Tiktok:
  • 54603
    Global Ranking
  • 377
    Country/Region Ranking
  • 964.11K
    Followers
  • 709
    Videos
  • 41.58M
    Likes
  • New Videos
    30
  • New Followers
    17.1K
  • New Views
    19.79M
  • New Likes
    910.34K
  • New Reviews
    7.61K
  • New Share
    10.33K

Auntie Purple 💜  Data Trend (30 Days)

Auntie Purple 💜 Statistics Analysis (30 Days)

Auntie Purple 💜 Hot Videos

Auntie Purple 💜
Dikir Puteri pulak jom! #transition
10.4M
871.73K
8.38%
579
7.25K
14.67K
Auntie Purple 💜
Replying to @. Purple Day 26 - Eyeshadow je lah. Auntie cuba ya. Kitonyo tak pandai sgt makeup.😆 auntie pakai FD @Eimasafuan ib:@ibra
9.35M
513.79K
5.49%
4
3.16K
3.68K
Auntie Purple 💜
Replying to @Ayam BTS. Dikir Puteri inspirasi Dikir Barat dari negeri Kelantan ya anak-anak. 💜
3.02M
85.13K
2.82%
26
507
674
Auntie Purple 💜
Purple Day 23 - Balik Raya! Korang balik mana dulu? @Bulan Bintang Clothing HQ @Bulan Bintang Sisters #bulanbintangclothing #terrrrpalingraya #transitionraya #transition
2.16M
51.14K
2.37%
0
510
486
Auntie Purple 💜
“Kita tidak selamanya kuat, tidak selalunya hebat. Berpura-puralah seketika, tidak mengapa. Tertawalah dalam kepuraan asal sahaja diri kita masih kuat bertahan.”- Merintis Jarak Ungu. Pertama kali auntie menulis. Boleh dapatkan di Pesta Buku Antarabangsa KL di booth @naseehatofficial @NASEEHAT BOOKS hari ini hingga 2 June. 💜 Terima kasih pelakon cilik Nekna dan juga adik ipar @Sharrel Baharum dan adik bongsu auntie @Miss D 🥰
897.23K
97.96K
10.92%
417
1.15K
1.47K
Auntie Purple 💜
Tahniah yg main teka-teka tadi. Tunggu ole-ole tau.💜
882.12K
59.86K
6.79%
4
217
299
Auntie Purple 💜
Replying to @queenkulinn Tang mana la mcm sajat ni. hahaha. korang ni kan, mcm bu atikoh la, mcm fad bocey la, mcm2 tau.😆 #bts
855.93K
8.34K
0.97%
0
78
71
Auntie Purple 💜
#TikTokCreatorCampMY Siapa yang dah lama follow auntie mesti tahu kan impian auntie utk buat transition baju tradisional setiap negeri di Malaysia. Cuma dapat ke 4 negeri buat masa ni.💜 Mudik sungai perahu ke hulu, Pisang dibawa berkoyan-koyan, Indah sungguh bersongket ungu, Kekal warisan zaman-berzaman. Try trend Agy kali ni. Agak2 lalu tak fyp @Tourism Malaysia ?
779.08K
45.16K
5.8%
25
631
344
Auntie Purple 💜
Ayam tak bagi kerjasama la korang. tu ayam kartun tau, ayam betul2 uncle dah tangkap masak rendang. 😂 #transitionraya @CHAGEE MY #CHAGEE #CHAGEERaya
704.32K
32.31K
4.59%
0
262
216
Auntie Purple 💜
Replying to @mr.4jim Kurik kundi pulak jom. #transition
587.3K
64.11K
10.92%
44
351
327
Auntie Purple 💜
2 pasang beli, yg lain dpt gift. Tenkiu pd yg memberi 💜 #transitionraya #transition ib:@Yuji(悠司)
577.15K
20.77K
3.6%
5
726
492
Auntie Purple 💜
Jap g delete 😣
450.48K
14.69K
3.26%
0
873
447
Auntie Purple 💜
Replying to @OPAH_SAVAH Korang klu nk tgk update kt ai jeemah story tau. 💜
381.92K
11.84K
3.1%
0
75
69
Auntie Purple 💜
Tenkiu semua sudi datang.Selamat Hari Raya!💜 @PUSPA GOMEN @Eimasafuan @Shaf🐊 @PAPAYEN @Elle Fara @ABANG KASYAH @SHAH IRFAN @Kionz.C | Video Mktg Expert @FARIZ HASSAN @Maria - CEO of Makeup Tips
368.08K
16.02K
4.35%
0
132
256
Auntie Purple 💜
Purple Day 28 - Balik kampung! @Nutri Lick HQ
338.68K
10.32K
3.05%
0
96
70
Auntie Purple 💜
⚠️Fake Blood⚠️ #alleyesonrafah
294.52K
39.67K
13.47%
77
329
759
Auntie Purple 💜
Replying to @A-L-I-S-A🌟 Purple Day 30 - Baju Raya ke2. Saja buat tengah panas sebab nak bagitahu Kedah panas lit lit.😂
272.04K
8.02K
2.95%
2
71
73
Auntie Purple 💜
Purple Day 25 - Kasut Raya! Kebanyakan warna lilac je kasut pun. #30hari30purple3
241.08K
6.35K
2.63%
0
67
52
Auntie Purple 💜
Bawang pun boleh Leona.😆 Dah raya ke-11 baru dapat berkumpul semua. #teamrayaKL #transitionraya
179.3K
4.55K
2.54%
1
49
44
Auntie Purple 💜
Nanti balik nak try guna madu kat rumah.😆
163.84K
4.81K
2.93%
21
57
124
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved