Tiktok:
  • 59779
    Global Ranking
  • 427
    Country/Region Ranking
  • 867.65K
    Followers
  • 535
    Videos
  • 17M
    Likes
  • New Videos
    8
  • New Followers
    792
  • New Views
    6.33M
  • New Likes
    368.56K
  • New Reviews
    1.05K
  • New Share
    1.81K

Diyanaarefin  Data Trend (30 Days)

Diyanaarefin Statistics Analysis (30 Days)

Diyanaarefin Hot Videos

Ok lulus tak?
2.83M
236.49K
8.36%
320
688
2.23K
Harini zafir belanja saya cincin baru dari @elfijewellery bawah rm600 hehe tqqq awak @zafirkaripap ❤️ sayang awak ketat ketat k muah
2.12M
160.33K
7.57%
309
815
6.39K
Replying to @ARSYAD ARDINI ENT hehe sorryyy lupa lah nak letak 🥹 @Dentific Malaysia
1.9M
78.98K
4.16%
94
408
1.75K
1.29M
48K
3.72%
39
125
1.33K
Korangggg mana entah soalan harituu, lepasni dah tak ada rahsia tau kenapa pakai bracess pun gigi putih 🤭 thank youuu @Dentific Malaysia keluarkan product palingg the besttttt 😍 #dentificmy #gigiputih
1.28M
64.01K
5.01%
161
170
1.27K
Bersama bey askar wataniah
1.1M
54.5K
4.98%
40
63
224
1.08M
72.19K
6.69%
42
77
452
Alang alang belanja liyana, kita belanja sekali zafir cincin lelaki dekat @KedaiCincinAmpang thank youuu semua cantik cantikkk 😍
1.03M
54.87K
5.31%
38
35
265
Cantik tak cincin kat tangan tu? Jangan lupa jumpa dekat Live esok 10pm 🥰
998K
41.56K
4.16%
42
94
294
991.83K
65.89K
6.64%
40
124
699
Korang please lah check tauu, bahaya kalau kita tak check kesihatan badan kita 🥹 terima kasih kepada Dr @poliklinik_azzaara sentiasa consult dengan sangat baik, saya bagi 5 ✨
853.4K
55.29K
6.48%
175
297
2.76K
Dengar tu zaf
851.61K
45.63K
5.36%
22
26
175
Lepasni memang nak buat nasgor je sebab zafir suka makan nasgor 🫣 Ini cara kita buat nasgor kalau korang macam mana cuba share nanti nak try 😋
793.96K
40.38K
5.09%
6
130
396
Korang cuba comment outfit nombor berapa yang sesuai untuk bagi motivasi dekat bertam sabtu nanti? Plssss tolonggg
690.5K
38.05K
5.51%
24
202
382
duk menembak syaitan
673.81K
47.32K
7.02%
6
96
470
566.66K
29K
5.12%
10
54
122
555.4K
30.02K
5.41%
55
46
162
Love setting spray yang bagus macam @seamakeup.my sekarang pakai ni jee lagi lagi nak jaga muka dari miss J memang kena pakai setting spray ni jee
496.92K
12.18K
2.45%
12
87
354
Banyak kali dah ye diyana menang, nak kena minta award ke tak eh?
468.18K
23.76K
5.08%
5
35
57
❤️
458.22K
40.41K
8.82%
15
27
68
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved