.66K
3.92%
0
97
174
16
Ziela Wilhelmina🇲🇾🇮🇩
Bila org minang makan makanan Korea.. sedap gilaa, lamak bana!!! 😋 #racuntiktok #tiktokshop #tts #ttsboleh #tiktokmalaysia #foryou #fyp
65.01K
3.45K
5.31%
0
57
86
17
ABANG SETEPEK ✅
Pandang mana tu dayyan oi🤣 @Chachaieyra #fyp
66.86K
3.33K
4.98%
0
36
14
18
Ziela Wilhelmina🇲🇾🇮🇩
Kedekut la laki aku ni, nanti ko..😤 makanan kat sini sedap2 weyy.. mai la dtg sini..😋 #restorancolekbini #colekbini #tiktokmalaysia #foryou #fyp
101.63K
3.29K
3.24%
0
341
525
19
Ziela Wilhelmina🇲🇾🇮🇩
Buat kecoh kt bilik studio @PUSPA GOMEN ..🤭 #tiktokmalaysia #foryou #fyp
121.77K
3.29K
2.7%
0
36
59
20
Ziela Wilhelmina🇲🇾🇮🇩
Yeayyy!! Pasport dh renew.. kita nk gi bercuti nanti..😊 btw selesa betul pakai baju ni dan harga mampu milik.. 🥰 #racuntiktok #tiktokshop #tts #ttsboleh #tiktokmalaysia #foryou #fyp
96.43K
3.19K
3.31%
0
139
206