Tiktok:
  • 59361
    Global Ranking
  • 420
    Country/Region Ranking
  • 915.93K
    Followers
  • 949
    Videos
  • 15.5M
    Likes
  • New Videos
    81
  • New Followers
    58.33K
  • New Views
    54.7M
  • New Likes
    1.93M
  • New Reviews
    20.55K
  • New Share
    38.79K

ROZITA CHE WAN  Data Trend (30 Days)

ROZITA CHE WAN Statistics Analysis (30 Days)

ROZITA CHE WAN Hot Videos

ROZITA CHE WAN
Bkn kami yg sedeh bersalam qaya pagi ni , kita tgk sapa yg sedeh 🤪 #mestibykbuatsalahni 🤗 Dia yg paling syahdu pagi ni .. dh besaq , dh tau dah apa salah apa yg betui .. alhamdulillah .. Pagi syawal yg sangat bahagia hari ni .. Hampa , selamat hari raya 🥰 . #zsrcwraya2024 #cheta #rcw #fyp #rayapertama2024
4.38M
205.47K
4.69%
0
1.47K
2.34K
ROZITA CHE WAN
Permintaan dia yg bukan2 tu , mummy tunggu result peqiksa dia ja.. kalau dulu ammar aniq, bln bintang pun dpt sb result depa straght A’s aaisyah😬 Mai hat ni bkn main demanding 😳 . #aaisyahdhiarana #fyp #cheta #rcw #rozitachewan #cekangjelita #serumcheta #ramping
4.25M
183.14K
4.31%
0
1.46K
2.13K
ROZITA CHE WAN
Time mak salam dgn pak depa happy2 ja .. mai tang anak yg mcm potong bawang .. adoiiiiii .. Moment pagi raya ni kalau boleh nak setiap pagi momenf mcm ni .. Uolssss pulak mcm mana? . #zsrcwraya2024 #cheta #rcw #rozitachewan #fyp
4.05M
148.45K
3.66%
0
933
1.66K
ROZITA CHE WAN
Everyone… selamat hari raya 🤗🤗🤗😜 . #zsrcwraya2024 #cheta #rcw #rozitachewan #fyp #raya2024 #rayakedua #fiziwoo
3.76M
121.98K
3.25%
0
696
1.3K
ROZITA CHE WAN
Adoiiiiiii menuqun mak dia sebijikkkkkk! Kesian laaaa pak hang kena layan bini dgn anak yg sama naikkkkkkk🤣🤣🤣 . #fyp #cheta #cekangjelita #rcw #rozitachewan #serumcheta #aaisyahdhiarana
3.32M
128.7K
3.87%
0
599
1.97K
ROZITA CHE WAN
Ayooooooo kekwatnyaaaaaa .. dh besaq2 ni dia dh tak mau ikut kitaaaa… nk rest katanya😳. . #rozitachewan #fyp #cheta #rcw #zsrcwraya2024 #aaisyahdhiarana
3.11M
114.59K
3.68%
0
656
890
ROZITA CHE WAN
Berjanggut kalau tunggu anak daqa ni bersiappppppp… beqasap pungkoq tumbuh akaq la dreba dlm qeta tu @aaisyahdhiarana111 oiiii .. #aaisyahdhiarana #fyp #cheta #cekangjelita
2.22M
87.09K
3.93%
0
555
1.72K
ROZITA CHE WAN
Raya pertama berkunjung ke rumah mertua 💃🏻💃🏻💃🏻 . #zsrcwraya2024 #cheta #rcw #rozitachewan #fyp
1.91M
89.11K
4.65%
0
187
628
ROZITA CHE WAN
Ni la netizen dlm qumah kami🤣🤣🤣🤣🤣 Seminggu sekali dpt fon pun dia buleh recap seminggu punya gosip🤪. #rozitachewan #rcw #fyppppppppppppppppppppppp #fyp #cheta #aaisyahdhiarana
1.84M
61.52K
3.35%
2
736
947
ROZITA CHE WAN
Sambung lagi open house … Seqonok nya dgr pengalaman Bella kt China.. yg kami tau g china tu caqi kain ja🤣🤣🤣🤣 . #cekangjelita #cheta #rcw #fyp #rozitachewan #rozitachewan
1.81M
155.55K
8.57%
0
777
1.16K
ROZITA CHE WAN
#ad La ni kalau kami beli utk kami , memang dia akan sesah mummy punya .. nasib baik kami dh beli siap2 sebeban utk dia 🤣🤣🤣🤣 Tak payah gaduh nk beqebut lagi dgn mummy .. . #skintific #skintificmy #cheta #rcw #rozitachewan #aaisyahdhiarana
1.72M
69.43K
4.03%
3
465
1.07K
ROZITA CHE WAN
Turn anak2 plk beraya sblm depa p beqaya dgn pak depa .. Ish tk leh imagine bila depa dh kawen weiiiii… hujung2 kami pg qaya dgn zain je lah🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 . #zsrcwraya2024 #cheta #rcw #rozitachewan #fyp
1.39M
61.73K
4.43%
0
191
369
ROZITA CHE WAN
HANG KALAU LIGAN LAKI ORANG, MOMMY AKAN BENAMKAN HANG TAUUU! WARNING DARI MOMMY SELAKU PENGERUSI UNTUK BAHAGIAN ISTERI ISTERI MELEDAKKKK!! Hang jangan main main yaaaa Aaisyah, heels mommy ni melayang ke highway nanti Yang penting set mak anak letupsss @Jakel Shah Alam letsss!!
1.25M
47.36K
3.78%
0
801
1.62K
ROZITA CHE WAN
Raya ke 2 #zsrcwraya2024 ^#cheta #rcw #rozitachewan #fyp #rayakedua #raya2024
1.18M
75.36K
6.4%
0
326
655
ROZITA CHE WAN
Selamat hari raya semua .. menyoqok kerupat palaih la pagi tadi .. #zsrcwraya2024 #aaisyahdhiarana #cheta #rozitachewan
999.85K
36.51K
3.65%
0
412
564
ROZITA CHE WAN
Sepuluh kali shoot, sepuluh kali dok tinggai kasut. Dahlah kami beli kasut sia sia ja sebab end up dia akan rembat kasut kami Hampaaaa, letupsss baju mak anak @JAKEL MALL HQ so cantikkkk!!
955.87K
25.29K
2.65%
0
202
229
ROZITA CHE WAN
Ni version aaisyah .. mesti la lg terror dr mak dia🤣 . #aaisyahdhiarana #fyp #rozitachewan #cheta #rcw
876.04K
23.65K
2.7%
0
149
253
ROZITA CHE WAN
Wei first tine buat menatang ni🤣🤣🤣🤣 ke laut plk tu adoiiiiii .. . #fyp #cheta #rozitachewan #cekangjelita #serumcheta #rcw #fyp
857.01K
30K
3.5%
0
402
431
ROZITA CHE WAN
Ni lah qeja dia kalau cuti… salin baju saqi 800 x .. mati la nakkkk nk melayan .. nasib laaaaa anak pompuan soqang😬 . #aaisyahdhiarana #fyp #cheta #rcw #rozitachewan
837.82K
34.61K
4.13%
0
455
713
ROZITA CHE WAN
Semalam di konsert #zianazain .. Out lfit kami dari @Ezuwan Ismail … . #cheta #rcw #rozitachewan #zianazain #konsert #fyp #fyppppppppppppppppppppppp
795.77K
22.55K
2.83%
0
715
557
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved