Tiktok:
  • 526131
    Global Ranking
  • 6032
    Country/Region Ranking
  • 119.43K
    Followers
  • 819
    Videos
  • 6.54M
    Likes
  • New Videos
    25
  • New Followers
    -205
  • New Views
    543.3K
  • New Likes
    24.47K
  • New Reviews
    365
  • New Share
    808

Dayana | The Bright  Data Trend (30 Days)

Dayana | The Bright Statistics Analysis (30 Days)

Dayana | The Bright Hot Videos

Dayana | The Bright
Sorry jarang update. My skin memang sangat teruk sekarang because allergic banyak kali with sample sample upcoming sunscreen. I still struggle cari the best formulation utk my sensitive skin. Tak senang bagi i sebab i sacrifice my skin setiap kali try sample. Macam before this product the bright yg lain banyak sample jugak i try. Tapi tak susah macam i cari formulation sunscreen. Sangat susah. This is my worst breakout utk cari the best formulation. Alhamdulillah my skin getting better sekarang lepas i stop try any sample for now dan consistent pakai product The Bright yg lain sahaja. Cumanya masih ada parut dan active acne walaupun banyak yg dah kecut.
388.85K
16.43K
4.22%
3
137
248
Dayana | The Bright
Jangan kecam i pls 😭😭
263.28K
27.46K
10.43%
202
680
815
Dayana | The Bright
#stitch with @RAFFI KE TU SEKIAN BEBELAN SAYA YA
256.79K
14.79K
5.76%
1
1.45K
480
Dayana | The Bright
Replying to @tripleglaze KOMEEEE NANTI HARGA DAH NAIKKK KOMEE MARAHHH. Baik grab sekarang jangan cakap teman tak kabo ke kamu 😡
126.5K
1.31K
1.04%
1
29
40
Dayana | The Bright
Tugas maksu memang bawak pergi beli coklat banyak kali ke
87.76K
6.16K
7.02%
31
71
205
Dayana | The Bright
75.78K
5.84K
7.7%
57
80
547
Dayana | The Bright
Replying to @😝😝😝 dah la jangan gaduh gaduh. Jodoh dah tertulis. Relax je hahahahahaha
73.81K
6.24K
8.45%
80
498
509
Dayana | The Bright
Crush kita ajak kahwin 🥺
61.56K
2.64K
4.29%
2
23
90
Dayana | The Bright
Replying to @dearnasha_New product coming soon! Mesti korang sukaaa sebab i pun suka 🤭
38.47K
1.84K
4.77%
0
35
9
Dayana | The Bright
Selamat hari ibu 🤍
36K
3.83K
10.64%
27
17
212
Dayana | The Bright
Dulu benci kalau pipi besar. Tapi sekarang rasa bersyukur pulak 🤭
34.89K
2.12K
6.07%
2
28
67
Dayana | The Bright
Saja tunjuk doublechin kat korang hahahahah
28.95K
1.02K
3.51%
3
21
27
Dayana | The Bright
Kepada semua customer kita yang gunakan The Bright dan sesuai dengan kulit you. Jangan takut. Here is my explaination. I terima segala teguran utk i improve. Please drop dekat comment below if ada anything yg you guys nak kami improve dari side The Bright.
27.89K
1.45K
5.19%
2
110
20
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved