Tiktok:
instagram:
youtube:
twitter:
  • 153523
    Global Ranking
  • 1429
    Country/Region Ranking
  • 396.41K
    Followers
  • 1.03K
    Videos
  • 3.2M
    Likes
  • New Videos
    42
  • New Followers
    1.89K
  • New Views
    801.12K
  • New Likes
    23.5K
  • New Reviews
    342
  • New Share
    2.37K

Mimpicakes  Data Trend (30 Days)

Mimpicakes Statistics Analysis (30 Days)

Mimpicakes Hot Videos

Guna hand whisk & scoop je ! Boleh buat untuk makan sendiri atau buat jualan. Nak pos ke customer pon boleh.. Moist, fudgy & a bit crunchy, sedap do’oh.. Siapa nak full resepi, join kelas pjj tau 🥰 #brownies #brookies #seasaltbrookie #resepibrownies #brownieskedut
600.83K
23.83K
3.97%
389
205
2.73K
Comel gila cheesetart montel ni! Dah la sedap 😋 Siapa nak meniaga, wajib guna resepi kak D ni, shell di rangup tahan lama tau, cheese pulak tak cepat cair.. Untukg berganda buat jualan. Siapa nak join kelas pjj? 😍 #cheese #cheesetart #cheesetartmontel #cheesetartgebu #resepicheesetart
276.28K
18.74K
6.78%
484
204
1.56K
Almost every weekend buat untuk kawan & family.. The easiet recipe ! Crunchy & creamy.. Paling best resepi cream tak cair, approved untuk delivery.. Siapa nak full recipe, join kelas pjj ok 🥰 #strudel #peachstrudel #peachpastry #resepistrudel #EasyRecipe
254.15K
10.82K
4.26%
96
26
420
Ada ke yang meniaga cheesetart dekat sini? Kalau korang jual shell cheesetart je pun dah laku tau. Sebab tak semua rajin nak buat sendiri 😆 Apa yang korang akan belajar dalam pjj ni? 1 Cara buat shell tanpa telur & boleh simpan lama 2. ⁠Cara buat layer cheese yang creamy & firm 3. ⁠Cara buat filling cheesetart 4. Cara deko cheesetart yang cantik Siapa nak join kelas pjj? 😍 #cheesetart #cheesetartmontel #resepicheesetart #shelltart
131.75K
3.63K
2.75%
82
41
283
Kalau dah expert buat tart shell dan pipe cheese bolehla terus open order mesti akan ada orang nak beli sebab cheesetart ni memang comel, geram je tengok kan 😆 Tak pandai macam mana nak buat tart shell yang cantik, tak mudah pecah, cheese yang firm dan creamy boleh join kelas kak D ya. Kak D ajar betul2 macam mana nak dapat hasil yang cantik tu 🥰 #cheese #cheesetart #cheesetartmontel #cheesetartgebu #resepicheesetart
116.57K
4.78K
4.1%
198
203
705
Siapa nak belajar buat brownies kedut yang sedap & cantik macam ni, join kelas pjj kak D tau 🥰 #brownies #brownieskedut #resepibrownies #desserttiktok #EasyRecipe
85.89K
2.23K
2.6%
66
35
197
Kalau kat kampung takde oven takpe, kek ni guna pengukus je.. boleh buat untuk Raya Haji 😍 Siapa nak belajar buat kek kukus super lembut & moist, rasa sedap lemak creamy, yang penting tak muak ! Join kelas pjj tau.. Kak D ajar dari sukat bahan sampailah deko kek.. Korang nak jual pon boleh, jual outdoor mesti ramai yang beli sebab cantik & sedap 😋 #kekkukus #kekkukuscoklatmoist #kekkukusviral #keksundaebundt #sundaebundtmoist
83.39K
1.95K
2.33%
45
52
155
Bila dah master buat Brownies Kedut memang berderet order customer masuk ✨ Macam2 flavour ada boleh belajar 😍 Sekarang semua pakat nak buat Potluck Raya kan? Tak payah pening2, buat brownies je..Gaul-gaul pakai hand whisk, bakar dah siap.. ✅ Tak pakai mixer ✅ Boleh pos ✅ Tahan lama ✅ Bahan senang cari ✅ Mudah nak buat Siapa nak join pjj, komen sekarang 😃 #brownies #brookies #brownieskedut #resepibrownieskedut #potluckraya
80.27K
1.98K
2.47%
0
37
104
Sekali sekala picnic date dengan kawan2 seronok jugak.. Letak dalam bowl besar terus baru puas makan ! Semua desserts buat sendiri tau termasuk soft cookies 😍 Antara cara lain yang sedap untuk korang makan soft cookies selain cecah susu 👍 Class pjj available tau untuk soft cookies. Kalau nak join, boleh komen ok #softcookies #picnicdate #bibimbap
64.21K
4.69K
7.3%
6
18
744
Still tak boleh move on dengan Sunjae.. Eh.. soft cookies 😁 Step sangat senang dan tak banyak bahan. Nak dapat warna & bentuk cantik macam ni ada cara dia.. Class pjj available untuk join 🥰 #softcookies #berrysoftcookies #EasyRecipe
55.85K
2.23K
3.99%
6
7
52
Lady Finger mudah guna 4 bahan je untuk Dessert Tiramisu yang sedap. Mostly harga lady finger readymade ni boleh tahan harganya 🫣 So solution nya memang kena buat sendiri baru la jimat & puas hati.. Kalau nak jual pun for sure ada demand 🤩 Bukan satu flavour tau tapi 4 flavour tiramisu yg korang akan belajar.. ✅ Cara buat lady finger berflavour ✅ ⁠Cara buat layer cream yang sedap ✅ ⁠Cara assemble dalam loyang & bekas ✅ Cara deko yang menarik Bestnya! Siapa nak join kelas pjj Tiramisu cepat komen 😍 #tiramisu #tiramisulover #homemadeladyfinger
42.45K
1.89K
4.46%
16
18
83
Lady Finger berflavour buat sendiri untuk dessert tiramisu? Yes ! Lebih jimat & lebih sedap, buat sendiri baru puas hati 🥰 Teruja sangat kak D nak pre-launch Pjj Misu-Misu Special ni sebab kak D ajar buat lady finger, layer cream & cara assemble dalam loyang & dalam bekas. Link beli loyang & bekas of course dapat sekali. Siapa nak menjual, kak D share harga jualan & korang boleh add on design sticker.. Bestnya pjj kak D, macam2 dapat 😍 Rugi sangat tak join. Siapa nak join cepat komen ! #tiramisu #tiramisucake #tiramisurecipe #ladyfinger #ladyfingerrecipe
40.52K
2.13K
5.25%
103
43
290
Calling all homebaker yang nak buat side income 📣 Dah tahu ke nak jual desserts apa? Pjj Street Bundt Cake ni sesuai sangat kalau korang nak jual sebab: ✅ Resepi kek kukus yang sangat moist ✅ Tahan suhu luar ✅ Kos bahan affordable tapi rasa premium ✅ Sesuai untuk jualan ✅ Bahan mudah cari Alhamdulillah student kak D jual laku, asik sold out je tau 🤩 Boleh bayar 3x ansuran guna Atome utk pjj ✅ Siapa nak join pjj, cepat komen 👉 #kekkukus #kekkukuspremium #kekkukusviral #kekstreetbundt #keksundaebundt
37.7K
1.68K
4.46%
80
43
251
Replying to @Arda deraman Siapa nak join pjj, boleh click link di bio & pilih Pjj Cheesetart Montel. Kalau tak jumpa link, boleh pm ok 😊 #cheese #cheesetart #cheesetartmontel #cheesetartgebu #resepicheesetart
32.77K
1.19K
3.64%
64
32
167
Shell tart rangup, filling mewah, layer cheese creamy, deko cantik, memang perfectlah ! Rugi sangat tak join belajar buat.. macam2 tips kak D share dalam Group Pjj. Dah pandai terus boleh jual je. Resepi kak D sedap & berkualiti, jangan risau 🥰 #cheese #cheesetart #cheesetartmontel #resepimudah #resepisimple #resepicheesetart
31.43K
1.31K
4.17%
61
20
162
Siapa pernah join pjj kak D taulah betapa best & berbaloinya ! Kali ni kak D keluarkan Pjj Tiramisu pelbagai flavour pulak ! Nampak tempting sangat bila buat dalam dessert box macam ni.. Lagi2 bila letak sticker ni terus nampak presentable 🥰 Kalau korang nak design sticker ni boleh add on je 😉 Pjj Misu-Misu Special ✨ 4 Flavour yang korang akan belajar 👇🏻 ☕️ Tiramisu Misu 🫒 Pistachio Misu 🍠 Yam Misu 🍓 Sweet Berry Misu Apa yang korang akan belajar dalam pjj ni? ✅ Cara buat ladyfinger berflavour ✅ ⁠Cara buat layer cream yang sedap ✅ ⁠Cara assemble dalam loyang & bekas ✅ Cara deko yang menarik Komen cepat siapa nak join pjj? 😍 #tiramisu #tiramisurecipe #tiramisudessertbox #dessertbox #cutedessert
25.65K
1.46K
5.69%
42
21
147
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved