Top 100 Tiktok Daily Videos (Malaysia)

#mengold🗿🤙 #slowmotion #aikkah
18.02M
1.14M
6.3%
43
10.37K
8.01K
Bini sapa mcm ni ?
13.56M
939.1K
6.93%
51
8.08K
10.78K
Kalau istana perlukan extra dayang, kami sedia berkhidmat Dc @KKJKKNPENANG Outfit from @SHEILASHAARI RTW #princemateen #sultanbrunei #meddancersmy #fyp
8.7M
773.37K
8.89%
1
4.45K
12.96K
4
AisarKhaledd
Pilihan Follower Bertuah : Andai Kata Rezeki Awak Pulak ? Komen “ Nama “ #cabaran #follower #iphone #masukberanda #aisarkhaledd #foryou #rezeki #aklegacyteam #xyzbca #challenge
11.79M
637.07K
5.4%
0
135.79K
39.56K
5
amirlala 🌐
padahal tak kelakar pun 😂 yang pernah tengok mesti tahu #koreanrealityshow #koreandrama #aiteambatch2
8.4M
613.26K
7.3%
4
4.74K
3.82K
6
sorry guys kitaorang tk boleh cover 😂
5.21M
601.54K
11.54%
0
2.79K
2.7K
7
Jacob Elordi
Its amazing to think about. #jesus #jesuschrist #christian #christiantok
2.35M
534.13K
22.74%
135
1.14K
2.44K
Ejen Aikah #transition #aikkah #fyp #knkvviralaward #fypdong
7.49M
519.2K
6.93%
1
3.14K
2.08K
9
AisarKhaledd
Challenge Followerku : 24 Jam Main Bola , Andai Kata Awak Hebat ? Cuba Komen “ Saya Lagi Hebat “ Saya Pilih 3 Orang Iphone Bertuah . #cabaran #iphone #bola #foryoupage #aklegacyteam #follower #xyzbca #challenge #aisarkhaledd
8.01M
500.48K
6.25%
0
17.62K
6.7K
10
sarah holden🌺
2.19M
494.4K
22.58%
255
663
1.22K
11
jarang la sis JJ tapi sebab lagu sendiri apa salahnya #MuzikMalaysia #RisingOnTikTok #SarahSuhairi #SAH
6.24M
466.75K
7.48%
1
1.59K
3.49K
12
MANA||MILIK||KITA
Ikutkan kak dee x buat video utk basic tp atas permintaan maknya kak dee x sampai hati utk tidak menunaikan permintaan tersebut. Nk tny soalan lebih2 pun dia masih blur2,,yela baru habis basic komando ni bukan biasa2 keadaan diri..jadi kita ringkaskan moment ank dan ibu ni sebagai kenangan buat mereka..tahniah komando muda!!!! Matanya da bergenang air mata😅 laki kak dee kata,,besok2 kita camni la ibu😅 bapak komando ank pun komando..ibu dok ja kt khemah veteran hahahaha berdekah la kami laki bini berangan awal😅
6.8M
449.68K
6.61%
1
7.84K
6.4K
13
AisarKhaledd
Challenge Followerku : Komen “Saya” Aku Pilih Dapat Iphone Bertuah Hantar Terus Ke Rumah 24 Jam #challenge #iphone #cabaran #foryou #aisarkhaledd #masukberanda #aklegacyteam #xyzbca #epyepe #fyp #foryoupage #live #sedekah
6.95M
441.59K
6.35%
0
42.25K
11.17K
Gwenchana #fypシ
2.55M
430.97K
16.88%
2.02K
2.71K
10.43K
15
Nurnilam Sari
bawak sobi jalan 🇮🇩
3.89M
423.85K
10.9%
2
2.25K
6.82K
16
3.74M
414.73K
11.08%
3
997
5.87K
Replying to @maliqhue
5.72M
405.13K
7.08%
0
4.84K
7.68K
18
Yazmin Aziz
Kita semua syantik. Alhamdulillah 😌#FYP #MusikDiTiktok #SoundsOfSEA
6.74M
401.01K
5.95%
0
4.15K
1.71K
19
AisarKhaledd
Detik Detik Kaki ku Patah , Ini Kali Terakhirku Bermain Bola . #bola #challenge #aisarkhaledd #foryou #masukberanda #aklegacyteam #xyzbca #epyepe #football #trivela #fyp
9.21M
399.81K
4.34%
1
14.64K
5.22K
20
#fyp #fypシ #fy
3.87M
398.87K
10.31%
5
5.39K
6.56K