Top 100 Tiktok 恋爱 视频 (马来西亚)

Ziela Basah🇲🇾🇮🇩
2 2 tak bethol katanya.. 🤣🤣 #zielabasah #KongsiBersama #melatahmarah #abangviralmelatahmcd #lawakpecahperut #foryou #fyp
359.94K
18.26K
5.07%
0
735
1.56K
Ziela Basah🇲🇾🇮🇩
Tahun depan isteri minta maaf lagi ye suami..mbekkk.. 🤣🤣 @shah_ynwa 🇲🇾🇲🇨 #zielabasah #KongsiBersama #teamrayakajang #teambabyblue #kajang #foryou #fyp #fypシ゚viral
197.44K
15.3K
7.75%
0
563
757
Ziela Basah🇲🇾🇮🇩
Kesian mico kena hantar kat tanjung nenas.. 🥴 #zielabasah #KongsiBersama #melatahmarah #abangviralmelatahmcd #foryou #fyp #fypシ゚viral
245.74K
12.93K
5.26%
0
300
382
Bukan saya yg tembam , dia ni ha yang keding 🙂‍↕️
196.91K
11.87K
6.03%
0
38
118
5
国字脸嘉诚
你们是否梦过一个人?#梦见 #喜欢的人
133.1K
10.9K
8.19%
0
441
743
6
Ziela Basah🇲🇾🇮🇩
Lepas ni dah tak ada kucing kencing merata lagi.. fuhhh mantap!! 👍🏻 #zielabasah #catdeadorantblock #pewangikucing #wangi #foryou #fyp
460.53K
9.51K
2.06%
0
204
1.96K
I rasa ni moituriser yg paling cepat serap and paling best ! Effect dia dah boleh nmpk seawal 7 hari je tau Btw ni brand @Glad2Glow.my . Otw nak beli lagi satu for my sister 😚
46.65K
8.71K
18.68%
0
37
42
8
Ziela Basah🇲🇾🇮🇩
Lajunya lidah dia wei.. mbekkk.. 🤣🤣 @shah_ynwa 🇲🇾🇲🇨 #zielabasah #KongsiBersama #kambing #mbek #melatahmarah #abangviralmelatahmcd #foryou #fyp #fypシ゚viral
102.01K
6.92K
6.78%
0
377
515
9
Ziela Basah🇲🇾🇮🇩
Bleh plak ada org main mercun smpi pengsan dia..😂 Tornado Cake memang mabeles!!! Tq !!!! @shah_ynwa 🇲🇾🇲🇨 #zielabasah #KongsiBersama #food #Foodie #makan #makananviral #tornadocake #sedap #foryou #fyp #fypシ゚viral
82.21K
5.02K
6.1%
0
146
144
10
国字脸嘉诚
这是不是你们的遗憾...
55.82K
4.99K
8.93%
0
128
309
11
国字脸嘉诚
你们都是这样吗?#心动 #放弃
47.67K
4.45K
9.33%
0
59
317
12
Ziela Basah🇲🇾🇮🇩
Dahi seluas padang golf? Guna lah Minyak Kemiri utk pertumbuhan rambut yg baru..laki atau pompaun pun boleh pakai.. 🥰 #zielabasah #KongsiBersama #minyakkemiri #lebatkanrambut #foryou #fyp
229.12K
4.33K
1.89%
0
149
378
13
Ziela Basah🇲🇾🇮🇩
Perempuan dengan shopping memang tidak dapat dipisahkan.. duit tak cukup? Takpe..Direct Lending ada.. 🥰 @Direct Lending @shah_ynwa 🇲🇾🇲🇨 #paperoger #directlending #tiktokmalaysia #foryou #fyp #raya2024 #ramadhan2024 #foryou #fyp #fypシ゚viral
44.19K
4.22K
9.55%
0
23
64
14
Ziela Basah🇲🇾🇮🇩
Ni penangan lepas makan nasi kandaq wira.. surrrrr.. 😋 ada yg lagi sedap ke? 🤔 @shah_ynwa 🇲🇾🇲🇨 #zielabasah #KongsiBersama #kedah #alorsetar #rayakeempat #foryou #fyp #fypシ゚viral
60.77K
4.11K
6.77%
0
64
54
15
Ziela Basah🇲🇾🇮🇩
Hobi isteri suka makan ais batu.. sape geng sila hadir.. 😬 @shah_ynwa 🇲🇾🇲🇨 #zielabasah #KongsiBersama #aisbatu #foryou #fyp #fypシ゚viral
122.06K
3.61K
2.96%
0
290
82
16
Ziela Basah🇲🇾🇮🇩
Hantuu Trinil pulak.. peningg arr.. 🥴 @shah_ynwa 🇲🇾🇲🇨 #zielabasah #melatahmarah #abangviralmelatahmcd #lawakpecahperut #latah #tiktokmalaysia #foryou #fyp #fypシ゚viral
38.49K
2.82K
7.33%
0
75
73
17
Ziela Basah🇲🇾🇮🇩
Romantik dengan abg honda pekak, sweet tak? 😬 #zielabasah #lawakpecahperut #melatahmarah #abangviralmelatahmcd #foryou #fyp
53.38K
2.69K
5.04%
0
128
98
18
Ziela Basah🇲🇾🇮🇩
Mat ri ye dari Abg Honda Pekak! 🩵🫶🏻 #zielabasah #KongsiBersama #teamrayakajang #kajang #teambabyblue #foryou #fyp #fyp
47.42K
2.49K
5.26%
0
61
37
19
Ziela Basah🇲🇾🇮🇩
Sape team baby blue tahun ni? 🥰🩵 @shah_ynwa 🇲🇾🇲🇨 baju dari @Jemels Atelier #zielabasah #KongsiBersama #teamrayakajang #kajang #foryou #fyp
41.1K
2.38K
5.8%
0
83
24
20
Ziela Basah🇲🇾🇮🇩
Penyakit yg tak boleh disembuhkan.. 2x operation pun gagal.. klo doc teruskan nyawa aku 50 50.. klo berjaya operation tu mesti aku sihat mcm korang kan.. 😢paling sedih bila doc cakap dah tak bole buat apa dah, kena makan ubat sepanjang hayat.. tp doc ckp aku kuat bertahan sampai skrg.. ye, aku kuat sebab aku nak hidup lama dgn suami aku.. 😢 tak semua akan faham apa yg kita lalui.. dan aku maafkan orang yg ejek2 sakit aku.. 🥹 @shah_ynwa 🇲🇾🇲🇨 #zielabasah #KongsiBersama #sakit #penyakittakbolehsembuh #foryou #fyp #fypシ゚viral
50.67K
2.24K
4.42%
0
165
24