Top 100 Tiktok Celebrity Account Videos (Malaysia)

Soweto dance tutorial 💛 link in my bio Dc: @kennethebere042 👑 #dancetutorial #sowetochallenge #howtodance #afrodance
546.27K
52.52K
9.61%
529
310
1.21K
Cuff it dance tutorial! 💛 Tag your friends that need to learn this! I hope this helps! #cuffitchallenge #dancetutorial #beyonce #cuffit
624.79K
26.98K
4.32%
649
384
5.59K
Alhamdulillah untuk 1.2 juta views di YouTube. Tapi kan saya masih belum dengar la di radio, korang undi ke tak undi ? Takpa-takpa kalau nak dengar boleh la layan mv, boleh layan mariachi sekali 🥳 link di bio! #santai #fyp
109.27K
8.22K
7.53%
0
289
349
4
Faizal Tahir
Geng rambut panjang sila hadir 🙌🙌 jangan bagi saya malu sorang2 🙈 (kena game buat content dengan team 🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️) #AwakAwak @mal.fml @faithfulmusic
63.4K
5.02K
7.92%
0
332
304
5
vincentvianen
Check out the Cuff it tutorial 👉🏾@vincentvianen 👈🏾 💛 Duet me so I can see if my tutorial helped you!
69.28K
4.96K
7.16%
19
49
95
6
Faizal Tahir
سْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ “Apabila datang pertolongan Allah dan kemenangan, - Dan engkau melihat manusia masuk dalam ugama Allah beramai-ramai, - Maka ucapkanlah tasbih dengan memuji Tuhanmu dan mintalah ampun kepadaNya, sesungguhnya Dia amat menerima taubat.” Surah An-Nasr (“The Help”) ‎سُبْحَانَ اللهِ وَالْحَمْدُ للهِ، وَلاَ إِلَهَ إِلاَّ الله، وَاللهُ أَكْبَرُ SUBHANALLAH WALHAMDULILLAH WALA ILAHA ILLALLAH WALLAHU AKBAR
29.01K
3.62K
12.48%
0
216
100
7
Faizal Tahir
Selamat Berhujung minggu semua, Santai-santai dulu di tepi pantai #santai #fyp
53.32K
3.25K
6.09%
0
133
142
8
vincentvianen
Did the spideys pass the vibe? 🧐💛#milesmorales #cosplay #marvelstudios #spiderman #comiccon
47.54K
3.23K
6.79%
6
30
16
9
Faizal Tahir
Layan betul diorang dengar lagu Santai.. nak kena buat lagu “Eh Ah” pulak ke lepas ni. Apa-apa pun korang memang steady 😎👍🏽 Santaii.. #santai #fyp #musicontrend
42.89K
3.11K
7.26%
0
116
136
10
Zack Shah 🏀
Genting Highland 🥶🥶🥶🥶
105.69K
2.51K
2.38%
0
30
22
11
Zack Shah 🏀
Mashallah 😊#WorkVelocity #CapCut
97.63K
2.12K
2.17%
0
21
43
12
Zack Shah 🏀
Vibes 🔥🔥🔥
89.5K
2.09K
2.34%
0
19
9
13
Zack Shah 🏀
Night 🔥🔥
91.45K
2.01K
2.19%
0
19
41
14
Zack Shah 🏀
I'm yours 💜💜💜💜💜 #capcut #imyours #gentinghighlands #slowmo @sanimara #CapCut
127.18K
1.94K
1.52%
0
19
51
15
Faizal Tahir
Nak tahu saya ke mana? Ikuti perjalanan saya bersama @MyFundAction #santai #fyp #MusicOnTrend
41.3K
1.9K
4.6%
0
36
57
16
Zack Shah 🏀
Song Vibes 🔥🔥🔥
40.67K
1.4K
3.45%
0
34
31
17
Zack Shah 🏀
Song Vibes 🔥🔥🔥🔥🔥
49.23K
1.34K
2.72%
0
25
28
18
Zack Shah 🏀
Sharara sharara 🖤🔥🖤🔥
89.26K
1.14K
1.27%
0
26
22