Masing Masing

73.17K

Top 50 Hot Videos(Masing Masing )

Jam couple fav kita 🖤 #fypシ #shouldbeme #xyzbca #jamcouple #kamisempoi #racuntiktok
3.18M
156.49K
4.92%
199
1.25K
28.04K
SHANIENA NATASYAAAA
2.16M
170.26K
7.87%
0
1.72K
5.85K
Today is his mom birthday , Al Fatihah #zulariffin
1.46M
249.74K
17.13%
0
390
2.82K
4
4Jan🦖
Niat tak menghalalkan cara, "character" mereka hampir sama. #sheriff #nazri #obito #syafiqkyle #foryou #foryoupage #fyp
1.39M
148.28K
10.66%
39
1.35K
4.93K
5
Syifa Majid
Pi tengok sheriff dekat wayang dengan suami. Conclusion ending tu suami aku kata sebab peguam pon makan rasuah sebab tu tony asyik terlepas tapi aku ni pernah tengok special force anarchy. Bila tengok ending macam tu terus rasa boleh relate hahaha
1.26M
50.66K
4.01%
7
806
2.88K
6
Anissa Faizul
1.23M
156.72K
12.7%
33
466
1.09K
7
Halef Haiqal
Mereka baik2 saja
1.07M
96.94K
9.03%
0
179
225
8
Tyra Azmee 🇵🇸
1.06M
158.99K
15.02%
1
1.55K
6.26K
9
Nynabukater
Bulushhh dah xde ..
1.05M
34.19K
3.27%
45
247
1.13K
Nak masing2 ka sekali,??? @QISZAR
867.7K
60.51K
6.97%
57
496
713
11
Luckyboyyy
Boleh bagi tips or pemakanan untuk turun berat ? Please comment 🥹 thank u awak #foryoupage #fyp #fypシ #fypgakni #fypgaknihhh
855.52K
47.14K
5.51%
0
2.12K
471
12
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Confirm kena bebel dengan makcik bawang 🥲 #fypシ
754.08K
61.06K
8.1%
38
261
517
13
mohammadbadrulnirsyam
Sikit hari lagi, yang sorg tu bakal kena kaunseling & tazkirah 😂 . Kami dok perhati je gerak geri nya tu 😏 #ummar #iris #sayang #❤️
708.65K
37.18K
5.25%
78
385
343
14
Diyanaarefin
duk menembak syaitan
653.59K
46.43K
7.1%
3
94
460
15
ARDANI DANI
Pergi terengganu terjumpa si bulus2 ni🥹tq @jumpahellokitty bagi dani pegang may.. semoga may cepat sembuh 🤍
635.32K
66.08K
10.4%
5
202
517
49 Days, still waiting for the beautiful day!
611.17K
32.56K
5.33%
0
178
433
Jumpa saya di Pesta Buku Kelantan & Pesta Buku Antarabangsa KL #pestabukukelantan #pbakl2024 ❤️
571.28K
41.17K
7.21%
46
339
1.6K
18
Iddin Ramli
Takut la dekat pesta buku kelantan ni 😭
559.33K
36.7K
6.56%
6
906
3.24K
19
𝓼𝓾𝓴𝓪 𝓽𝓲𝓭𝓸 🇵🇸
538.59K
43.51K
8.08%
103
684
2.15K
20
ohcasetera
Betul ke susah? hasil dia mcm ni puas hati tak?😍 kami buka hari ni seperti biasa jemput WALK IN! 12pm-8pm 1A-3 jalan raja uda kg baru 50300 KL #fyp #stickerphone #phonewrapmalaysia #phonewrapterbaik #phonesticker #phonewrap #wrapmalaysia #ohcaseterakgbaru
523.1K
9.02K
1.72%
0
188
372
#fyp #esekali
485.45K
47.88K
9.86%
0
835
5.71K
22
Fierafendi
#CapCut Masing-masing ✨
468.54K
55.8K
11.91%
0
102
551
23
Meyrazuhairi
Done bulan april. Let’s move to next month hehe ready husbaby 😈 *I tak period pun tapi dia beli patch tu semata untuk buat stock once i period pain nanti🤣
439.49K
48.59K
11.06%
27
642
5.46K
24
amirlala 🌐
Port makan best kat Dato Onn Johor Bahru 🤪 datang terus taknak balik! @10gramgourmet #datoonnjb #makanbest #makanjohor #johorfoodie #portlepak
431.48K
21.95K
5.09%
920
252
11.57K
25
N U R I N L O F A
long hair 🔛🔝
406K
17.26K
4.25%
3
68
122
26
Yap Weng Hong
Perempuan yg bahagia susah nak marah 🙃 #fypシ #fypシ゚viral
384.67K
37.69K
9.8%
4.54K
999
10.84K
27
383.05K
42.34K
11.05%
20
83
421
28
Replying to @Syada SchaDa 💛🐱 teringin nak ada bar table tapi dapur kecik, dapat macam ni pon jadi lah 😆😂 cuma salah amik saiz pulak haha, patut kalau tinggi sikit lagi cantik kan? #homedecormalaysia #fyp #foryou #bartable #kitchencabinet #rumahminimalis #dekorumah #dekodapur
379.67K
7.11K
1.87%
0
129
398
29
Ceosneakers
#kasutsukan #sukansekolah #zybca #sneakersmalaysia #foryourpage #themochi
374.33K
27.24K
7.28%
37
137
410
30
Lissa Nosra
369.32K
19.01K
5.15%
10
77
70
31
Perodua Melaka Aiman
sampai hati hubby 😭 @Perodua machalah @Perodua Fazree #peroduamelakaaiman #aimanhaneff #fyp #alifaziz #peroduamyvi #peroduabezza #peroduaaruz #peroduaalza #peroduaaxia #peroduaativa #fyp
360.86K
24.5K
6.79%
284
2.69K
3.05K
rancangan Allah adalah yang terbaik #fyp #batch06 #results #spm #foryou
355.19K
54.66K
15.39%
3.3K
238
4.55K
33
Ebidmotor.com
#fyp #foryou #foryoupage #ebidmotor #tiktokmalaysia
354.58K
18.47K
5.21%
103
533
555
34
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
alwayss ❤️ #adikkakak
338.01K
61.86K
18.3%
99
214
134
329.43K
14.5K
4.4%
0
1.58K
1.09K
#fyp #esekali
271.92K
27.79K
10.22%
0
407
4.09K
37
𝖘𝖚𝖊ᥫ᭡
268.49K
23.5K
8.75%
7
173
249
thankyou for 5years2months ammar firdaus 💗
267.64K
30.12K
11.25%
90
270
997
39
M.Fazillah
UJIAN #ujian #mfazzy #dakwah #ustazwadiannuar
257.09K
45.55K
17.72%
2.62K
311
5.26K
40
Mimpicakes
In love betul lah dengan Red Velvet Brownies Kedut ni.. kedut on point, rasa sedap on point, warna on point ! Sedap tak terkata sampai teringat-ingat. Sangat sesuai untuk Potluck Raya atau Jamuan sekolah anak sebab cara buat simple je, cepat siap 👍 Siapa nak belajar buat join kelas pjj tau, complete sampailah cara pack untuk pos pon kak D ajar 😍 #brownies #brownieskedut #resepibrownieskedut #redvelvetbrownies #browniesredvelvet
250.36K
2.75K
1.1%
0
18
136
41
SHANIENA NATASYAAAA
:) perasan pi
242.74K
17.09K
7.04%
0
73
88
42
Syeera Tajul 🇵🇸🇲🇾
🩷
236.77K
23.53K
9.94%
0
248
539
43
Berkat perkahwinan yg simple . Lepas kawin rezeki kami bertambah2 sehingga hari ni 🤍 #masingmasing #fyp #xybca
233.69K
13.57K
5.81%
2
148
722
Replying to @SENI NAFKAH 2 Tempat Menarik Sekinchan ,Restoran Sekinchan Bawa Family & Member Korang #fyp #fypシ #qimanna #OOTD #tempatmenarik #tempatootd #sekinchan #sawah #sawahpadi #hotel #hotelreview #resort #chalet #glamping #visitselangor @Villa Chee Sekinchan
222.21K
8.68K
3.91%
0
481
4.61K
45
Nynabukater
So riuh ya 🤣🤣🤣
208.42K
13.17K
6.32%
0
40
29
Kalau dah mention ‘Putus’ tu, siapa je tak shaking 😂 Haa sebagai pasangan kena lah tunaikan eh 🤣 Tapi kalau dah sampai tutup mulut macam @azadsyaziraroses tu susah la eh!! #3PagiERA #ERARadioNo1PalingLegit #sharERA
200.17K
9.99K
4.99%
168
137
1.02K
47
Dayana | The Bright
Semoga Allah permudahkan urusan harian kita 🤍
195.97K
24.24K
12.37%
2
152
698
48
Beautifulnara.com
Tahniah Encik Zaiza... #sembangentertaintment #trendingnewsmalaysia
191.49K
1.55K
0.81%
14
249
52
49
Intan Umbrella
Faham?
190.32K
23.23K
12.21%
40
149
1.04K
50
Muhammad Nizam
184.32K
2.13K
1.16%
31
50
101