Tiktok:
  • 441813
    Global Ranking
  • 4910
    Country/Region Ranking
  • 148.19K
    Followers
  • 1.26K
    Videos
  • 4.85M
    Likes
  • New Videos
    46
  • New Followers
    1.08K
  • New Views
    1.72M
  • New Likes
    61.18K
  • New Reviews
    1.33K
  • New Share
    2.9K

𝙎𝙖𝙮𝙖_𝙁𝙖𝙞𝙯𝙪𝙙𝙙𝙞𝙣®  Data Trend (30 Days)

𝙎𝙖𝙮𝙖_𝙁𝙖𝙞𝙯𝙪𝙙𝙙𝙞𝙣® Statistics Analysis (30 Days)

𝙎𝙖𝙮𝙖_𝙁𝙖𝙞𝙯𝙪𝙙𝙙𝙞𝙣® Hot Videos

𝙎𝙖𝙮𝙖_𝙁𝙖𝙞𝙯𝙪𝙙𝙙𝙞𝙣®
Replying to @Farina yeahhh dapat give me five gn tengku 🤣🤣🤣
1.71M
91.76K
5.37%
335
1.3K
1.98K
𝙎𝙖𝙮𝙖_𝙁𝙖𝙞𝙯𝙪𝙙𝙙𝙞𝙣®
solat jumaat minggu ni saya akan bentang sejadah lagi 🥰 @noradanishhanif #noradanish #fypシ #CapCut
152.22K
5.96K
3.92%
88
445
269
𝙎𝙖𝙮𝙖_𝙁𝙖𝙞𝙯𝙪𝙙𝙙𝙞𝙣®
Risau kena tinggal. Ad yg mindset cm aku tak 😂
132.95K
4.05K
3.04%
11
183
70
𝙎𝙖𝙮𝙖_𝙁𝙖𝙞𝙯𝙪𝙙𝙙𝙞𝙣®
Replying to @Norfarahain Abdullah haritu view dah hampir 1M tapi tiktok remove video tu sebab katanya penganiyaan pada haiwan. Ini adalah iklan racun basmi serangga perosak ye wahai admin kesayanganku. Harap admin tapis betul2 😭😭😭 #racuncicak #basmiserangga #racuntiktok #bismillahfyp #lizard #fyp
115.87K
1.21K
1.04%
14
183
274
𝙎𝙖𝙮𝙖_𝙁𝙖𝙞𝙯𝙪𝙙𝙙𝙞𝙣®
yang single rugilah tak hadir ke Pangkalan Udara Kuantan hari ahad ni 📌 #tudm #tenteraudaradirajamalaysia #opendaytudm #hariulangtahun #airforce #pilot #segakberseragam #kuantan #pahang
82.12K
6.71K
8.17%
334
491
648
𝙎𝙖𝙮𝙖_𝙁𝙖𝙞𝙯𝙪𝙙𝙙𝙞𝙣®
Replying to @gerekdheokongsikan pada yang lain ye korang.. kita permudahkan urusan semua 🤲🥰 #opendaytudm #kuantan #airforce #angkatantenteramalaysia
75.64K
2.82K
3.72%
224
190
1.15K
𝙎𝙖𝙮𝙖_𝙁𝙖𝙞𝙯𝙪𝙙𝙙𝙞𝙣®
Yang layan live kat muka buku malam tadi mesti berdekah je dengar pengulas ni bercakap 😂😂😂 #malaysia #thailand #worldcup #takraw #istaf
75.06K
1.02K
1.36%
39
37
70
𝙎𝙖𝙮𝙖_𝙁𝙖𝙞𝙯𝙪𝙙𝙙𝙞𝙣®
Replying to @user9681252348373 kongsikan pada yang tidak dapat hadir pada hari sebenar ya
54.32K
1.66K
3.06%
77
125
269
𝙎𝙖𝙮𝙖_𝙁𝙖𝙞𝙯𝙪𝙙𝙙𝙞𝙣®
Replying to @abbymuo.com kongsikan pada yang lain yer. terima kasih
41.52K
1.46K
3.53%
26
76
80
𝙎𝙖𝙮𝙖_𝙁𝙖𝙞𝙯𝙪𝙙𝙙𝙞𝙣®
2 hari lagi. Save the date. Jumpa anda disana❗️❗️ #openday #tudm #airforce #pilot #kuantan #angkatantenteramalaysia #fyp #aircraft #airshow
23.37K
1.07K
4.59%
37
133
57
𝙎𝙖𝙮𝙖_𝙁𝙖𝙞𝙯𝙪𝙙𝙙𝙞𝙣®
Orang Pahang orait tak orait? hihihi kini bertemu lagi kita di Pangkalan Udara Kuantan sempena hari terbuka TUDM yg ke 66.. semua dijemput hadir dan masuk adalah percuma 🥰 #openday #hariterbuka #tudm #tenteraudaradirajamalaysia #angkatantenteramalaysia #badanberuniform #pahang #kuantan #airforce
15.01K
1.09K
7.29%
467
185
622
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved