Tiktok:
youtube:
  • 51680
    Global Ranking
  • 337
    Country/Region Ranking
  • 985.09K
    Followers
  • 796
    Videos
  • 27.31M
    Likes
  • New Videos
    24
  • New Followers
    -6985
  • New Views
    1.27M
  • New Likes
    128.11K
  • New Reviews
    855
  • New Share
    372

𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊  Data Trend (30 Days)

𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊 Statistics Analysis (30 Days)

𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊 Hot Videos

𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
dejavu sgt tak ? Hahahshhs
3.67M
49.36K
1.34%
617
392
850
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
oncle Amir suka play dgn Haura 😂
1.28M
133.57K
10.47%
497
758
308
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
boleh pandang pandang 😚
624.14K
68.2K
10.93%
304
120
270
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
yang mana paling gila erk ? Hahahahha @Amiryeon @Rahimhakem apis & jayy Btw siapa nak dtg resort ni boleh guna code Aira - TJRSAYAKANAIRA ✨
431.42K
36.38K
8.43%
68
183
164
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
kang ada yang meroyan tibehh ! @amzfxteam
382.43K
13.39K
3.5%
26
46
35
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
alwayss ❤️ #adikkakak
341.55K
62.48K
18.29%
100
217
135
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
maca + aira = haura 🩶
335.38K
36.5K
10.88%
75
72
69
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
maap :(
270.97K
21.29K
7.86%
18
87
46
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
FINALLY 🥺❤️ #adikkakak @𝕸𝖆𝖗𝖘𝖞𝖆♥
247.22K
37.7K
15.25%
62
173
118
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
Adik kakak ni bosss 🤘🏻#CapCut
237.57K
17.29K
7.28%
38
47
27
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
Kenapa ea filter ni dapat kat rahim ? 🥲
232.89K
15.3K
6.57%
39
29
29
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
gue pun terkejut 😂
225.09K
30.88K
13.72%
66
70
44
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
fighting !!! 🤣
194.81K
19.47K
10%
96
71
47
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
ontyy ontyy dia semangat melayan haura 🤣🤣 • siapa nak buat duit dengan mudah boleh join telegram dkt bio Aira & register ! 💵💕 @amzfxteam
190.63K
26.6K
13.95%
144
121
107
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
nabila jgn sedih2 okey 🥺💕 @amzfxteam
159.2K
26.58K
16.7%
74
106
83
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
am tersepit 🤣
136.94K
15.28K
11.16%
130
85
60
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
sayang dia ❤️ take careee
119.4K
9.63K
8.07%
8
25
15
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
lamaa tak jumpa dua oranggg ni 🥺🥺 nuna & izzrinn!!! Welcome backkk 🎉
109.75K
13.17K
12%
19
35
31
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
amir ni takpernah seriius ! 🤣 • • siapa nak buat duit dengan team AMZ boleh tekan link dkt bio Aira & register !! 💕
98.65K
18.86K
19.11%
111
108
111
𝐀 𝐢 𝐫 𝐚 🕊
tak complete 🥹 . . Nak buat side income boleh tekan link dekat bio Aira !! @amzfxteam 💕
91.77K
9.5K
10.35%
35
30
27
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved