Raya Mana?

200.93K

Top 50 Hot Videos(Raya Mana? )

Usaha tangga kejayaan 💪🏼 #RayaMana #rayamananabilarazali
2.16M
80.02K
3.7%
2
652
1.34K
Auntie Purple 💜
Purple Day 23 - Balik Raya! Korang balik mana dulu? @Bulan Bintang Clothing HQ @Bulan Bintang Sisters #bulanbintangclothing #terrrrpalingraya #transitionraya #transition
2.16M
51.14K
2.37%
0
510
486
Replying to @mohammadarep_ 9 APR 24: Semoga dipermudahkan urusan mereka 😁. 📽 milik senget_70. #waja #city #karak #wajavscity #fyp #trendingnewsmalaysia #beritaditiktok
1.7M
65.67K
3.86%
0
4.52K
917
Nak ikut trend tapi eh kita raya Malaysia tiap tahun amin! 😌 #internationalcouple #koreanmalay #rayamalaysia
1.68M
54.34K
3.24%
1
455
1.41K
5
Bell 🔔 | abiellhijab
dah try ke tutorial awning tahan lasak ni? pakai camni selamat 😂
1.08M
35.71K
3.32%
41
57
1.56K
#mamak
1.05M
8.33K
0.79%
0
177
283
16 APR 24: Betul² tak disangka 😅. 📽 milik ariffinrashid85. #fyp #beritaditiktok #trendingnewsmalaysia #polis #pdrm #samanekor
1.04M
31.58K
3.04%
0
1.33K
4.25K
8
ROZITA CHE WAN
Selamat hari raya semua .. menyoqok kerupat palaih la pagi tadi .. #zsrcwraya2024 #aaisyahdhiarana #cheta #rozitachewan
999.85K
36.51K
3.65%
0
412
564
9
zuraidah eyda
eyda jak boleh tapau 😁 terima kasih jemput #sicc #kotakinabalu #sabah @ucupkun the comivator @Pak Boi Motivator
982.02K
14.89K
1.52%
0
444
333
#balikkampung #kongsibersama #tapirlepas #AnimationOnTikTok #foryou #fyp #tiktokmalaysia🇲🇾 @UtusanTV
963.3K
24.78K
2.57%
11
254
740
11
Ni just general guidance. Ada je orang pakai comedogenic products/pore clogging ingredients but skin dia still cantik tak naik jerawat esp dry skin type. If so, just continue mcm biasa. Products that have these red flags don't always mean they're bad, just be aware when making your purchasing decisions #skinducation #skincare #maleskincare #femaleskincare #combinationskin #oilyskin #acneproneskin #sensitiveskin
914.25K
23.58K
2.58%
4
2.07K
1.44K
12
Sebuah video tular di TikTok, memaparkan ragam rakyat Malaysia yang sedang dalam perjalanan pulang ke kampung, menurut laporan Kosmo!, situasi yang dirakamkan itu berlaku di Lebuh Raya Lingkaran Tengah Utama (LTU) dekat Merapoh. Dalam video yang dikongsikan oleh @/shfqhshrhh itu dapat dilihat terdapat individu yang memacak khemah untuk menjual makanan ringan, ada juga yang berteduh di tepi jalan serta membuka hood kereta selepas berjam-jam di atas jalan raya. Lebih menghiburkan, ada juga yang bertindak menjemur kasut dengan meletakkan kasut di cermin sisi keretanya. Aduhai kelakar betul! Untuk berita penuh boleh baca di kotak hijau di atas Kredit Video: @shfqhshrhh Jangan lupa untuk Like, Comment. Share dan Follow Lobak Merah! 🧡Terima Kasih! #fyp #fypシ #lobakmerahmy #beritaditiktok #viralstory #trending #trendingnewsmalaysia #ceritaviral #terkini #viralupdates #storyviral
772.63K
36.46K
4.72%
0
79
224
13
SyatillaMelvin
Slide utk aib mereka❤️🤣
718.71K
48.28K
6.72%
0
165
335
14
nabila.razali
Dop kelik lagi boh. Besok deh Selamat Hari Raya dari MekNab & Abe Nik 🤍
670.57K
28.07K
4.19%
0
284
233
15
Cikgu ayu empire 2
Selamat ari raya....
589.64K
20.52K
3.48%
0
225
272
16
Diyanaarefin
Our first raya together 🫶 @zafirkaripap
563.51K
25.6K
4.54%
0
38
104
17
zuraidah eyda
@zarazyaofficial nak bawa eyda ke mana ni 🤣 #eydastokinpinkhijau
538.9K
21.78K
4.04%
2
854
524
18
oppa_arkir02
Ni la menantu Suriani Oppa dengan Nani paling lewat kahwin.Adik nom 2 kahwin dulu kemudian adik nom 3,lepas tu adik nom 4 and baru la Oppa Nani kahwin. Jangan banding banding ya,banding banding Oppa block!!#oppanani #oppateam #fyppp
502.48K
12.26K
2.44%
0
113
104
19
Busy masak masak, rahsia rendang sedap
496.53K
36.27K
7.31%
0
224
319
Tahun ni Mama dengan Kak Long @Bella Astillah masak lagi tak ek @Didi Angel Astillah haha . Rindunyaaaaa 😭 . #shafnaufas #fyp #fypシ #bellaastillah #didiastillah #syadaamzah
473.93K
29.78K
6.28%
0
163
48
21
tachhiofykk
425.03K
7.69K
1.81%
0
257
164
22
Sek demo rayo mano #CapCut #fypシ #foryourpage #raya2024
406.66K
4.93K
1.21%
0
118
94
23
zuraidah eyda
#eydastokinpinkhijau #sabah
368.7K
16.63K
4.51%
5
551
434
24
mStar Official
Rancangan balik kampung terbantut, isteri adik tak bagi pinjam HRV! Abang tuduh lupa diri, ungkit ibu bayar deposit #beritaditiktok #viral #fyp #mstar #kongsinikmat
360.67K
5.19K
1.44%
1
639
350
25
Tiap tahun xde masalh bab balik kampung 😬.. mana geng kampung dekat ? #CapCut
357.67K
6.57K
1.84%
0
158
181
26
ROZITA CHE WAN
Hampaaaa balik kampong mana ? Cuba komen .. Aaisyah balik Aloq Staq ja 💃🏻💃🏻 . #aaisyahdhiarana #raya2024
349.84K
6.55K
1.87%
0
91
27
27
Cikgu ayu empire 2
336.54K
13.16K
3.91%
0
221
248
28
ROZITA CHE WAN
Kami nak balik aloq staq, sambung qaya kt kampong kami pulak 💃🏻 . #zsrcwraya2024 #cheta #rcw #rozitachewan #fyp #raya2024 #rayakedua #fiziwoo
299.86K
8.34K
2.78%
0
124
138
29
ROZITA CHE WAN
289.92K
7.12K
2.46%
0
72
71
30
zuraidah eyda
penunggu makanan 😂#eydastokinpinkhijau
268.37K
13.85K
5.16%
0
634
512
31
Shahril | En_Pecinta_Muvee
Rumah Terbuka Raya @tiktok_malaysia , terima kasih atas jemputan,,bestt sangatt😍😍😍 jumpa ramai tiktokers2 hebat @kotaknyaman @Elizabeth Tan @eiqamaleq @lah_esnie @kareem.manan @aimonnn__ @weebro_ @yang @imeringue2 @dyamohamad90 @abangfoodie @bospami @eizuwan @encikreview @thekhainis @auntiepurple248 @nynabukater @wfsufina @mucidddd @zamypurba #SembangEntertainment #pecintamuvee #kongsibersama #rumahterbukatiktok #Raya2024 #TiktokMalaysia
246.21K
1.38K
0.56%
0
26
46
32
Shahira Azlan
2nd raya vibes 🫰🏻
211.8K
10K
4.72%
0
47
62
33
zuraidah eyda
#eydastokinpinkhijau #zezeprfume
204.67K
8.83K
4.31%
1
177
125
34
IG ; zalfa.sh
semalam dah buat dekat instagram, today i buat dekat tiktok pula ✨ (baca la doa makan, mana tau ada rezeki korang) #moneypacket #rayamoneypacket #moneypacket2024 #moneypocket #duitraya #duitraya2024 #touchngo #touchandgo #ewallet
204.3K
7.87K
3.85%
0
328
669
35
Shah_Evanddy91
Takda mertua dah . So memang balik rumah family sendiri . Dah lama menduda. Takda yang nak ke ? 🥹 #balikmana #rayamana #rayamananabilarazali
204.25K
11.18K
5.48%
0
816
389
7 APR 24: Jahanam terus lori. 📽 milik 99baharun. 📍Sempadan Nilai/Bandar Bukit Mahkota, Bangi. #fyp #trendingnewsmalaysia #beritaditiktok #lori
196.04K
6.44K
3.28%
0
223
314
Tahun nie raya belah suami dulu@🇵🇸ZuL🇵🇸 ❤️ Raya ke-2 belah isteri pulakkk🥰 #tiktokmalaysia🇲🇾 #fypシ゚viral #fypシ #raya2024
174.72K
3.5K
2%
0
59
60
38
mStar Official
Jejaka Bangladesh nikah wanita tempatan, keluarga mentua sepakat masak beef bhuna! Adik ipar balik kampung awal demi cari kayu api #beritaditiktok #viral #fyp #sembangentertainment
173.19K
3.76K
2.17%
0
281
115
Day 2 raya with ibu and adik beradik pulak ✨ panaih sampai basah ketiak 🤣 korang day 2 kat mana ?
168.83K
7.62K
4.51%
0
12
35
40
SAMBAL EBUNDA/KMAS
KAMPONG SIAPA DULU MEMANG TIADA DLM KAMUS HIDUP KU, WAJIBLAH TIAP TAUN KAMPONG KMAS KANN, ITULAH SALAH SATU KELEBIHAN KAWIN CAMPUR, KORANG PULAK JGN GADUH2 PASAL ISU NAK BALIK KAMPONG TAU, BINCANG HELOK2 OK, SELAMAT HARI RAYA SEMUA…😁 #balikkampung #nakraya #kampungsiapadulu #kampungkerangai #thetanfamily #mixfamily #malaycina #salamaidilfitri #bepositive #akhirramadhan2024 #rendangebunda #sambalebunda #sambalpantangebunda #niqabismalaysia
156.27K
5.59K
3.58%
0
56
14
41
nabila.razali
Cepat undi TikTok creator favourite korang sebelum 10 April 2024! Bella dan para juri yang lain tak sabar nak tengok siapakah TikTok Creator yang paling creative kali ini 😍 #kongsibersama
151.86K
2.96K
1.95%
0
106
147
Bujang lagi ni 🫣 #fyp
151.76K
8.39K
5.53%
0
487
178
balik Kampung mummy cute dulu la tahun Ni.... #KongsiBersama #trending #viral #kongsirezeki #balikkampung
148.51K
3.36K
2.26%
0
82
76
44
najimmyromllycouture
A custom made attire long #kurungmoden in apple green color with selempang draping and beaded lace details by #najimmyromllycouture . ——- For any inquiries, please dm us 😊. ——- #custom #custommade #bespoke #bespoketailoring #kurung #bajukurung #bajukurungraya #kurungmoden #kurungmodern #kurungpahang #kurungkedah #kebaya #kebayamodern #designer #fashiondesigner #tailor #tailormade #tukangjahit #kelasjahit #sewingclass #kualalumpur #terengganu #kelantan #najimmyromlly .
144.87K
4.78K
3.3%
0
150
287
Tahun ni raya pertama rumah mertua @🇵🇸ZuL🇵🇸 ❤️ #raya2024 #ekspresikanlebaran
138.97K
2.49K
1.79%
0
37
28
46
nabila.razali
Boost up your style with NIVEA Extra Bright Premium Fragrance Deodorant ✨ Dapatkan di farmasi terdekat sekarang! 💙 #myNIVEA #SignatureScent #PerfumedDeo @nivea_malaysia
134.02K
2.02K
1.51%
0
19
31
47
Amiey_yaacob
2hari lagi sblom cutiii.. x shabarrr nak balik kg.. 🤩🤩
123.81K
6.25K
5.04%
0
280
85
48
Cikgu ayu empire 2
kg mana ni??
121.83K
4.69K
3.85%
0
72
67
49
SSsuryani👑👑💖💞
tak balik kg sebab kg tak ada😁😁🥰🥰🥰#fyp #tiktokmalaysia❤️🇲🇾❤️ #💖💖 salam 1 syawal shbt hati
113.15K
2.81K
2.49%
0
149
110
50
sufri_jamaluddin
Level2 maulana je boleh macam ni 😝 #KongsiBersama #raya2024
108.59K
2.54K
2.34%
0
29
13