Top 100 Tiktok DIY Videos (Malaysia)

16.53M
791.5K
4.79%
25
5.83K
4.49K
Scoreeeee ⚽️🥳 #fifaqorldcup22 #tukohtaka
1.6M
185.7K
11.58%
31
548
317
HOW I WAS MADE 😍 Aisy Shaiki 7y #bebymaembong #mermaid #freedive #fyp #fypシ゚viral #fypシ #fypage #fypdong
243.21K
14.57K
5.99%
1
64
28
4
Lukasz 💎
I want u babe 💙🥰 #yooaselfish #photoshoot
97.4K
14.33K
14.71%
4
90
14
5
Lukasz 💎
I’ll be ur galaxy 🌌⭐️✨ #makeup
65.84K
12.43K
18.88%
5
93
31
6
Lukasz 💎
Getting ready for a date 🥰 Coffee breath is a no no so thank God for Doublemint gums. Now my breath smells like I’ve brushed my teeth 23 times yeh 😬 #Doublemint #GetAfterCoffeeFresh #NewDoublemintStrawberry
194.05K
6.42K
3.31%
2
38
8
7
Beby Maembong
What?? RM40 je???? Omg YES!! ! Girdle best ni saya nak bagi 50% off sebab nak uols sama sama dapat rasa feel pakai Girdle yg berquality and berkesan 💪🏻💪🏻. . Tapi esok promo tamat & kembali harga asal rm85. So kalau uols nK dapat discount 50% off kena click bag orange & terus check out tau❤️❤️. #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
152.86K
5.06K
3.31%
0
169
133
8
Beby Maembong
HAPPY ANNIVERSARY TO MY AMAZING AQUAMAN 🥰 the most supportive & loving husband ❤️ love you always and for ever. . @Lerntiq Beby Maembong . #fyp #fypシ゚viral #bebymaembong #mermaid
128.68K
3K
2.33%
1
114
47
9
Lukasz 💎
Packing gifts for youuu 🎁🥰 Customise ur pressies at Kiehl’s today ✨ @Kiehl’s Malaysia #myKiehls #SkincareAboutSomeone #KiehlsHoliday
15.77K
2.97K
18.84%
1
30
1
10
Beby Maembong
Uolls tau x bengkung @Lerntiq Beby Maembong magic belt ni boleh pakai bila bila masa shj dari workout, pergi kerja, dalam pantang, bersalin normal dan czer, kt rumah, jalan2, yoga, swimming, gym, bawah baju uniform semua boleh 🥰. . Just nak bg tahu yg stock kita skrg SANGAT2 LIMITED.. Kalau habis.. Habis lah... So sebelum betul2 sold out cepat dapatkan click bag orange kt bawah k .
258.35K
2.21K
0.86%
0
37
31
11
Beby Maembong
Bengkung kerengg ni bengkung yang sangat flexible and selesa. So bengkung ni sesuai di pakai untuk semua lelaki atau wanita. Termasuk yang berpantang 😊 @Lerntiq Beby Maembong #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #bengkungplusize #fyp #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang #bengkungczer #waisttraining
155.17K
2.14K
1.38%
0
80
35
12
Beby Maembong
YES RM40 je dapat girdle berquality macam ni🥰🥰🥰 SARUNG JE terus nampak perbezaan 🥰 CEPAT CLICK BAG ORANGE SEBELUM SOLD OUT LAGI @Lerntiq Beby Maembong 😅 #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
64.28K
1.76K
2.74%
0
60
58
13
Beby Maembong
Do you? #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #bebymaembong
221.12K
1.3K
0.59%
0
7
1
14
Beby Maembong
Cara pakai bengkung kerengga + magic belt🥰 kemas betul lepas pakai 😍 sy pakai size S/M pinggang 24inci. Belah kanan @Akmar Store pakai size L/XL pinggang 35inci. . Cepat click BAG ORANGE untuk claim discount 11:11 dan voucher! Dapat lebih murah. #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #bengkungplusize #fyp
239K
1.28K
0.54%
0
24
30
15
Beby Maembong
tak cantik xpe janji manja 🤪🤪. boleh ke i pangil u "baby" macam manja je.. Aiyoooo manja celah ketiak diaa itu awak syok sendiri tuuu... kita xterasa manja atau special langsung. Hihihi. Ada ke org selalu tanya i husband tak marah ke org pangil u "baby"?? Aiyooo.. mmg lah husband i tak kesah dah itu mmg nama pangilan i, Tp kalau pangil i B*bi yee dia marah 🤪🤪 hihi. . Tak cantik tak pe janji lerntiq! @Lerntiq Beby Maembong. Dah jom pakai bengkung premium. I ni Kalau perut i buncit and gemok yes shuben i marah sbb i tak jaga kecantikan diri. Hehe bengkung lerntiq ni paling besttt 🥰. #lerntiq #bengkungbebymaembong #bengkung #bebymaembong #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #bengkungplusize #fyp #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungczer #waisttrainer #waisttraining #waistshapers #faja #kempisperut #pinggangramping #pinggangkecik #pingganglangsing #magicbeltbylerntiq
216.86K
1.24K
0.57%
0
6
13
16
Beby Maembong
Promo 11:11 utk set bengkung + belt ni sekarang rm155 shj & boleh claim lagi voucher tiktok dapat extra RM20 discount + free shipping jadi RM135 shj 😍 berbaloi sgt & kena checkout terus Sebab selepas 30minit voucher akan expired. Jgn lupa juga follow @Akmar Store #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #bengkungplusize #fyp #bengkungbersalin #faja #waisttrainer
261.88K
1.18K
0.45%
0
30
22
17
Beby Maembong
Ramping salah.. gemok pon salah.. ish.. lantak la.. tak kesah buruk ke cantik.. yg penting saya happy dengan diri saya sendiri 😊😊 Tak suka tak apa.. suka? Jom ikut tips sy pakai bengkung je 🥰🥰 siapa belum try kena try.. mesti puas hati dgn bengkung @Lerntiq Beby Maembong #lerntiq #bengkungbebymaembong #bengkung #bebymaembong #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #bengkungplusize #fyp #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungczer #waisttrainer #waisttraining #waistshapers #faja #kempisperut #pinggangramping #pinggangkecik #pingganglangsing
196.19K
1.15K
0.59%
0
42
14