Tiktok:
instagram:
  • 99546
    Global Ranking
  • 852
    Country/Region Ranking
  • 621.06K
    Followers
  • 435
    Videos
  • 27.74M
    Likes
  • New Videos
    22
  • New Followers
    23.91K
  • New Views
    24.14M
  • New Likes
    1.44M
  • New Reviews
    20.96K
  • New Share
    32.49K

𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡  Data Trend (30 Days)

𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡 Statistics Analysis (30 Days)

𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡 Hot Videos

𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Terima kasih ayah @cheshahbanichemat 🥺 #kenangansekolah #achikmael #tiktokawardsmy2024
4.35M
517.74K
11.91%
13.85K
12.39K
22.62K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Korang selalu mintak apa je dengan jiran @numihq #achikmael #contentonly #soapnumi #numihq
3.53M
190.03K
5.38%
768
2.48K
4.56K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Cuba teka ayat apa yang keluar dari mulut saya,apakah perasaan anda bila benda ini terjadi? #akubukanustazah #achikmael
3.19M
135.44K
4.24%
256
1.84K
811
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Zaman sekolah rendah dulu korang suka beli apa? @shahbani_chemat #achikmael #zaman90an #makananlejenkecik2 #contentonly
2.86M
222.03K
7.77%
2.34K
6.53K
5.61K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Pagi pagi dah kena 30 hinggit.. #achikmmael #driverteksi
2.79M
165.73K
5.93%
722
2.31K
3.67K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Selalu korang borak apa time sepupu tidur rumah korang? #achikmael #wawa #setravel
2.4M
201.58K
8.39%
2K
6.42K
14.91K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Sape sini pernah tinggal dengan nenek? @Mohd Haizul Arny #achikmael #gtgeniustablet #contentonly
2.08M
123.54K
5.94%
1.11K
2.51K
7.94K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Kalau tak iklan memang tak bergerak #akubukanustazah
1.79M
109.97K
6.14%
2.07K
3.09K
5.27K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Mak 1 malaysia @lakohsport #lakohsport #lakohsportjersey #tiktokawardsmy2024
1.74M
129.14K
7.42%
2.56K
4.28K
11.06K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Orang penting mak bila dengar van ikan #achikmael @numihq #contentonly #numisoap
1.51M
74.65K
4.94%
373
1.28K
1.94K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Perasan tak,dalam adik beradik kita mesti ada salah sorang yang Allah lorongkan untuk tinggal dengan mak ayah @skintific.my -anti pores -ance claystick -travel friendly #mugwortclaystick
1.49M
87.13K
5.83%
636
1.72K
1.62K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Tabiat Orang Kita #contentonly #plastikbarang
1.13M
52.24K
4.62%
344
917
1.19K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Korang rasa apa yang dalam bungkusan tu? #achikmael #contentonly #barangonline
1.02M
47.97K
4.71%
233
571
1.17K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Mak aku paling pantang bila guna benang jahit dia #zamandulu #contentonly #budak90an
999.73K
57.85K
5.79%
490
1.14K
1.36K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Pernah tak masa kecik mak korang ugut macam ni #achikmael #contentonly #pepatung #wawatravelset
925.25K
47.21K
5.1%
246
467
1.36K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Apa lagi moment best yang korang ingat zaman sekolah #contentonly #perhimpunansekolah
858.17K
59.64K
6.95%
151
534
662
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Time cuti mak korang suruh buat apa #achikmael #contentonly #sabunbadang
851.61K
49.11K
5.77%
303
746
1.29K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Tipu laa kalau xpernah rasa moment macam niasa kecil🥺#contentonly #achikmael #kenanganmasakecilku
847.33K
63.33K
7.47%
789
1.23K
1.51K
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
rindu nak shoot content #CapCut #pulapoldungun
799.1K
41.29K
5.17%
50
393
446
𝘼𝙘𝙝𝙞𝙠𝙈𝙖𝙚𝙡
Biasalah budak budak suka memanggil @sambalberhantoo #sambalberhantu #alleyesonrafah #🍉 #nevoks #malaysiafeelin2 #x9000 #nevoksmalaysia #nevoksfeelin2 #malaysiafeelinax
792.01K
48.98K
6.18%
443
1.14K
1.88K
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved