Pretty song that imaged a sleeping baby

464.46K

Top 50 Hot Videos(Pretty song that imaged a sleeping baby )

Membalas kepada @IzaNaQesha ayokk mak dh marah aku tak tahu #fypシ゚viral #fyppp #fypyy #fypdong #fyppdongg #fypage
3.42M
138.71K
4.06%
0
2.78K
862
Congratsssss to you kakakkkk ku @Rozyana Roslan & abang Hafiz !!! Im happy for you guys ! Semoga semuanya berjalan lancar ! Aaminnn ! Im always with you ! Remember that ! Shaf tak baik macam orang lain . But inshaallah shaf boleh jadi baik dengan orang yang baik dengan shaf ❤️❤️❤️ #shafnaufas #fyp #fypシ #foryoupage #rozyanaroslanmengandung #rozyanaroslan
3.27M
252.6K
7.73%
1
1.15K
1.09K
newkao12_🇵🇸
Replying to @akucantik003 ramai orang cakap mahal,tu malas nak jual!!😢😥#fyp #fypシ #viral #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #fypage #tiktok #foryou #fypシ゚viral #fypdonggggggg
3.27M
96.71K
2.96%
0
1.11K
932
4
_Shafiqnizam
Minta jasa baik , sebarkan boleh ? cari sampai jumpa ❤️ #capiklalat
3.25M
265.3K
8.17%
0
1.52K
3.34K
5
RAJA PERFUME PASIR TUMBOH
Apa rahsia raja perfume hingga membuatkan wangiannya tahan lama ? Tengok sampai habis cara saya bancuh perfume , yang mana berminat boleh tekan pada beg kuning #rajaperfumemalaysia #rajaperfumepasirtumboh #bosslongrajaperfume #tekanbegkuning #barangsampaibarubyar #boyojatey
3.16M
74.86K
2.37%
0
657
1.23K
6
_Shafiqnizam
Perempuan memang macam ni ke ? 😭❤️ #capiklalat #veryimportantbaby
3.02M
255.38K
8.47%
0
897
1.33K
7
_Shafiqnizam
Replying to @shyaakyrraaa Saya harap kalau akak ada kirja kosong ? Bagitahu la . Saya nak masuk 😍🙈 #capiklalat
3M
213.81K
7.13%
0
909
591
8
Nursyafikah
Membalas kepada @ILopeMalih🌟 ganti blik 🥲 hmm #fyppp #fypage #fypシ゚viral #fyppdongg
2.86M
148.44K
5.19%
0
4.8K
881
9
Tik Toker Famosa
#fyp #foryou #parati #beckyg #fuerzaregida #famosos #noticias #novios #embarazo #mexico #tijuana #culiacan #viralvideo
2.83M
32.15K
1.14%
54
236
695
10
Nguyễn Thị Kim Xuyến
Em suy nghĩ rất nhiều nên dấu luôn hay chia sẽ, các mom và các chị rất tinh ý nhìn em hỏi em trên hoài ak. Em ko dám công bố sớm hay khoe mẽ gì đâu. Sau này em cần mấy chị góp ý chỉ dẫn và chia sẽ em nhiều điều lắm. Chứ em chưa kinh nghiệm gì nhiều. Em có nổi lo riêng nên không dám show việc khi mình có baby như thế này. Nhưng giờ hết dấu được nữa rồi, hoan hỉ xin vía các mom có thai kỳ khoẻ mạnh nhã vía cho em nha. #LearnOnTikTok #longervideos #trainghiem #mom #baby
2.53M
162.66K
6.42%
1
3.85K
647
11
Putera Purba
Replying to @angelblue9516 Final Part 3/3: “Kalau rasa tak boleh menghargai, lebih baik diam dan pergi” 🫶🏻 #LearnOnTikTok #AlRaizBakery #AndaKenaCuba #Hello2024
2.32M
58.94K
2.54%
0
1.67K
954
12
Rozyana Roslan
Harini saya baik sikit 😂
2.2M
112.78K
5.11%
0
600
587
13
Rozyana Roslan
Entah lah. Sekarang dalam fasa nak rehat nak tenang-tenang je 😄
1.77M
70.6K
4%
0
409
265
14
Alhamdulillah, semoga adik Missclyen sembuh dan bertambah sihat.. Amin ❤️ Jangan lupa untuk Like, Comment. Share dan Follow Lobak Merah! 🧡 Terima Kasih! #fyp #fypシ #lobakmerahmy #beritaditiktok #viralstory #trending #trendingnewsmalaysia #ceritaviral #terkini #viralupdates #storyviral
1.74M
105.83K
6.09%
1
1.3K
3.5K
15
newkao12_🇵🇸
Replying to @🧊 🐻 masyallah,rezeki awak la tu dik!!🤭😱#fyp #fypシ #viral #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #fypage #tiktok #foryou #fypシ゚viral #fypdonggggggg
1.68M
20.84K
1.24%
0
2.38K
327
16
Kek tapak sushi
1.64M
80.19K
4.89%
1
681
840
17
_Shafiqnizam
Harap faham ya semua 🥹❤️ #capiklalat
1.63M
110.07K
6.75%
0
1.03K
358
18
newkao12_🇵🇸
Replying to @babymonster77 kalau adik rasa mahal tak payah beli,qal tak pakse pun!!!😊🙃#fyp #fypシ #viral #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #foryoupage #tiktok #foryou #fypシ゚viral #fypdonggggggg
1.55M
51.44K
3.32%
0
848
337
19
พี่กุ้งกดสิวคลองสามวา by.ploy
สิวหัวขาว อุดตันหัวปิดที่ไม่ชำนาญกดแล้วอักเสบ รอยแผลเป็นตามมาแน่นอน..#พี่กุ้งกดสิวคลองสามวา #กดสิวคลองสามวา #สิวอุดตัน #สิวหัวขาว #รีวิวรักษาสิว #tiktokบิ้วตี้ #fypシ #พี่กุ้งกดสิว #tiktokuni #สิวอักเสบ #tiktokuni #รีวิวร้านกดสิว #สิว
1.42M
15.73K
1.11%
0
59
216
Mak bapak hadiah kita bagi kecik2 je . Sekarang anak2 lagi penting HAHAHAHAH . Tahun ni 3 orang . Tahun depan tambah lagi 3 . Aiyooo . Budget 2024 lari ni hahahah #shafnaufas #foryourpage #fyp #fypシ
1.36M
104.84K
7.72%
0
229
341
21
_Shafiqnizam
Replying to @Pokloo Hati hati ya abang 4 orang tu ☺️ #capiklalat
1.35M
92.23K
6.81%
0
629
536
22
mumukgomez & enoretra
tugas kali ini menidurkan baby malik, baru lima menit eh udah nangis lagi kayanya belom deep sleep coba lagi malah jadi gemes #mumukdaneno #babymalik
1.35M
47.04K
3.47%
0
386
149
23
QU PUTEH BARULAH PUTEH
Thank you beli sampai 10 Balang 🥹 #datosrivida #masukberandafyp #salmonskinsaltedegg #salmonskincikb #salmonskindsv #cikbhavoc #fypage
1.33M
60.13K
4.51%
0
880
443
24
newkao12_🇵🇸
Replying to @WaWa Mustaffa kenapa adik aku ni baik sangat walaupun aku buat salah besar kat dia!!😭🥺🙏🏻#fyp #fypシ #viral #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #foryoupage #tiktok #foryou #fypシ゚viral #fypdonggggggg
1.3M
71.7K
5.5%
0
2.08K
241
25
Nguyễn Thị Kim Xuyến
Trả lời @Thu Ngân Cảm ơn lời chúc và động viên mọi người. Em cũng có nổi khổ riêng và lý do riêng sợ không dám cho ai biết có em bé. Để tập sau đi em kể cho hen, bây giờ thì quần áo em chắc 5 thùng, em chưa biết làm sao. bữa nào sale kho em sale rẻ mấy chị lựa đầm đi tiệc đẹp lắm. Xong lấy phần chi phí em mua quà sữa gửi vào trại mồ côi các em nhỏ. Thiệt bây giờ hiểu cảm giác mấy mom là giờ chỉ muốn dành hết cho em bé không muốn mua gì cho mình. #longervideos #LearnOnTikTok #trainghiem #mom #baby #family
1.23M
43.59K
3.55%
0
905
129
Satu ni tahan setahun weh! Satu dot sahaja #ANASLipComfort
1.14M
42.71K
3.73%
0
167
453
Dayang kampung 🤍#transition #aikkah #knkvviralaward #fyp jangan lupa vote aikah sampai menang Insya- Allah amin 🤲🏻
1.11M
60.64K
5.45%
0
159
208
28
Rozyana Roslan
Nah untuk combo. Habis je saya delete tau video ni 🥹 #beauty
1.1M
61.16K
5.53%
0
268
564
29
Dr Salehatul Khuzaimah
Dulu, masa ambil course Doktor Perubatan Veterinar, adalah sedara mara yang tanya, amik course apa. Kita bagitau “Doktor Veterinar”. Dorang tanya, apa tu? “Kita jawab “Doktor haiwan”. “Ooo.. doktor binatang. Doktor ayam?. Kenapa nak jadi doktor ayam? Jadilah doktor orang.. lagi bagus. Ada manfaat” I just smiled. No matter what people say or think about our profession, I am proud of being a Vet. Dulu, kini, dan selamanya.❤️ Betul lah ni, Doktor Ayam. Tak tersinggung sikit pun. Dah memang betul Doktor ayam haaa.. 👩🏻‍⚕️🩺🐓 #drima_vet #vetlife #vetpublicawareness #JomBelajar #fyp #foryoupage #tiktokGuru
1.09M
63.1K
5.81%
0
1.84K
952
Korang nak Irfan kongsi rezeki dekat siapa lagi ? Komen kat bawah tau 🤍✨ #tiktokmalaysia #foryourpage
1.06M
5.85K
0.55%
0
1K
76
31
Dash Resort Langkawi #queenmaznah #cuticutitiktok #HealingDiLangkawi #naturallylangkawi #langkawi99magicalislands #langkawibestwey
1.05M
34.1K
3.26%
0
270
1.19K
32
_Shafiqnizam
Perempuan memang macam ni ke ? 😭✨ #capiklalat #veryimportantbaby
1.05M
85.59K
8.18%
0
211
369
33
Huỳnh My
XIN LỖI MỌI NGƯỜI ! HÔM NAY CHO EM NHÕNG NHẼO VỚI MẸ NHA 🥹 HẾT HÔM NAY THÔI Ạ ❤️
1.02M
41.95K
4.11%
3
1.11K
263
34
Cubremi HQ
Terubat rindu anak-anak dekat arwah ibu
966.17K
35.65K
3.69%
0
255
239
35
Nasib @_Shafiqnizam bawak jira g kedai helmet 😂 #fyp #fypシ
964.78K
65.99K
6.84%
0
201
460
36
The Chingu 💜 #queenmaznah
951.21K
65.35K
6.87%
0
145
105
37
FISYA
YouTube: fatinfisya, heryanda buat otak fisya hampir sesat! 😭😭🤣 #bucinmulu🥀 #bucin_story #partner #bucin #pabji
930.98K
80.1K
8.6%
0
513
775
Tapi dalam video masa ni aku tak cakap mia pregnant sebab fikir nak post awal . Tapi aku rasa kalau aku post orang akan boleh agak . So aku simpan video ni sampai harini . Baru masa sesuai untuk aku post ! Love you @Kak Dino 🦖 ! Thank you jadi kawan yang baik ❤️❤️❤️ #shafnaufas #foryourpage #fyp #fypシ
910.51K
64.92K
7.13%
0
118
146
39
Cocopie 🆒
tolong la pupuskan cepat perempuan macam nie 😔
904.77K
72.61K
8.03%
0
992
2.62K
40
Phạm Tuấn 🔥
Câu hỏi quá hay 💋 Cảm ơn mọi người ạ. #phamtuan #khabanh @Ẩm Thực Quyên Saki
900.26K
41.43K
4.6%
0
250
53
41
QU PUTEH BARULAH PUTEH
Gigih tau demi salmon skin Cik B yang sedap tu. Goreng bawang putih sampai pagi 🥹 #datosrivida #cikbhavoc #salmonskinsaltedegg #salmonskincikb #salmonskindsv #masukberandafyp #fypage #foryou #fyppppppppppppppppppppppp
893.86K
38.7K
4.33%
0
560
402
42
Cocopie 🆒
geram la aku
891.47K
84.39K
9.47%
0
3.62K
351
43
Cici cantikk
Replying to @fAzzA i buat laser dekat @B Grace Beautify cherassss
854.58K
32.97K
3.86%
0
192
121
44
Ingatkan nak tambah satu lagi 🙂 @AULIYA BEAUTY EMPIRE #fyp
848.4K
52.18K
6.15%
0
156
164
45
Ig ; keynaazami
Grwm
838.64K
38.53K
4.59%
0
152
178
46
Eija Anuar
Mesti seronok kan kalau ada anak2 boleh pakai baju raya sedondon. Tapi masih bersyukur, tahun ni dapat beraya dengan suami pakai baju raya Adnaa. Korang tema warna apa tahun ni? @adnaa.hq #Adnaarayanextlevel #Nadaraya2024
805.43K
37.39K
4.64%
0
249
364
47
_Shafiqnizam
Apa yang kita boleh buat ? Kalau jumpa orang macam ni ? 😅 #capiklalat @_Jiraaaaa
800.53K
66.26K
8.28%
0
995
606
48
Potluck bersam The Chingu #queenmaznah #fourfume
796.08K
54.03K
6.79%
0
126
141
49
Bihan Makeup
Bihan pilih 3 org yang komen “NAK LIPTINT BIHAN” . Rezeki sapa la kan
778.92K
20.31K
2.61%
1
4.4K
678
RM700 burn sahaja . Faihammmmmmm . Zzz tak pe lah .. abang redho 😭 #shafnaufas #foryourpage #fyp #fypシ #tertinggalflight #shouldbeme
750.08K
40.97K
5.46%
0
230
147