Hari Raya

171.52K

Top 50 Hot Videos(Hari Raya )

salam sape lagi belum dapat duit raye#fyp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppage #fypシ゚viral #esekeli #xyzbca
1.71M
128.48K
7.52%
12
2.06K
28.85K
Baru-baru ini, tular sebuah video di TikTok yang dikongsikan oleh @/abdulazimbinabdulilah memaparkan jenama pasar raya terkemuka tempatan Mydin, menjual baju Melayu berharga RM 5 sahaja. Dalam video tersebut, kelihatan pelbagai jenis warna dan design baju Melayu tanpa seluar (baju sahaja) yang dijual di situ. Merujuk kapsyen, difahamkan baju berkenaan dijual dengan harga sangat murah di Mydin Mall Meru Raya, Ipoh, Perak. Ruangan komen dipenuhi dengan komen-komen positif kepada rangkaian pasar raya tersebut yang seakan faham dengan masalah rakyat yang kurang berkemampuan. Alhamdulillah, moga ada jenama lain yang ikut jejak Mydin! Untuk berita penuh boleh baca di kotak hijau di atas Kredit Video: @abdulazimbinabdulilah Jangan lupa untuk Like, Comment. Share dan Follow Lobak Merah! 🧡 Terima Kasih! #fyp #fypシ #lobakmerahmy #beritaditiktok #viralstory #trending #trendingnewsmalaysia #ceritaviral #terkini #viralupdates #storyviral
1.24M
75.42K
6.07%
1
2.15K
3.3K
Follow me to work ft Raya edition 🏥🌙 #pharmacist #malaysia #raya #fyp #foryou #foryoupage
1.05M
67.44K
6.44%
1
2.21K
4.16K
4
Sofea Shra
Claire Kurung from @ALIA B. ‘s raya collection🫶🏻🫠 lurves terukkkkkkkk!!🫶🏻😭 I tambah selendang from @Sahara Scarves jugak sbb cantik nak mamp. Its giving vibe “tante tante” gituhhh hahaha #bajuraya2024 #bajukurungraya #30hari30bajuraya #KongsiBersama #KongsiFitCheck
768.25K
54.1K
7.04%
0
394
969
4 MAC 24: Untuk tahun ini, koleksi DD Cat menampilkan lapan pilihan warna baru yang segar dan menarik untuk digayakan haiwan comel ini yang terdiri daripada baju Melayu, baju kurung dan kebaya. #trendingnewsmalaysia #beritaditiktok #fyp #kucing #bajuraya
675.14K
45.27K
6.7%
0
531
1.56K
6
Beautifulnara.com
Happy family, happy life gituu #sembangentertainment #trendingnewsmalaysia
623.92K
4.93K
0.79%
0
19
35
7
Ahmad Yusof
Tolong follow dulu tau. Saya nak pm senang. Semoga rezeki awakk. Last dah eaa#ahmadyusof #fyp
524.8K
42.09K
8.02%
0
15.03K
3.6K
8
Nude Bronze soft glam makeup look untuk raya 😘
417.96K
23.16K
5.54%
0
72
838
9
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Menu pagi raya korang apa?? #raya2024 #familyphoto #achikmael #temaraya #nudecolour #limawaktuhq
380.15K
20.3K
5.34%
0
190
149
10
#queenmaznah
359.48K
24.28K
6.75%
0
120
246
11
Muslimah Diamond
บรรยากาศเขารายอวันนี้คนเยอะกว่าปีที่แล้ว😂
346.08K
9.93K
2.87%
149
519
1.24K
12
Baru-baru ini, tular video yang dikongsikan oleh @/syafrieizwan memaparkan seorang pramugara melaungkan takbir raya ketika di dalam penerbangan sejurus mendapat tahu Aidilfitri bakal disambut keesokan harinya. Video tersebut mendapat perhatian ramai dan rata-rata memuji effort pramugara itu dalam memberikan penumpang dalam penerbangan tersebut pengalaman malam raya yang sangat bermakna. Dalam video berdurasi lebih seminit itu, kelihatan pramugara tersebut bertanya dahulu kepada penumpang berapa ramai yang menyambut Aidilfitri sebelum memimpin lafaz takbir taya itu. Dengar takbir raya je mesti sayu kan? Good job lah bro! Untuk berita penuh boleh baca di kotak hijau di atas Kredit Video: @syafrieizwan Jangan lupa untuk Like, Comment. Share dan Follow Lobak Merah! 🧡 Terima Kasih! #fyp #fypシ #lobakmerahmy #beritaditiktok #viralstory #trending #trendingnewsmalaysia #ceritaviral #terkini #viralupdates #storyviral
303K
30.48K
10.06%
0
204
269
13
DANAH 💎
Kurungnist ที่ดือออ สวยทุกชุด ☺️ STORE : @Kurungnist #แม่จ๋าของมะลิ #มุอัลลัฟ #kurungnist
293.09K
22.64K
7.72%
0
39
113
14
zuraidah eyda
#kurtarahmah #sicc #Sabah #eydastokinpinkhijau
261.91K
11K
4.2%
1
311
228
15
Fa BagShop
100บาท คืนกำไรให้ลูกค้า ขอบคุณที่ซัดพอร์ทกัน #กระเป๋ากะฟาเปิดท้าย #เปิดท้ายปัตตานี #fypシ #fyp
252.36K
7.88K
3.12%
4
111
539
16
Ahmad Yusof
Replying to @oooo tahniahhh#ahmadyusof #fyp
232.89K
24.59K
10.56%
0
7.79K
3.07K
17
Arsha Armalie
Jujur Review & Sharing Yang paling best i pernah try abad ini esok lusa nak kena ptong rambut da terlalu panjang 🤍 Apepun sabar consisten number shatuu okay #fypシ゚viral #fyp #sharingiscaring #cantik2rayaisodw #trendingvideo #feedback #care #hair#hairstyle#haircare #haircareroutine #rate#rating @AngryKoalaMy
183.67K
12.48K
6.79%
0
283
306
18
DAYAHSHIDIGADGET
pakat ramai dah walk in kedai cari iphone raya, sapa cari iphone raya lg boleh roger kita terus🌙 #dayahshidigadget #iphone14promax
179.38K
7.53K
4.2%
0
73
117
19
Nong Tatar
สลามัตฮารีรายา ขอให้ชายของนุ้ยสุขภาพร่างกายแข็งแรง อยู่เป็นร่มโพธิ์ร่มไทรให้ลูกหลานไปนานๆ ❤️#ชื่อตาต้า #ฮารีรายอ #ชายจ๋าของเด็กแฝด #ชายจ๋าของคุณครู #ชายจ๋าของน้องตวย #ชายจ๋าของเด็กแฝด🤟 #พ่อของเด็กแฝด
146.24K
6.63K
4.53%
0
42
12
20
Ariana Naqma
Rasa macam makan free pulak sebab dapat menang cash kalau beli , Terngiang2 pulak baked potato ni 🥹 #fyp
144.91K
2.3K
1.59%
0
5
5
21
Zameerpentbrush
Terimakasih pd yg sudi bergambor.alhamdulillah ade jgk yg sempat temi muka.ape2 pon gambar last paling rare abad ini... #OOTD #aidilfitri #zameerpentbrush
144.59K
8.24K
5.7%
1
110
115
22
user69865744064
KAMI RAYA AWAL 😂 #cikgumeera #sekolah #cikgu #raya2024
135.8K
6.64K
4.89%
1
247
183
23
Muslimah Diamond
ญาติที่มลายูบางกอกกุรบาน😂
132.83K
2.05K
1.54%
11
62
74
24
Nynabukater
130.32K
3.73K
2.86%
0
42
15
25
Auntie Purple 💜
Purple Day 27 - Carpet Raya! Tudung satin auntie cantik sangat dari @THESELAMAH
129.89K
3.15K
2.42%
0
37
27
Kuih wajib buat kalau balik kampung !! 😍😍❤️❤️
123.89K
2.66K
2.15%
172
31
422
27
Irin Putri 🇵🇸
Raees dah ke rumah nenek dia, so tak dapat join main bunga api di malam raya. Tok Wan pulak yang enjoy main dengan Razeen 🥰 #KongsiCerita #KongsiBersama #KongsiJer #Raya #Raya2024 #RazeenAyman
122.51K
1.73K
1.42%
0
27
7
28
Nia Batik Exclusives
Join live sekarang💋❣️😍😘
118.57K
1.36K
1.15%
0
82
342
29
Singapore Atrium Sale
Ramadan Bazaar Shops opposite Bukit Gombak MRT station 📍Blk 372, 373, 374, 375 Bukit Batok Street 31 🚇Nearest MRT station: Bukit Gombak
106.96K
1.98K
1.85%
0
27
1.1K
30
salam raya lagi ke tuu .#fyp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppage #fypシ゚viral #esekeli #xyzbca
106.95K
1.5K
1.4%
1
14
89
31
Ahmad Yusof
Duit raya untuk anak2 #KongsiBersama #ahmadyusof #fyp
103.52K
6.46K
6.24%
0
312
121
32
Muslimah Diamond
ผ่านมาเขารายอพรุ่งนี้แล้วหรือ แบยงรายอ 17 นะ😂😂😂
101.8K
2.23K
2.19%
36
68
396
33
บ่าววี
#สลามัตฮารีรายอ #ขอมาอัฟจากใจ #บ่าววี #พี่น้อง #มุสลิม
98.54K
6.72K
6.82%
10
95
72
Replying to @nur Tutorial for baby blue is done 💙 Next ? #fyp #kongsibersama #kongsitips #makeupraya #makeupraya2024
98.39K
5.22K
5.31%
0
72
175
35
Nynabukater
Ok spill baju warna apa .. #KongsiBersama #KongsiFitCheck #KongsiTips
95.27K
3.02K
3.17%
0
74
57
Selamat Hari Rayaa ✨
94.51K
8.18K
8.65%
3
46
112
#hariraya @อานิส
93.6K
4.66K
4.98%
0
8
154
38
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
imagine bulan puasa dia tak banyak songeh pasal makanan.. ini kan pulak bulan yang tak puasa? lagi easy kalau tanya dia nak makan apaa
89.98K
4.77K
5.3%
0
191
117
39
Tasnim Shah
Selamat hari raya <3
81.55K
2.62K
3.21%
1
5
28
40
สุขสันต์วันรายอ ขอให้โต๊ะชายสุขภาพแข็งแรงๆ อยู่กับน้องไปนานๆ นะ #ชายจ๋าของคุณครู #รักจัง_ผู้ชายของฉัน 💕👴🏻
80.91K
1.96K
2.42%
0
52
61
Lesssgooo. Dah dah komen “laki mana pakai make up” “laki mana pakai sunscreen” ITU KAU DENGAN KETURUNAN KAU JE ! . Ada je yang pakai . Jangan samakan hidup kau dengan semua orang . Kita berbeza ✌🏻 #shafnaufas #foryourpage #fyp #fypシ
78.54K
1.03K
1.32%
0
15
12
Replying to @Emas F PCB step by step… Semoga bermanfaat & selamat mencuba 👩‍🍳✨🌙 #pineapplecheesebar #pcb #mascarpone #stepbysteptutorial #kongsibersama #kongsiselera #tatnenas #pineappletart #nastar
78.29K
3.53K
4.51%
12
53
315
43
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Studio raya dikwan dah siap ni hampa 🥰
76.52K
5.01K
6.54%
0
1.48K
899
44
ดวงดาวน้อย
อีดแรกของมูบาร็อก ❤️ @MubarakLooksaikongdin #ดวงดาวน้อย #ดวงดาวน้อยลูกทรายกองดิน #มูบาร็อก94
75.43K
3.59K
4.76%
0
18
5
@Cubremi HQ #cubremi #makeuptutorial #tutorial #foryou #makeup #fyp #cubremiblusher #mariposa #cubremimariposa #cubremi
70.28K
4.14K
5.88%
0
51
50
46
Arsha Armalie
Lepas ni pagi raya xkelam kabut dah mudah keje . thank you mama @Noor Kartini Noor Mohamed❤️ #sharingiscaring #fyp #goviral #fypシ゚viral #makeup#mua#simplelook#sharing #ramadhankareem #viral #look
64.08K
1.22K
1.91%
0
43
118
47
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Studio raya untuk hampa orang utara 🤗
60.51K
1.5K
2.48%
0
64
57
48
Muslimah Diamond
เงินรายอพนักงานร้านเพชรคนละ 3000 พนักงานจะเป็นเจ้าสาวถามแบยงทานไรหน้าสดใสหน้าเด็กให้กลูตา Fiora ฟีโอร่า จะได้สวยแต่งงาน😂
59.9K
1.21K
2.03%
0
27
6
49
Murah betul baju budak sini oh KIDS WORLD WISMA MERDEKA ni.. Apa mahu cari ? Baju budak ? Seluar budak ? Seluar jalan , seluar rumah , baju jalan , baju rumah? ada di sini.. manatahu kamu mahu cari kan, dia punya seluar kecil pun RM1.90 seja 😱 Bahh kalau kamu shopping-shopping raya nanti kamu datang sini ahhh.. Berbelanja kamu sehingga RM100 kamu akan dapat voucher RM15, boleh guna serta merta . 📌KIDS WORLD WISMA MERDEKA ⏰ 10 am - 9 pm
56.84K
1.35K
2.38%
0
47
632
50
Muslimah Diamond
น้องๆๆเรียกแบยงขอเงินรายอ มารีสาแลลูปะวีดูวิ น่ารักน้องๆๆ สือลามัตรายอละหมาดมัสยิดกลางยะลา
50.87K
1.38K
2.72%
0
23
11