Top 100 Tiktok 搞笑 视频 (马来西亚)

21
Tolong la respek sikit kat form 5
977.38K
88.02K
9.01%
0
1.02K
725
22
KoroyOfficial
Replying to @Posmenz Hai dsa69 disini
1.27M
87.63K
6.91%
1
3.65K
711
23
amirlala 🌐
slowmo comeback? #slowmo #slowmo2019 #aiteambatch2
1.03M
86.49K
8.39%
0
1.11K
682
24
Moses Wong
The man was too stunned to speak
606.96K
84.88K
13.98%
23
431
519
25
#fyp #fypシ #fy
882.71K
81.58K
9.24%
0
1.9K
1.66K
26
amirlala 🌐
loghat johor 😁 alieff irfan ambiklah wakil johor ni hehe #aiteambatch2 #alieffirfan #aiteam #isarbclan
1.23M
80.12K
6.52%
0
1.26K
881
27
Imranul Effendy
Harta mak saya kan !
1.62M
80.04K
4.93%
0
414
370
28
科豆Cado
Fries🍟x 100!😱 #tiktokmalaysia #挑战 #viralvedio #funnyvideos #社牛 #mcdonalds #fries 还好我有@Wells Malaysia 多喝水💦健康好💪🏻❤️
1.25M
78.26K
6.26%
1
1.25K
2.16K
29
amirlala 🌐
perempuan kuat overthinking sebab apa? #fyp
825.76K
72.36K
8.76%
0
419
307
30
#fyp #fypシ #fy
908.83K
72.24K
7.95%
0
777
161
31
amirlala 🌐
slowmo comeback? #slowmo #slowmo2019 #aiteambatch2
665.93K
72.13K
10.83%
0
1.14K
558
32
amirlala 🌐
agak2 variety show apa? 😂 yang pernah tengok mesti tahu #koreanrealityshow #koreandrama #pakmatwestern #isarbclan
826.74K
68.62K
8.3%
1
538
278
33
Ah Moi (DOUBLE Q)
Apabila gf kau terlampau insecure🙈 #TEAMAHMOI🙏 @Man|SOFAMANN
1.58M
68.31K
4.31%
2
532
383
34
Ah Moi (DOUBLE Q)
Semporna PART 2❤️ I LOVE SABAH😍😍😍 Hari kedua ahmoi pergi refresh balik I punya diving lesen😝 Nervous giler sebab Sudah 8 tahun tak pernah diving. Dulu single tak takut, sekarang Anak 3 orang😂 Apabila Sudah masuk dalam laut memang rasa tenang hati lah, macam2 Ikan, penyu,air pun clear❤️ Satu cabaran baru untuk diri, nanti ahmoi akan sambung diving lagi kat mana2😝 Hari ketiga, kita pergi Kapalai Resort😍 Memang cantik giler environment kat sana❤️ Macam Maldives🥹 Kenapalah Malaysia Sabah ada tempat cantik macam ni🥰 Rasa nak stay kat sini je, tak nak balik🥹🙈 Finally last day, kita nak check out balik KL dah🥹 Kali ni punya company trip kita pilihHolidayGoGoGo.com, sangat berterima kasih arrange dorang. Sangat selesa,chill,relax❤️ Ahmoi highly recommend korang pilih holidaygogogo❤️ Next station korang nak ahmoi pergi mana boleh comment di bawah😍 SUDAH NAK RAYA GUYS!!!BOLEH BOOK SEKARANG DAH😍😍😍 @HolidayGoGoGo Travel Agency Island tour, semporna tour, cruise tour #holidaygogogo #holidaygogogotours #holidaygogogotravelagency
1.41M
67.71K
4.81%
0
757
450
35
Nursyafiq Naser
Korang taknampak kan nur kuarantina cuak air untuk kesan air mata yang lebih banyak supaya nampak sedih #fyp #upsr #upkk.
1.09M
67.34K
6.16%
0
666
293
36
#fyp #fypシ #fy
669.48K
66.55K
9.94%
2
789
346
37
amirlala 🌐
slowmo comeback? #slowmo #slowmo2019 #aiteambatch2
825.46K
66.29K
8.03%
0
891
538
38
Dia pulak nak tambah citer dia
690.69K
66K
9.56%
0
997
670
39
Nursyafiq Naser
Time nak bergambor la org tu pergi ambik lighting yih!! #akakpromoter
596.3K
65.32K
10.95%
0
257
191
40
Asyrafrozami
Melakau
638.51K
65.1K
10.2%
2
737
1.08K