Tiktok:
instagram:
youtube:
  • 59323
    Global Ranking
  • 418
    Country/Region Ranking
  • 886.95K
    Followers
  • 899
    Videos
  • 4.8M
    Likes
  • New Videos
    18
  • New Followers
    15.04K
  • New Views
    1.58M
  • New Likes
    109.16K
  • New Reviews
    7.88K
  • New Share
    5.98K

user69865744064  Data Trend (30 Days)

user69865744064 Statistics Analysis (30 Days)

user69865744064 Hot Videos

user69865744064
Salam semua 🥰 #cikgumeera #cikgu
621.25K
25.18K
4.05%
171
927
902
user69865744064
Enjoy sat dengan kumpulan angklung hari ni😍 Esok kan #hariguru 😬😬😬 #cikgumeera #selamathariguru #angklungskpp
312.9K
6.81K
2.18%
114
91
113
user69865744064
LAGU KERAMAT "KAMI GURU MALAYSIAAAAAAAA" 🌹 #selamathariguru #cikgumeera #cikgu #hariguru2024
153.42K
4.15K
2.71%
41
61
67
user69865744064
Replying to @zakariapokya270 buah paling pahit😬 senang jeeee. #cikgu #cikgumeera #fyp
116.57K
4.69K
4.02%
19
322
133
user69865744064
Replying to @kamarul 2166 bagi saya study dulu lagu Salju Kasih yaa 🤣 #cikgumeera #cikgu #wajahkekasih #sekolah
71.72K
2.93K
4.09%
41
265
233
user69865744064
Adik praktikum pun boleh nyanyi🥰 #cikgu #cikgumeera #raya2024
71.37K
2.38K
3.33%
35
59
78
user69865744064
vibes raya kat sekolah memang best sangat. rindu sekolah takkkkkk???? meh kita share moment raya kitaaaaa ❤️ #cikgu #cikgumeera #raya2024
60.13K
4.17K
6.93%
2
213
277
user69865744064
Replying to @REKTFART74 hahhahaha saya bukan pelakonn😅 #cikgu #cikgumeera #fyp
55.7K
3.57K
6.41%
41
193
117
user69865744064
Tak sabaq nak tonton Filem Memoir seorang guru .... Jomlaaa teman😍😍😍😍 #memoirseorangguru #cikgumeera #cikgu #rosyamnor #selamathariguru
55.06K
4.18K
7.59%
61
272
243
user69865744064
bukan senang nk duet ngn tuan ppd saya ni... Terima kasih tuan🌹 #cikgu #cikgumeera #raya2024
54.01K
2.06K
3.82%
23
72
60
user69865744064
Replying to @Nor Zinan Samah depa kata senang jadi cikgu hmm #cikgu #fyp #cikgumeera
50.69K
2.44K
4.81%
21
167
79
user69865744064
Replying to @.. saya cikgu muzik. saya cikgu sekolah jugak. #cikgumeera #cikgu #sekolah
47.81K
2.73K
5.72%
24
191
68
user69865744064
kampung kami sambut rayaaaaa ❤️😍 Masa ni la lupakan sat pasal sekolah, kita beramah mesra ngn org kampung pulak☺️ #cikgu #cikgumeera #raya2024
38.95K
2.8K
7.19%
3
169
113
user69865744064
Duit dah habiss?? Susah nak rancang kewangan? Jangan pening2 dah, CSA Academy kan ada !!! Boleh bantu kita mengurus kewangan dengan lebih bijakkk 🥰 isi link ni utk rancang kewangan anda❤️ https://forms.gle/aPY7G23KQAj2Uda7A #RancangKewanganUbahKehidupan #PendidikanKewangan #CSAhariguru
28.46K
2.05K
7.19%
14
112
84
user69865744064
nama notasi asas dulu . nnti kita belajar lagi yang lain🥰 #cikgumeera #cikgu #cikgu #cikgumuzik #notasimuzik #pendidikanmuzik
28.23K
1.62K
5.75%
11
95
64
user69865744064
Perform utk majlis KGMMB di Grand Alora, KEDAH 🥰 layannn betoi lagu ni #cikgu #cikgumeera #fyp #bencikusangkasayang #atmabuskers
27.84K
1.16K
4.16%
9
80
37
user69865744064
karaoke kat sekolahhh ☺️😬 #cikgu #cikgumeera #desamurnibatik #belayartakbertepian #fyp
26.39K
1.84K
6.98%
22
138
81
user69865744064
Cikgu bergaya. Hari Guru lah masanya😬😬😬 #selamathariguru #cikgu #cikgumeera
23.48K
1.17K
4.99%
4
44
41
user69865744064
Biarlah rahsiaaa dengan kanis sygggg ❤️ #cikgumeera #cikgu #fyp #biarlahrahsia
23.19K
1.55K
6.69%
19
104
103
user69865744064
Saja nk peringat lagii 😊🫰🏻 Kali ni siap belanja lagu tema filem😉😅 #memoirseorangguru #TerimaKasihCikgu #filemmemoirseorangguru #akandatang #BanjirdiPawagam #kalamariff #finasmalaysia
18.97K
1.75K
9.23%
26
114
95
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved