Top 100 Tiktok Celebrity Account Videos (Malaysia)

Bapak pun BLINKERS jugak ✌🏼#AlahBisa
1.49M
20.08K
1.35%
135
106
126
Tahniah #harimaumalaya layak ke Piala Asia 2023 🇲🇾.
51.97K
7.61K
14.65%
161
45
115
Dalam promo #AlahBisa , tetiba ada yang minta #mahakaryacinta pula petang tadi di @era.je . Enjois!
180.49K
5.37K
2.97%
48
39
50
4
Faizal Tahir
Live di @mymeletop sebentar tadi untuk #AlahBisa . Ada yang sempat tengok persembahan saya dan @amiraothmanofficial ?
235.27K
5.02K
2.14%
19
39
67
5
Faizal Tahir
Bila dapat tahu yang #AlahBisa tengah trending.
124.64K
3.99K
3.2%
2
20
6
6
Faizal Tahir
Hari raya terakhir harini, rasa nak belanja lagu raya pulak 😄. Pagi tadi di @hotfm976_ . Yang AG tu dah kenapa? 😂 #AlahBisa #rayarayaraya
105.86K
3.23K
3.05%
18
22
41
7
Faizal Tahir
Sebak pula terjumpa benda ni. Apa2 pun, yang lama yang baru saling sama perlu. Tunjuk ajar ku sifu. Eh salah lagu huhu. #AlahBisa
40.38K
3.19K
7.9%
4
22
4
8
Faizal Tahir
Live akustik #AlahBisa di pagi hari. Yang versi penuh korang dah dengar belum?
115.36K
2.42K
2.1%
32
26
44
9
Faizal Tahir
Ya, betul bapak pernah bukak baju🤨 Nak tahu kesudahan cerita, layanlah video penuh nya di channel saya 😉InshaAllah tak mengecewakan. #AlahBisa
54.55K
2.13K
3.91%
9
23
18
10
Zack Shah 🏀
Boom Boom Challenge #trend #purplerain #foryou #fypシ #fyp
167.07K
2.13K
1.28%
17
35
40
11
Faizal Tahir
Dari kecil ku mengimpikanmu, dreams do come true. 🥰 #ex5malaysia #ex5
17.06K
1.48K
8.68%
9
7
10
12
Zack Shah 🏀
Check Out My New Ferrari 🚗😃 #ferrariroma360 #ferrari #foryou #fyp #fypシ
60.04K
1.44K
2.4%
8
47
17
13
Faizal Tahir
Sekali sekala kita berseloroh. Asyik serious je pun tak best. Santai santai 😁
12.96K
1.08K
8.36%
2
16
0
14
Zack Shah 🏀
#TikTokAvatars Pulang Mama😅😅#funny #fypシ #fyp #sayang @sanimara28
100.3K
1.07K
1.07%
16
28
18
15
Faizal Tahir
Minggu terakhir Syawal kini kembali Jemputan rumah terbuka tak berhenti-henti Andai tak sempat kita bersua hari ni Jemputlah tengok Alah Bisa di channel saya #AlahBisa
55.29K
1.04K
1.89%
8
8
8