Tiktok:
instagram:
  • 63833
    Global Ranking
  • 480
    Country/Region Ranking
  • 828.9K
    Followers
  • 2.46K
    Videos
  • 57.24M
    Likes
  • New Videos
    90
  • New Followers
    22.68K
  • New Views
    27.05M
  • New Likes
    1.74M
  • New Reviews
    29.14K
  • New Share
    29.61K

Shaf🐊  Data Trend (30 Days)

Shaf🐊 Statistics Analysis (30 Days)

Shaf🐊 Hot Videos

Siapa pergi kita kecam and boikot dia ! Hahahaha
1.5M
163.8K
10.94%
847
2.81K
6.78K
1.18M
89.07K
7.58%
1.44K
1.72K
9.82K
Hasilnya ? Foundation @Eimasafuan ft Lipmatte Shaf ! Letopppann ! #shafnaufas #fypシ #fyp #foundationeima #tintedsunscreenshaf #lipmatteshaf
1.17M
85.67K
7.29%
264
826
6.7K
Disebabkan dia rindu masakkan aku . Hahahaha . Kita bawak ler . Selit dengan Redang Tok Hang @1MinuteMiracleHq ! Sumpah sedap ! @Rozyana Roslan approve 10/10 ! Shaf 9/10 ! #shafnaufas #fypシ #fyp #rozyanaroslan
1.14M
94.71K
8.3%
89
201
377
SHARE VIDEO NI BAGI SEMUA ORANG NAMPAK ! Marilah kita buat boikot besar besaran ! #shafnaufas #fypシ #fyp #perfumeparadise
1.09M
109.04K
9.99%
1.03K
1.38K
14.1K
Bf siapa macam ni ? #shafnaufas #fypシ #fyp @Aznie Azmi
916.25K
41.35K
4.51%
461
407
2.8K
Sabar je lah aqueeeee ! Hahaha . X pe la pakcik . Saya redhooo hahaha . Muka saya terlalu muda ke untuk bermewah sikit 😭 #shafnaufas #loopfestival #loopmusicfestival #ctdk #dayangnurfaizah
730.01K
43.83K
6%
0
538
333
Terima kasih interview . Saya pandai berlakon lagi . #shafnaufas #fyp #fyp
714.54K
60.96K
8.53%
101
815
1.13K
@Syellaisk kamu udah meracuni aku 😭😭 . Aku terpaksa cari di Malaysia kamu tahu ngak ! #shafnaufas #fyp #fypシ #skintificmy #skintific @skintific.my
706.57K
26.29K
3.72%
95
196
1.41K
Replying to @rohayurahman1 haaa lain sangat 😭🤣
672.35K
17.83K
2.65%
39
543
610
Photoshoot with @Agy for @BettyBeautyHq today ! #shafnaufas #fypシ #fyp #klfw #model #modelling #photoshoot #bettybeauty
670.01K
43.83K
6.54%
35
97
197
🫣🫣 #shafnaufas #fyp #fypシ #lipserumshaf #tintedsunscreenshaf
669.57K
34.11K
5.09%
97
526
617
Penat nak ulang dalam live . Tak tenang aku nak makan #shafnaufas #fypシ #fyp
637.01K
38.69K
6.07%
43
382
710
Nasib kengkawan function 😭 . Cable kuat sangat penting yer . Hahahahaha . Nasib la ada Damage KL branch Shah Alam ni ! Kalau tak pishang dah aku #shafnaufas #fypシ #fyp #damagekl #damageklshahalam
595.45K
33.99K
5.71%
46
199
323
#stitch with @Fatin Nabila Ahmad Zainuddin maaf patin 😭😭 insecure kita dekat2 ni #shafnaufas #fypシ #fyp
582.71K
17.14K
2.94%
100
184
908
Meh sini kaki jilat nak spill tea 🤪 kang menangis 🤞🏼
507.45K
23.95K
4.72%
4
78
106
Korang jangan serius2 tau . Isi dalam ni tidak la rasmi mana . HAHAH . Sebab memang saja . Dari type kat ig story . Baik buat cm ni . Mcm function kan 🤣
505.67K
14.51K
2.87%
24
768
181
Zaman aku dulu Figos tu pun lawoo lagi aihh ! Hahahaha. Nak bawak ke Paris ni ? Memang kena gelak je la #fyp #fypシ #shafnaufas #yayaempire
497.55K
38.92K
7.82%
81
1.11K
499
Video ni tak de siapa bayar ! Saya sendiri ikhlas nak buat sebab kak eira punya donut ni memang sedap bagi tekak saya . Tapi kena makan cepat la . Tp saya bawak balik makan pun ok je lagi . Mungkin x kena tekak sesetengah orang kot . Alhamdulillah kat saya kena . Korang tak kena ikut korang la HAHAHA #fyp #fypシ #shafnaufas #donuteiraaziera @Eira Azieraa
471.04K
13.77K
2.92%
19
288
108
Dia memang dengki dengan aku . Tu je aku nak cakap
470.08K
17.71K
3.77%
75
451
1.01K
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved