Tiktok:
  • 472696
    Global Ranking
  • 5301
    Country/Region Ranking
  • 136.88K
    Followers
  • 472
    Videos
  • 3.38M
    Likes
  • New Videos
    10
  • New Followers
    852
  • New Views
    990.29K
  • New Likes
    46.35K
  • New Reviews
    557
  • New Share
    1.06K

DAYAHSHIDIGADGET  Data Trend (30 Days)

DAYAHSHIDIGADGET Statistics Analysis (30 Days)

DAYAHSHIDIGADGET Hot Videos

DAYAHSHIDIGADGET
bajet 1250 dh boleh grab ip 11 128gb dengan dayah tau. harga tu hampa dapat complete set box na. bukan ip saja. and tak lupa jugak harga tu semua all function. tiada kerosakan😘 #dayahshidistation #iphone11
715.98K
15.68K
2.19%
0
196
1.16K
DAYAHSHIDIGADGET
147.26K
6.51K
4.42%
0
87
209
DAYAHSHIDIGADGET
sebelum ni cust beli dh sbiji, now nak repeat kali kedua untuk beli ip 12 256gb dekat anak kedua. alhamdulillah terima kasih support dayah. #dayahshidigadget #iphone12256gb
141.78K
6.27K
4.42%
0
46
58
DAYAHSHIDIGADGET
84.65K
4.24K
5.01%
0
66
159
DAYAHSHIDIGADGET
patut la laju model 12 256gb. harga below 1.7k saja. support 5g pulak tu. camera pun cantik. berbaloi ka beli tahun ni? ofkos hampa. mai grab cepat tumpang ada promo😘 #dayahshidigadget #iphone12
77.19K
2.71K
3.51%
0
68
95
DAYAHSHIDIGADGET
sebelum ni banyak tengok 15 pink & biru, kalini cust request nak 15 128gb hijau. so pilihan dia sangat tepat sbb cantik gila. so yg nak beli cash atau ansuran & nak request warna ni boleh roger dayah ok! #dayahshidigadget #iphone15hijau
64.37K
3.03K
4.7%
0
43
140
DAYAHSHIDIGADGET
sempena cuti hari pekerja smalam, cust pakat mai kedai grab promo yg dayah buat. ramai nah, iphone 11, ip 13 dan 13 pro antara model yg hot selling jugak tau. tq support😘 #dayahshidigadget #promo #iphone
60.26K
2.53K
4.21%
0
30
35
DAYAHSHIDIGADGET
harga 13promax 256gb pun drop harga juga tau sebab tu cust dayah ramai cari. hampa bgtau tengok bajet hampa mcm mana. kalau kena dngn harga kita adjust lgi nah! #dayahshidigadget #iphone13promax
59.46K
1.79K
3.01%
0
57
103
DAYAHSHIDIGADGET
mula2 nak ambik sebiji ja, mai ja kedai rambang mata terus grab 2 unit. alhamdulillah thankyou grab promo june😘 #dayahshidigadget #iphone11
57.33K
2.28K
3.98%
0
42
67
DAYAHSHIDIGADGET
ramai dak peminat pink kat sini? nak cari fon warna kegemaran mai beli dengan dayah. stock payah dapat tapi kita cuba dapatkan tau😘 #dayahshidigadget #iphone13pink #pink
42.79K
2.18K
5.1%
0
35
47
DAYAHSHIDIGADGET
selalu tengok org lain reward adik kan? harini dayah pulak nak reward adik bongsu. dah janji kan? so kena la tunaikan hihi. tahniah upi😘 #dayahshidigadget #iphone #reward #spm2023
41.49K
2.05K
4.93%
0
36
49
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved