Tiktok:
  • 137713
    Global Ranking
  • 1286
    Country/Region Ranking
  • 440.67K
    Followers
  • 787
    Videos
  • 3.53M
    Likes
  • New Videos
    12
  • New Followers
    1.36K
  • New Views
    622.6K
  • New Likes
    32.38K
  • New Reviews
    716
  • New Share
    1.13K

ARDANI DANI  Data Trend (30 Days)

ARDANI DANI Statistics Analysis (30 Days)

ARDANI DANI Hot Videos

Luar nampak kecik tp kat dalam luas yee.. Jom tengok Dani Full Review Pakej Rumah Dua Tingkat ni🤩 cantikkan gais? #rumahmurah #bukan #rumahtangga #haibersamasayadani #daniproperty #property
1.41M
48.99K
3.48%
1.86K
1.14K
4.2K
Pergi terengganu terjumpa si bulus2 ni🥹tq @jumpahellokitty bagi dani pegang may.. semoga may cepat sembuh 🤍
635.32K
66.08K
10.4%
5
202
517
morning gais! Jom Join live dani review pakej prima dua tingkat ni😍 #haibersamasayadani #rumahmurah #bukan #rumahtangga #daniproperty #property
240.03K
10.51K
4.38%
162
124
345
Selamat pagi. Dani Review Rumah Prima Dua Tingkat satu ya. nak part 2 ke?? #rumahmurah #bukan #rumahtangga #haibersamasayadani #daniproperty #property
129.63K
8.8K
6.78%
175
206
293
ada yang bajet 70k 80k tak?? pakej rahmah. maaf la gmb dani lg besar dri rumah #rumahbajet #rumahmurah
120.58K
3.76K
3.12%
12
396
961
Replying to @Nurfaiezah Za Cantikkan rumah ni ? Part 2 Review Rumah Prima Dua Tingkat, 5bilik 3bilik air full spec 😍#rumahmurah #bukan #rumahtangga #haibersamasayadani #daniproperty #property
111.22K
6.16K
5.54%
123
152
222
hai gais! Dani dah start kerjaa.. korang cuti lagi ke dah kerja tu??
76.62K
2.77K
3.61%
0
42
39
day 2 raya ~ tapi duit raya Dani tak tiba2 lagiii ni🥹 mana ni cepat la transfer.
74.63K
4.26K
5.71%
0
148
154
Rumah Prima Kalis Banjir 🥶 Gaji 1600 bersih dah layak gais! ✅Loan kami uruskan okey ✅Lppsa #rumahmurah #bukan #rumahtangga #haibersamasayadani #daniproperty #property
69.55K
3.07K
4.42%
2
79
101
Kalau jumpa kereta dani tolong bagi tahu ya🥲
69.35K
5.22K
7.52%
1
173
78
Jom Dani review full Pakej Prima ni🤩 Cantikkan??Loan kami urus A-z ✅Cash pun bolehh✅ ada yg berminat ke ni? #rumahmurah #bukan #rumahtangga #haibersamasayadani #daniproperty #property
62.85K
3.62K
5.75%
64
68
130
Maaf pak saya cuma bisa Sawadikap masuk pintu keluar tingkap😭
61.1K
2.36K
3.86%
0
47
46
Pakej Prima Kalis Banjir Gaji Rm 1700 bersih dah layak✅Loan kami urus A-z ✅Lppsa #rumahmurah #bukan #rumahtangga #haibersamasayadani #daniproperty #property
58.45K
2.82K
4.82%
5
83
139
sape team navy blue??🙋🏽‍♀️Selamat Hari Raya gaiss! petang baru sempat ambil gmb, i is barai.com dh🥹
49.86K
2.31K
4.63%
0
85
56
Yang Sedang2 saja yg penting cantik🤩Gaji Rm1400 dah layak tau✅ Loan Kami urus✅ Lppsa✅ Gaji Bersih✅ #rumahmurah #bukan #rumahtangga #haibersamasayadani #daniproperty
43.19K
1.9K
4.4%
3
125
182
hello gais🙋🏽‍♀️
43.18K
2.46K
5.69%
1
28
89
Petang gais! merah mak ngahhh😴 cuti2 ni buat gapo tu blako?
41.14K
3.49K
8.49%
185
89
121
Berminat kee?? Prima Setingkat setengah🤩 Jom tengok dani review sekarang! #rumahmurah #bukan #rumahtangga #haibersamasayadani
40.24K
2.35K
5.83%
33
39
77
Allahumma inni a'uuzubika minal hammi wal hazan.. “Ya Allah aku berlindung padaMu dari rasa sedih dan gelisah”.. morning 🤍
33.78K
1.63K
4.81%
42
32
11
Replying to @mekkyaa850 cantikkan rumah ni? kalau banjir tak payah pening2😁Jom kami urus A-z kalau berminat @DANI PROPERTY #rumahmurah #bukan #rumahtangga #haibersamasayadani #daniproperty #property
32.75K
1.69K
5.15%
3
34
44
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved