Alamak Raya Lagi DEFAM

988.58K

Top 50 Hot Videos(Alamak Raya Lagi DEFAM )

lebaran hari pertama✅
20.27M
703.54K
3.47%
4
5.45K
3.69K
Shimer minggir 🤣
18.98M
1.57M
8.29%
4
48.05K
270.04K
Dah jumpa gang sampai awal 😉🤭 @erniezakriez @Bella Astillah #alamakrayalagi #fyp
16.69M
568.16K
3.4%
9
2.33K
20.83K
4
TRI.BE (트라이비)
Alamak! We're late! Rak lu pape roger!! Is this how you do it?? 🏃 #트라이비 #TRI_BE #AlamakRayaLagi #AlamakRayaLagiChallenge #SelamatHariRaya #Raya2024 #KongsiBersama @De Fam @Sophialiana @cikmanggis @Azira Shafinaz
15.91M
1.67M
10.51%
10
13.03K
33.11K
5
Jijiey Zamri
Ramadan 7 - Sosej Telur Masak Sos. Lauk fav I! #KongsiBersama #KongsiSelera
13.64M
721.26K
5.29%
4
3.56K
61.66K
6
Yon #Alwaniraihan
Alamak! Baju raya dah ada ke belum tu 🙊 Isnin ni kita jumpa dalam live okie utk yg minat baju ni Dc @Bujang Teruna Song @De Fam 🔥 #AlamakRayaLagi #AlamakRayaLagiChallenge #kongsifitcheck #meddancersmy #bajuraya2024 #kebarungumbrella
13.59M
489.29K
3.6%
1
3.51K
26.61K
7
Nasya Kaila Nazifah
Telekung Shimmer berkolaborasi bersama Lampu RGB. Bikin sakit saat hari raya idul fitri#fyp
12.95M
211.96K
1.64%
0
1.15K
3.33K
8
Alifxaidil
Mai bazar ramadhan batu 5.. try air viral😜 #fyp #KongsiBersama #batu5 #bazarramadan #Foodie #solerolime #solero #airbalang
10.62M
184.13K
1.73%
2
1.57K
4.74K
9
SHELLA SAUKIA
persi adik kandung haha
10.58M
482.47K
4.56%
2
1.47K
3.66K
10
RAFALIA - Rania & Faris
Kami beli, kami test dan baru korang beli! Patut la viral! Mana boleh tahan asik lalu lalang FYP kan. Rania pulak kaki main TikTok. Memang power wei Perfect Cushion by SKINTIFIC ni. Dab dab dab je memang terus masuk sekata kat kulit. Paling penting tak crack. Perfect untuk buat raya ni. #skintific #skintificmy
10.13M
350.66K
3.46%
0
2.05K
2.67K
11
STEMPEL AJAIB ORIGINAL
9.81M
136.92K
1.4%
0
946
4.34K
12
_Shafiqnizam
Tahun ni aku taktahu nak raya kat mana 😭😂 #capiklalat @_Jiraaaaa @Inayah Beauty Trading @N O R A D A N I S H
7.71M
588.62K
7.63%
0
4.74K
5.54K
13
Alamak! Raya Rooftop lagilahh tahun ni🤣😅😂
7.51M
267.05K
3.55%
0
11K
15.38K
14
Agung Karmalogy
Di atas shimmer dan abaya cupang, kasta tertinggi adalah baju hampers lebaran #agungkarmalogy
6.89M
122.36K
1.77%
0
890
5.26K
15
minal minul
6.79M
567.36K
8.36%
0
1.68K
1.23K
16
Home Habit | Cleantok Malaysia
Sabun wangi berbuih elok ni beli sini tau korang👇🏼👇🏼 @Home Habit | Cleantok Malaysia 👈🏼 Korang yg jenis nak cepat & tak suka bau pencuci toilet yg menyengat hidung boleh cuba Scrub A Bath sumpah wangi, byk buih, hilang semua daki, auto kilat!
6.12M
76.74K
1.25%
0
312
493
17
Umrorna ✨ อุมรอน่า
ทีมสีกรมมาค่ะ #แต่งหน้ารายอ #alamak
6.01M
335.21K
5.58%
0
1.23K
3.92K
18
Alamaaaak jadi anak bingung @band1t 🐐
6M
369.45K
6.15%
4
989
1.66K
19
Alamakkkk Alamakkk Alamakkk!!! dengan @Mierul @fazziqmuqris #fyp #alamakrayalagi #lanaianggun
5.88M
266.17K
4.53%
1
666
8.86K
20
Cats.Territory
Replying to @abang_mawi Semua siap berbaju raya nak p kutip duit raya ni 🤣 Selamat hari raya pasik masik #eid2024 #selamathariraya
5.77M
343.23K
5.95%
3
5.6K
33.26K
21
Yon #Alwaniraihan
Replying to @Azira Shafinaz bukan dancers sebab tu take banyak kali :’) Outfit boleh tengok dkt beg kuning saya #alamakrayalagi #kebarungumbrella #meddancersmy
5.77M
143.58K
2.49%
0
326
658
22
Azira Shafinaz
Alamak Raya Lagi MV is out now on Faithful YT channel. You can also stream our new raya song on all digital platforms ☺️💫 #AlamakRayaLagi #defam #fyp
5.53M
90.06K
1.63%
7
1.29K
15.33K
23
5.29M
93.95K
1.78%
0
16.04K
4.03K
Baju lebaran ke dua
5.25M
452.67K
8.63%
0
7.42K
36.53K
25
#dibaliklayar
5.22M
99.99K
1.91%
0
419
608
Buat dengan Amir pun jadi lah. 😌❤️
5.01M
318.69K
6.36%
2
893
2.58K
27
Gina Angelia
Selamat hari raya idul fitri untuk yang merayakan 🙏🏻minal aidin walfaidin maaf lahir batin ❤️ #garagaragina #cikarang #idulfitri #hariraya #harirayaidulfitri
4.79M
128.55K
2.69%
0
4.82K
325
Alamak Nak Raya dah 😍 #dance #alamakrayalagi #Viewchin #Family #tiktoker
4.6M
158.85K
3.45%
0
1.04K
931
29
Bulan Bintang Clothing HQ
Cara cara pose dengan husband yang introvert😄 #bulanbintanghq #ainedruce
4.58M
240.74K
5.26%
1
2.81K
4.27K
30
Bella Astillah
ALAMAK ARAAAAA 👻
4.54M
330.13K
7.26%
0
5.84K
8.72K
31
Bell 🔔 | abiellhijab
dah tahu ke nak pakai style apa pagi raya? yang penting shawl ni 2meter 🫶🏻
4.36M
156.91K
3.6%
3
393
7.16K
32
Ayu Ting Ting
Iftar with all my team ❤️💃 alhamdulillah…..🙏🏻😍 @Krizna Fahrezi @Keysara Jasmine @nurulragilrustami @shirofirman @Erich Al Amin
4.26M
180.68K
4.24%
1
1.27K
1.35K
33
Aurelie Hermansyah
Selamat hari rayaa idul fitri 🥰✨🙏🏾
4.25M
248.87K
5.86%
0
511
1.02K
34
Bujang Teruna
Kali ini Kita belanja Yang ada transition !!! BAJU RAYA. ALAMAK RAYA LAGI!!! Song : @De Fam Outfit by !! @tuahexclusive #alamakrayalagi #LaguRaya2024 #alamakrayalagichallenge @Temun Official @e. @Shahnzmkamal @Syafiq Amri
4.16M
140.88K
3.39%
0
2.76K
15.11K
35
Yey😍 @Mutiara🫧 @ULfa An Na'imah @nur_jumaidah
4.14M
253.54K
6.12%
0
230
290
Nothing quite as chic as the Grace Bag from @katespadeny’s Eid Capsule to pair with my Hari Raya ‘fit 🤍✨ @katespade_malaysia #katespadeny #katespademalaysia
3.73M
3.99K
0.11%
0
24
133
37
Stay tune @cama.labs ! Baju raya✨💅🏻 #cantikamantulity #gayaditiktok
3.53M
267.78K
7.58%
0
300
1.53K
38
Hebohh tiap lebaran bikin tiktok😭🤣🤣🤣 @SHELLA SAUKIA @Puspita Pamela
3.48M
101.12K
2.9%
0
256
927
39
Fadlan Holao
Alamaaak galaxy is coming!
3.44M
192.22K
5.58%
0
682
3.11K
40
Nathalie Holscher
Tak ada kesucian menjadi sempurna dan ada salah satu kebencian tertanam. Selamat Idul Fitri 1445 H, Mohon Maaf Lahir & Batin 🙏🏻 @famouscarfofficial
3.3M
126.26K
3.83%
0
148
259
41
Izzue Islam
alamakkkkkkkkkkkkkkk 😎 @Azira Shafinaz @cikmanggis @Sophialiana
3.3M
116.51K
3.54%
0
724
1.17K
Boleh awak, tapi ketupat jantan lah. Dalam live xsempat la nk ajar, nanti pukul 10 malam pulak kita siap 😂
3.26M
30.59K
0.94%
0
586
1.88K
12 APR 24: Selamat Hari Raya 😁. 📽 milik hafizbinharun. #beritaditiktok #trendingnewsmalaysia #fyp #preve #pdrm
3.23M
138.87K
4.3%
1
2.88K
1.65K
44
SHELLA SAUKIA
menyala
3.2M
144.48K
4.52%
0
544
435
45
Shahira Azlan
1/30 makeup raya tema sage/mint green 💚 lipmatte sherraya code tart nenas ada dekat ttshop shera 🫶🏻
3.07M
192.16K
6.27%
0
1.53K
1.45K
46
Siti_Saleha1
Version kami 🤭 #alamak
3.07M
46.48K
1.52%
0
232
1.12K
47
Sophialiana
POV: you have fun at @Coach's bespoke Ramadan experience in Pavilion KL & love their latest collection Perfect for Raya 🥰💛😍 #CoachNY #CoachRamadan @Coach Malaysia
3.04M
10.19K
0.33%
0
44
227
48
ziehaaaa
repost cause just now got muted😭 back with raya song again!! Alamak raya lagi! By @De Fam #rayadrumcover #alamakrayalagi #muzikmalaysia #risingontiktok #defam #drummergirl #alamakrayalagichallenge
3.03M
258.64K
8.54%
1
1.6K
5.81K
49
JOD Entertainment
'MENYAMBUT LEBARAN DENGAN GEMBIRA' #MAKBETI #arifmuhammad #lebaran2024 #komedikocak
2.98M
133.18K
4.47%
0
1.94K
2.1K
50
Almineta🕊
alamaaak🤣🤍 — gaam¡s & kooko diI¡nnnq 66🫶 @daughties #fyp #fypシ #foryou
2.85M
122.14K
4.29%
0
141
817