Tiktok:
instagram:
youtube:
  • 23271
    Global Ranking
  • 99
    Country/Region Ranking
  • 1.8M
    Followers
  • 1.77K
    Videos
  • 58.75M
    Likes
  • New Videos
    62
  • New Followers
    12.16K
  • New Views
    15.49M
  • New Likes
    1.21M
  • New Reviews
    17.89K
  • New Share
    16.89K

Saby  Data Trend (30 Days)

Saby Statistics Analysis (30 Days)

Saby Hot Videos

Replying to @anwarodzi Cabaran sudah terima jangan marah ya kalau aku makan terlalu feeling sebab sedap @Kunafa.Aiwahhh @OjennnAIWAHHH !
2.78M
168K
6.05%
0
911
3.59K
Replying to @has lepaskan dia jika dia bukan terbaik untuk kita, jangan lupa cantik diri dengan makeup @Cubremi HQ
1.27M
45.52K
3.59%
0
225
227
Pinjam boyfriend siapa entah dulu , kulit gelap kita nasib ada ice cream soap by saby! #foryou
1.11M
92.04K
8.27%
0
402
1.22K
You curang, i pergi London ok
843.27K
65.97K
7.82%
0
228
373
Hi Jarang nak update rountine setiap hari tapi sekarang makin rajin nak buat eh? #fyp
820.08K
53.89K
6.57%
0
77
389
Hari kedua di London , Banyak benda eh berlaku sampai penat nak gelak. Semalam sahaja dah 13k steps , kalau dekat malaysia susah nak jalan kaki🥹
802.04K
47.57K
5.93%
0
158
330
ean cakap dekat aunty dia lama tak lips syn sekali dengan aunty💜
766.86K
81.83K
10.67%
0
70
200
mama tolongla adik nak lelaki pakai “L” “P”
723.38K
56.64K
7.83%
1
100
247
Replying to @KakNaa Lama tak jumpa tahu tahu beli cincin @KedaiCincinAmpang , sorry dia memang shy camera #fyp #40countingday
629.46K
41.59K
6.61%
0
183
381
49 Days, still waiting for the beautiful day!
611.17K
32.56K
5.33%
0
178
433
Nak ke Vlog kami ke London? Nak vlog ringkas ke panjang? #fyp
573.61K
38.6K
6.73%
0
142
229
Ni Vlog makan makan dengan The chingu, sebab boleh makan dik. tiada borak, hanya SILENT ASMR #foryou
502.55K
29.8K
5.93%
0
55
126
Replying to @Onlyme ok sampai kedah panas bakhang kena pakai sunscreen dari @BOUGAS Skincare Perfection baru tak kena sunburn naa
474.65K
30.11K
6.34%
0
65
111
saya bareface nampak cantik je bang #fyp
470.87K
9.65K
2.05%
0
59
58
🌞💗🌷
444.34K
25.84K
5.82%
1
163
202
Hari Kelima Di London! Vlog agak panjang kalini, saby bawak korang jalan jalan ok🌹
440.07K
22.3K
5.07%
0
86
174
Replying to @ellaaa 🍁 EPISOD 1 : JIWA ZARA ( JUNE ) Produced by Star Space Entertainment Actress : Saby Rose, Dayat Elly, Sheera Edora #DramaLagi #DramaMelayu #TiktokDrama #Shortdrama #dramamalaysia #JiwaZara #fyp
432.55K
23.32K
5.39%
0
225
436
sebelum buat video ni dah minta izin abah, benda ni hanya lakonan semata macam tv ya. Jangan ambil serius!
431.12K
23.41K
5.43%
0
41
51
new toys untuk saya after 3 tahun fikir nak beli ke tak nak? tapi kali ni jadi beli sebab asyik tiada masa nak pergi tempatnya 🐰 Best pula buat vlog macam ni rasa macam dihargai diri pula kan ?
426.55K
20.53K
4.81%
0
112
102
Kemana kita ni? Video ni keluar pukul berapa, sekarang kami di London lepas flight 14 jam. Saby flight sorang naik qatar, berpisah sekejap dengan kawan! doakan selamat sampai dan balik.
413.06K
23.62K
5.72%
0
36
95
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved