Tiktok:
youtube:
twitter:
  • 258691
    Global Ranking
  • 2620
    Country/Region Ranking
  • 241.12K
    Followers
  • 1.29K
    Videos
  • 5.66M
    Likes
  • New Videos
    25
  • New Followers
    1.97K
  • New Views
    1.4M
  • New Likes
    51.85K
  • New Reviews
    1.97K
  • New Share
    13.78K

sabahbahini  Data Trend (30 Days)

sabahbahini Statistics Analysis (30 Days)

sabahbahini Hot Videos

Kamu sudah rasa kah ? hahaa apa rasa dia ?
707.67K
29.33K
4.14%
476
1.08K
4.55K
80% sudah kena kasi roboh dan dipindahkan, ada yang tahu dorang pindah mana ?
324.38K
12.39K
3.82%
362
729
2.41K
Cafe baru gais , baru review lah 😂 UTAN Restoran dan Kafe, Nature gitewww kalau kamu pergi sini.. Makanan dia pun kamu ndak peening mahu pilih yang mana.. Bahh jom pergi sini..
270.85K
13.8K
5.09%
158
424
7.54K
Hidden gems di Kota Kinabalu ni 😍 📌Shalom Valley Park Inanam (Jalan Kionsom) Fees : RM30 pagi - petang , RM20 pagi only (Yuran termasuk Pondok , tempat BBQ , ada karan (kmu bawa extension plug) seja , ada tempat cuci-cuci piring) Best mandi sini, air tidak terlampau deras (ada part lah deras lah juga ) kalau ramai-ramai pergi memang best bahhh juga hehhe.. Ps : Sajaa edit video panjang-panjang, supaya boleh throwback bah, moment2 time kumpul2 bareng next mext yearrrrrr.. hidup perlu healinggg bah
209.83K
15.84K
7.55%
339
317
3.89K
Nyaman berabis lah makanan dorang ani.. Brunei Satay House di Indah Permai tu.. Kamu sudah pergi sini.. Kalau mahu cari makanan brunei boleh lah pergi sini, ambuyat ada , satay brunei ada, sedap-sedap lagi.. Sekarang dorang juga ada jual set-set makanan berlauk.. kalau ramai-ramai pergi sini memang sesuai lah . 📌Brunei Satay House Indah Permai Masa Operasi : Bermula jam 11.30pagi sehinggah 9Malam.. #SatayBrunei #Satay #BruneiSatayHouse #Fyp #MakanLokal @BRUNEI SATAY HOUSE
205.85K
6.94K
3.37%
619
178
2.28K
Dorang melakukan pembersihan oh, bagus juga night market ni, kasi cuti dorang punya para peniaga 🤣, Minggu depan buka macam biasa ya tempat yang sama..minggu ni sutiiii
185.55K
9.64K
5.2%
68
188
921
Kalau pergi 1B banyak pilihan makanan kan , anataranya kita ada ni Bombay Biryani House ni.. Baru tahu kalau makan nasi biryani ni banyak lauk dia , dulu ungat ayam sama daging jak.. Memang sedap lah makanan sini gaissss.. Untuk student pula kamu kasi nampak jak bukti kamu seorang pelajar kamu akan dpat 10% discount untuk yang kamu order.. Jimattt bahhh . bah apa lagii jommmm 📌 Bombay Biryani House 1Borneo 10pagi - 9malam #Fyp #NasiBiryani #Sabah #kasiviral #MakanLokal
135.7K
8.6K
6.34%
202
153
1.91K
Bingsu RM1 ? itu kalau kamu beli 1 Bingsu kamu akan dapat RM1 untuk cawan kedua (small size).. Tapi promosi ini untuk 3 hari sebelum bulan berakhir , dan 3 hari awal bulan.. Jadi kamu yang mahu makan bingsu tu mahu cari dessert-dessert boleh lah pergi sini Bery Ice Plaza 333 ni.. 📍Berry Ice Plaza 333 (Satu baris dengan Bask Bear) Masa ; Buka setiap hari dari jam 12.30pm - 10.30pm. #BeryIce #Bingsu #Fyp #fypシ゚viral #beranda #MakanLokal #sabahancrew_fams
135.66K
7.77K
5.73%
185
205
3.3K
Replying to @Viee🍁 Selamat datang ke Tapak Baru Gerai Kelapa Bakar Salut , pindah p atas jak bah..Saja bikin suspen kamurang Tempat dia lagi teratur , kemas , selamat dan banyak parking.. kalau kamu datang sini kamu pergi gerai mana ah sedap puding dia ? bagi suggestion dulu bahhh..
92.45K
4.61K
4.99%
303
223
2.18K
Mesti kamu belum tahu kan ? Ayam Gepuk Pak Ray sekarang ni buka sudah di Alamesra.. Kalau cawangan pertama dia di Karamunsing Capital , sekarang ni Ayam Gepuk Pak Ray memilih Alamesra sebagai tempat cawangan kedua, jadi orang-orang yang area sini boleh lah datang makan pergi restoran dorang ni.. Student-student yang mahu makan ayam gepuk kmu bawa lah geng-geng kamu sini, satu ayam gepuk baru RM9.90 bahh.. Bah senang seja cari dorang ni , kamu cari jak Sen Heng bangunan warna hijau tu , dorang berada di belakang tu seja. 📌 Ayam Gepuk Pak Ray (Isnin - Ahad / 11am - 8.00pm) Halal #MakanLokal #Fyp #KK #AyamGepukKK #AyamPenyet #Sabah #fypシ゚viral #sabahancrew_fams
89.77K
5.31K
5.92%
79
123
2.03K
Satu Talam Ni Cuma RM169 , kamu akan dapat macam di Video ni.. boleh makan 4-5Pax, kenyang berabis lah kalau makan sini. Yang paling manang Sup Tulang Raja Songkhla dorang, sedap pun sedapppp , makan dengan nasi putihh , mama mertua limpas pun kau ndak perasan. 📌 Kerapu Cili Krabi (Politeknik Commercial Centre ) Waktu Operasi : 11.30am - 9.30pm #Fyp @Kerapu Cili Krabi
61.56K
2.37K
3.86%
149
70
1.14K
Replying to @Suriah Talip jadi mahu RM2 seja kah tu makanan tempat begini ? Untuk yang cakap tidak berbaloi tu, tu masing-masing punya pilihan lah, kamu pergi sana, okay seja makanan dia.. mungkin sebelum tu belum ready kali. cuba pergi sana lagi stu kali..haha
50.08K
2.18K
4.34%
7
68
348
Jumpa juga kopi ikat siring ni di Api Api Night Market Gaya Street.. Kamu sudah pergi try kah ? @Kupi Bah Nii
37.85K
2.18K
5.76%
10
46
200
Woww tempat ni kalau kamu ambil 1KG seafood kamu akan dapat free 500g sotong ohh.. mantap lah di Kak Yan Lot 15 Anjung Senja ni. Lepas tu kalau kamu makan 5 kali disini, kamu bawa jal resit kamu yang dorang cop kamu akan dapat Free Shellout Combo A dorang.. naa siapa bagi kan Kamu boleh layan sunset sini petang-petabg.. Makan-makan di Anjung Senja, paling fav sini Lot 15 Kak Yan , kamu tengok seja mana yang lapis meja warna putih tu, kamu jalan seja terus ke Lot 15 kalau pergi sini, sebab sini banyak yang puji kamu cantik dan semboy 🤣 📍Kak Yan (Lot 15, Lapis Meja Warna Putih) Masa Operasi : 12pm - 12am
37.36K
1.42K
3.81%
61
25
347
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved