Tiktok:
youtube:
  • 36910
    Global Ranking
  • 208
    Country/Region Ranking
  • 1.26M
    Followers
  • 1.22K
    Videos
  • 61.76M
    Likes
  • New Videos
    44
  • New Followers
    25.88K
  • New Views
    38.01M
  • New Likes
    3.46M
  • New Reviews
    28.41K
  • New Share
    105.98K

azfarheri  Data Trend (30 Days)

azfarheri Statistics Analysis (30 Days)

azfarheri Hot Videos

Bey soba bey, i mandi dulu ok
6.3M
507.8K
8.06%
17
2.93K
21.52K
Cantiknya the view 😍
5.14M
466.41K
9.08%
1
10.94K
32.07K
Negeri mana paling jem ? #KongsiBersama @Khairulaming
3.91M
272.07K
6.96%
3
3.03K
9.88K
Mana satu favorite anda ? Hehehe #kongsibersama
3.8M
261.4K
6.89%
0
3.1K
4.05K
#ad KORANG! next I nak ke Japan!! nanti stay tune untuk tempat tempat yang I akan pergi ! Thank you korang dah suggestkan! @Alipay+ @Touch 'n Go eWallet #GoalBeyondwithAlipay+
3.75M
38.45K
1.03%
69
755
425
#ad Korang korang korang! Alipay+ ada invite i ke SEOUL & TOKYO to be part of their Dream Team dan untuk celebrate UEFA EURO 2024™️! i akan kembali ke negara ke-2 i dan kali ni, i nak korang suggestkan tempat untuk pergi. TAPII TAPII komen yang paling banyak likes boleh menang merch UEFA EURO 2024™️! apa lagi?! cepat tengok dan komen sbb i nak ke SEOUL & TOKYO! BYE! Follow @Alipay+ for more updates as a special member will be joining the Dream Team soon!
3.33M
29.81K
0.9%
0
200
211
Simer simer yaaaaa silauuuuuuuu
2.83M
274.75K
9.72%
10
663
3.93K
Sabar kak, kita pun nak beli tudung jugak
2.58M
262.73K
10.17%
2
1.07K
4.41K
L U ! L U M ! M U S M 🥰❤️
1.93M
198.62K
10.27%
7
3.36K
18.65K
Tongkat takda ganti dengan pengait
1.71M
155.75K
9.11%
1
1.4K
2.71K
Iconicccccc
1.63M
203.63K
12.46%
6
1.06K
4.56K
Sabarrr tunggu berbuka okay ?
1.6M
163.67K
10.22%
0
679
5.93K
Glambot buatan sendiri, yang penting siapa paling letop ? #glambot #kongsibersama #raya2024
1.52M
84.68K
5.58%
23
526
3.13K
Tolong faham okay ? @Khairulaming
1.5M
103.3K
6.88%
3
615
3.15K
Cuaca dekat Malaysia pun macam mood perempuan hmmmm 😞
1.43M
202.26K
14.11%
2
1.28K
3.11K
Dah berbuka kan 😇
1.37M
168.06K
12.26%
0
685
5.31K
Dia macam lepas satu satu terjadi 😭
1.36M
179.14K
13.13%
26
1.85K
8.1K
Saya disini ingin mengucapkan, Selamat Hari Raya ! Maaf Zahir & Batin ✨🌙💅🏼 #raya2024
1.25M
186.59K
14.96%
0
1.1K
1.93K
POV tengah marah
1.16M
166.97K
14.39%
12
1.31K
6.72K
I love random trip, selalu yang plan plan ni la susah nak jadi HAHAHA. Btw we had so much fun today, seronok rasanya dapat reconnect dengan nature 🍃🏞️ @Anaq Kiriman Heaven @Daisey Gorgeous @Aiman
1.14M
92.25K
8.08%
6
563
4.13K
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved