Top 100 Tiktok Comedy Videos (Malaysia)

21
Nursyafiq Naser
Replying to @kakak ghimauu 🐯
1.3M
87.49K
6.72%
0
1.17K
5.57K
22
Nursyafiq Naser
Kak syasya ada ulas sikit pasal benda ni
941.89K
85.84K
9.11%
0
900
3.45K
23
susah do nak control nangis time tu
1.21M
82.16K
6.77%
1
1.02K
1.59K
24
amirlala 🌐
cara main yang betul
1.76M
81.24K
4.62%
0
1.85K
3.79K
25
#fyp #fypシ #fy #shouldbeme
1.01M
69.24K
6.86%
0
995
2.19K
26
#fyp #fypシ #fy
642.71K
69.22K
10.77%
0
1.62K
1.96K
27
Ah Moi (DOUBLE Q)
Takpe orang lain tarik boyfriend, I tarik anak2 je😂 bahagia ni bukan semua orang dapat tau😝 Baju raya @HIJABISTAHUB ✅ #HHRayaBersama
1.15M
69.04K
6%
0
398
236
28
Ah Moi (DOUBLE Q)
Selamat hari raya semua daripada keluarga ahmoi❤️ Semoga semua dimurahkan rezeki selalu🥰 #raya2024 @HIJABISTAHUB
1.15M
68K
5.94%
0
997
408
29
amirlala 🌐
warna awam atau swasta? 🤣
550.69K
66.11K
12.01%
0
420
1.61K
30
#fyp #fypシ #fy
538.82K
57.92K
10.75%
2
583
4.95K
31
Imranul Effendy
Kita jadikan choreo @Hisham J🕊️ Dc me 🫶🏻 mention la nanti !
461.2K
57.02K
12.36%
0
559
5.14K
32
Memang pergi tak kembali phone aku tu
907.4K
56.32K
6.21%
0
414
667
33
#KongsiBersama #fyp #fypシ #fy
737.86K
55.71K
7.55%
0
1.78K
1.67K
34
amirlala 🌐
cara faham perempuan #piqamir #ALTalent #videoterakhir
551.58K
53.26K
9.66%
0
240
2.1K
35
Ah Moi (DOUBLE Q)
Aku tengok video ni gelak non stop weh🤣🤣🤣 Scarlett tu dia punya muka😂😂😂 risau nanti bawa mak dia pergi joget😝😝😝 Baju Raya from: @HIJABISTAHUB #HHRayaBersama
855.93K
52.53K
6.14%
0
1.06K
484
36
apih_bollywood🔥
#cantum dengan @Kevglbach i can do!!!
3.1M
47.86K
1.55%
8
5.4K
313
37
Asyrafrozami
gaduh @ྀིྀ𝒂𝒊𝒏
430.26K
47.85K
11.12%
1
321
762
38
amirlala 🌐
Orang cakap pau dia sedap and padu? harini aku try sendiri siap paksa dorang zapin and dance hihi 😂 . ⭐️ PAU PREMIUM ABANG MANIS 📍 B5 Johor Street Market (Buka sampai malam raya) . Datang sini beli auto dapat free dance untuk korang tau! 💃🏻
691.28K
47.74K
6.91%
0
152
692
39
Nursyafiq Naser
Ada yg nak tips tak? Seluar sponsor by kak liza #ramadankurus
795.21K
47.15K
5.93%
0
1.65K
11.41K
40
#fyp #fypシ #fy
510.43K
45.72K
8.96%
0
296
1.04K