Tiktok:
instagram:
  • 240984
    Global Ranking
  • 2412
    Country/Region Ranking
  • 253.14K
    Followers
  • 542
    Videos
  • 8.16M
    Likes
  • New Videos
    15
  • New Followers
    -486
  • New Views
    1.29M
  • New Likes
    64.91K
  • New Reviews
    791
  • New Share
    2.56K

Hirzan Hizaini 🇲🇾  Data Trend (30 Days)

Hirzan Hizaini 🇲🇾 Statistics Analysis (30 Days)

Hirzan Hizaini 🇲🇾 Hot Videos

Hirzan Hizaini 🇲🇾
Selalu dah kena 😭 #fypシ
386.2K
6.3K
1.63%
58
182
187
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Orang yang tak makan sayur je akan faham 😂 #fypシ
375.43K
10.12K
2.69%
232
318
487
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Kami orang Malaysia memang prihatin orangnya ✌🏻 #fypシ #fyp
328.16K
25.65K
7.82%
48
78
160
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Terlajak malu 😭 #fypシ
270.04K
10.72K
3.97%
72
45
88
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Nervous weh kalau dia bawa satu kampung 😭 #fypシ
255.55K
15.83K
6.19%
196
399
1.03K
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Hanya lelaki yang berani sahaja boleh buat macam ni 😝 #fypシ #colourselector
163.11K
6.22K
3.81%
22
50
27
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Rasa macam baru semalam habis sekolah 😭 #fypシ
153.08K
7.24K
4.73%
24
26
53
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Maka terjadi la cinta tiga segi… #fypシ #colourselector
143.9K
3.86K
2.68%
24
90
103
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Boleh shaking kalau kena macam ni….. #fypシ
132.72K
9.85K
7.42%
89
152
441
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Kami di tahun 2022 🤫 Tengok sampai habis ‼️ #fypシ
100.61K
5.26K
5.23%
17
47
78
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Hidup ni keras 😭 #fypシ
98.42K
6.54K
6.64%
187
149
212
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Orang kelantan paling best kalau lepak dengan dorang #fypシ #colourselector
81.77K
5.92K
7.23%
15
206
61
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Sakit tanpa luka #fypシ
79.98K
1.67K
2.09%
36
78
35
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Perubahan selepas kahwin #fypシ #colourselector
75.62K
3.81K
5.03%
21
13
60
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Katanya nak shopping tanpa di kacau 😭 #fypシ
53.87K
2.58K
4.79%
9
6
13
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Kalau dah buat perjanjian dengan perempuan ni kena hati hati 😭 #fypシ
31.02K
2.44K
7.86%
22
30
44
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Time ni la nak show anak bini kat psycho ex kan ? #fypシ
28.85K
1.45K
5.02%
1
6
9
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Perempuan kalau bab perli guna lagu pun jadi 😜 #fypシ
24.53K
2.51K
10.22%
20
48
27
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Lepas cuba cara ni, korang confirm tak single dah 😂 #fypシ
18.39K
1.52K
8.27%
29
19
52
Hirzan Hizaini 🇲🇾
Ada la tu nak cuba…. #fypシ #colourselector
15.56K
2.01K
12.93%
4
3
3
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved