Top 100 Tiktok 音乐 视频 (马来西亚)

asek
1.21M
157.5K
13.05%
0
317
1.04K
slurpee_crank
Yang dah kahwin jangan tengok
611.17K
58.03K
9.49%
1
701
2.46K
slurpee_crank
Wajib elak 3 perempuan, kalau taknak pening kepala
395.01K
49.76K
12.6%
0
443
602
Zaman belajar dulu geng gegirl ada buat gini tak? Bubuh lilin nak kasi awning tudung keras. Takde lilin kau gi selit kertas plastic folio lutsinar yang dah dipotong. Balik sekolah penuh peluh kat plastik tu. Haha #fyp #foryoupage #foryourpage #komiksengal More video follow IG Faizdickievp
557.74K
46.53K
8.34%
0
706
848
5
Najwa Latif
Cecuberization. @Irma🧣
383.85K
42.61K
11.1%
0
187
524
6
Aliff Kimiey
aya susanti
335.43K
38.93K
11.6%
0
57
135
7
slurpee_crank
Orang kelantan je boleh tengok
401.12K
37.76K
9.41%
0
1.14K
799
Garang no 😂
311.03K
35.14K
11.3%
0
74
55
9
warnermusicmy
This song brings out the #DevilInsideMe 😈👺 #KSHMR #KAAZE #KARRA
616.56K
34.88K
5.66%
1
158
1.1K
Jangan sesekali meletakkan…see more
169.37K
33.86K
19.99%
0
1.76K
281
11
Bila beli yong tau foo mesti kau akan terlebih bajet walaupun masa pilih, kau dah buat pengiraan kasar. Nerves betul bila tunggu abang yong tau foo nak umumkan harga sebenar. Haha siapa suruh amik ikot nafsu! #fyp #foryoupage #foryourpage
370.12K
26.04K
7.04%
0
339
186
12
Aliff Kimiey
gold digger siot
209.01K
24.18K
11.57%
0
36
98
13
Bila post group selfie, muka dia je cantik siap edit, muka kawan-kawan dibiar berlumut! Yih #fyp #foryoupage #foryourpage more video check IG Faizdickievp!
302.23K
23.88K
7.9%
0
689
812
SELEBEW !!!
159.14K
22.75K
14.29%
0
146
91
Boleh ke gitu sekmu? 🤭 #pokro
131.07K
20.53K
15.67%
0
905
179
Saya dok bersalah sekmu 😔🤚🏻 #sekpenyu
104.34K
19.03K
18.24%
0
278
95
17
Aliff Kimiey
Abang Long Fadil pun pernah dimungkiri janji jugak hmmm 🥺 #Mungkir #AliffKimiey
206.89K
18.68K
9.03%
0
91
191
18
Aliff Kimiey
Kalini saya mengaku, saya yang mungkir janji 😭 #Mungkir #aliffkimiey
156.04K
17.62K
11.29%
0
49
62
gurau je guys jangan ambik serious sangat 🤣 #hondafdmalaysia #fd2rmalaysia #vtec #k20a #civicfd #fypシ
349.91K
16.75K
4.79%
0
2.59K
246
20
Aliff Kimiey
Itulah lumrah kehidupan, tabah im! Mungkir is out now on FMC Music! 🫶🏻 #Mungkir #aliffkimiey
151.58K
14.73K
9.71%
0
104
92