Tiktok:
instagram:
  • 50086
    Global Ranking
  • 326
    Country/Region Ranking
  • 1.03M
    Followers
  • 2.83K
    Videos
  • 55.32M
    Likes
  • New Videos
    29
  • New Followers
    -545
  • New Views
    8.41M
  • New Likes
    163.03K
  • New Reviews
    910
  • New Share
    2.74K

Ariana Naqma  Data Trend (30 Days)

Ariana Naqma Statistics Analysis (30 Days)

Ariana Naqma Hot Videos

kena act fool ke ? #fyp @Haikal Joe
1.99M
137.93K
6.94%
1.15K
1.42K
14.24K
Kalau makan orang punya tu , sikit2 sudah lah #fyp @Haikal Joe
1.45M
92.86K
6.4%
199
1.11K
1.55K
Masa awal2 kenal dia dulu heklok je dia aku yang buruk , sekarang dah terbalik dah tak ada rupa generaljoe dah 😭 #fyp
1.4M
56.98K
4.06%
47
229
2.03K
Replying to @AshriefQayyum Makan modal woo , dulu elok je handsome sekarang hm 🥹 #fyp
985.87K
42.41K
4.3%
44
128
635
From us pulak heheh #fyp @Haikal Joe
860.25K
55.79K
6.49%
50
113
797
Jom nikmati @tiktokshop_my 🇲🇾 Crazy Friday! Ada Crazy Mall deals setiap Jumaat di TikTok Shop Malaysia. All Day Free Shipping and Vouchers up to RM50 OFF Pada 10 May 2024! #MYCrazyFriday #CrazyCoupon #TGICF
749.19K
1.95K
0.26%
4
3
13
Macam mana akak2 hadap suami yang berdengkur ni 😭
726.43K
48.97K
6.74%
186
598
3.4K
Replying to @🅰️ 〽️ a r Ada nampak macam joe ke dalam ni ? #fyp
646.66K
23.78K
3.68%
47
99
73
besar and buruk betul beruk dekat zoo negara ni #fyp
633.95K
26.34K
4.15%
23
78
336
Siapa ada jual lagi ?
559.49K
27.73K
4.96%
35
168
162
Loghat mana yang lagi susah Kelantan ke Johor ?
482.95K
23.06K
4.78%
127
170
554
Denda tuck in baju = piat telingaa 🤝🏻 #fyp
474.32K
23.74K
5.01%
160
66
234
Lepak mana malam ?
459.55K
29.74K
6.47%
240
134
221
Siapa ada masalah yang sama macam ariana , suggest untuk you guys pakai these bundles from @YOU Beauty Malaysia ! Get your clear skin now ‼️ #YOUBeautyMy #YOUSkincare #YOUACNEPLUS #YOUAPClayMask #YOUAPEssence #YOUAPSerum #YOUAPSerum #YOUAPCream #YOUinWatsons
456.81K
4.12K
0.9%
2
15
63
everything i want is mine now 🥹 #fyp
365.94K
41.77K
11.41%
1.41K
26
1.23K
kitanya suka solo travel , bila jadi macam ni mula jadi takut , check in hotel murah je sebab 2D1N #fyp
365.31K
12.58K
3.44%
36
112
546
#stitch with @OHBULAN! sambung tolong #fyp
353.02K
17.47K
4.95%
26
320
135
marah marah pulak , selalu bole ke #fyp
331.76K
9.19K
2.77%
37
94
156
makin gemok orang sebelah
322.29K
18.43K
5.72%
110
197
411
Boleh cerah satu badan and kulit makin flawless tanpa jerawat ! Boleh try
311.68K
8.9K
2.86%
2
8
13
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved