Tiktok:
  • 25363
    Global Ranking
  • 109
    Country/Region Ranking
  • 1.69M
    Followers
  • 598
    Videos
  • 145.32M
    Likes
  • New Videos
    17
  • New Followers
    -3107
  • New Views
    7.23M
  • New Likes
    266.03K
  • New Reviews
    3K
  • New Share
    2.77K

N U R I N L O F A  Data Trend (30 Days)

N U R I N L O F A Statistics Analysis (30 Days)

N U R I N L O F A Hot Videos

N U R I N L O F A
Hai korang! saya ada berita baik untuk korang. Jom kita sertai cabaran #JourneyToMacao dan @Experience Macao ! 🌈 Dari 5-8 Julai, lawati jerayawara #ExperienceMacao di Blue Atrium, LG2, Sunway Pyramid, Malaysia untuk info dan aktiviti pelancongan yang menarik! 🌟🛫
2.37M
3.13K
0.13%
16
19
205
N U R I N L O F A
ini semua salah @M Y R A M A N J A 2.0
2.03M
90.48K
4.46%
137
218
307
N U R I N L O F A
tujuan posting ini hanyalah untuk memberi inspirasi dan semangat kepada mereka yang broken home. tolong jangan pernah mengalah kerana Allah sentiasa ada bersama hambanya. jangan bagi anak kita rasa apa yang kita rasa. anak anak tidak boleh pilih siapa bapa mereka, kita saja yang boleh merancang masa depan kita dan tuhan yang menentukan. saya tidak pernah menyalah takdir jika itu adalah jalan hidup saya. saya sentiasa bersyukur. saya memaafkan mak ayah saya. tiada dendam dihati cuma parut dan trauma yang tinggal. kami adik beradik sekarang baik baik saja dan masih berhubung dengan mak ayah. saya bakal menjadi ibu jadi saya hanya mahukan kehidupan yang tenang aman damai tanpa bermusuh sesama sendiri. doakan kehidupan saya diredhai Allah SWT & semoga tuhan sentiasa permudahkan urusan saya. ❤️
1.68M
102.53K
6.12%
82
919
689
N U R I N L O F A
saya naik sekali hayun je jadi jangan kecam okay
1.67M
90.5K
5.43%
74
468
436
N U R I N L O F A
shame on you
1.32M
58.36K
4.42%
79
211
190
N U R I N L O F A
mengidam telur dadar 2 pagi. makan dengan nasi panas panas memang SURRRRRRRR
1.27M
97.28K
7.68%
231
681
478
N U R I N L O F A
kita akukk angat
1.24M
79.34K
6.38%
65
396
824
N U R I N L O F A
finally dah boleh join trend ni walaupun lambat ❤️ saya tak pernah terfikir saya akan kawin muda tapi siapa sangka kita hanya merancang tapi tuhan yang menentukan. saya sangat bersyukur dengan setiap ujian yang saya berjaya lalui, saya tahu jauh lagi perjalanan hidup yang saya perlu hadapi dan saya harap saya boleh harunginya bersama orang tersayang.
1.13M
80.19K
7.09%
67
181
360
N U R I N L O F A
BOLEH BELI DEKAT SHOWCASE SAYA! yang saya punya ni dah sold out, tapi saya ada add waxing baru dekat show case, dia seakan sama dan function pun sama.
1.12M
49.33K
4.4%
324
394
2.31K
N U R I N L O F A
kaklong version
1.07M
54.3K
5.06%
51
252
1.26K
N U R I N L O F A
patutlah bil air rumah aku rm400 sebulan. ni lah puncanya ye
985.95K
91.09K
9.24%
98
626
2.05K
N U R I N L O F A
tak lamo bulih baby boy lah kaklong 🤰🏻
905.79K
57.14K
6.31%
6
113
204
N U R I N L O F A
its a………. #LIVEhighlights #TikTokLIVE #LIVE
853.08K
58.03K
6.8%
31
184
301
N U R I N L O F A
balas tetap balas @fadrul
839.61K
61.87K
7.37%
118
169
625
N U R I N L O F A
Replying to @fayrul kaklong ikut muka ayah (mix mamak), saya ikut muka mak (mix cina), fadrul (mix mamak). BINTI SAYA DENGAN KAKLONG SAMA YE. 🙏🏻🙏🏻
832.63K
38.36K
4.61%
19
280
122
N U R I N L O F A
Replying to @𝐿𝒾𝓎𝒶 🫧 LARIKKKKKK
774.12K
34.35K
4.44%
9
205
224
N U R I N L O F A
random
649.42K
52.58K
8.1%
49
70
220
N U R I N L O F A
comel tak baju tidur ni? beli dekat beg kuning atau showcase saya! 💗
634.95K
37.86K
5.96%
18
120
496
N U R I N L O F A
baik ngaku siapa macam ni?!
612.32K
30.69K
5.01%
18
41
68
N U R I N L O F A
603.19K
40.21K
6.67%
11
585
99
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved