Tiktok:
instagram:
youtube:
  • 81586
    Global Ranking
  • 643
    Country/Region Ranking
  • 652.86K
    Followers
  • 250
    Videos
  • 6.63M
    Likes
  • New Videos
    2
  • New Followers
    3.36K
  • New Views
    2.4M
  • New Likes
    78.88K
  • New Reviews
    699
  • New Share
    4.35K

Richard is cooking  Data Trend (30 Days)

Richard is cooking Statistics Analysis (30 Days)

Richard is cooking Hot Videos

Richard is cooking
Kerepek nih kite panggil Kerepek Ngaku,biasa tahun baru cina je ade jual..lepas goreng doh ia mcm pitato chips gitu #TasteOfCNY2024 #kerepek #ngaku #richard_is_cooking
341.18K
12.22K
3.58%
0
278
399
Richard is cooking
Sempena tahun baru Cina 2024 ini Richard ingin mengucapkan terima kasih kpd semua yg support Richard selama ini..semoga korang sihat selalu dan muroh rezeki #TasteOfCNY2024 #richard_is_cooking #happycny #vivox100
340.94K
13.93K
4.09%
0
564
138
Richard is cooking
acu tuko cara skli minum oren juice #oren #richard_is_cooking
175.26K
3.99K
2.28%
0
53
79
Richard is cooking
Tau x kenapa ramai org suka makan steamboat masa perayaan ataupun musim hujan? Sebab penyediaan steamboat mudah, kito masak sup je selesai doh kan? Mai Richard tunjuk sekali cara buat Sup Steamboat ala Hokkien style! Richard guna Kiub Pati Ikan Bilis MAGGI je, yang penting kiub ni diperbuat daripada ikan bilis sebenar yang melazatkan hidangan anda! Jom makan! @MAGGI MALAYSIA #KiubPatiMAGGI #richard_is_cooking #TasteOfCNY2024
161.4K
2.06K
1.28%
0
41
160
Richard is cooking
Mesti korang tak pernah lagi makan Nasi Goreng Mayonnaise kan? Rasa macam pelik-pelik ork? Dah makan sekali mmg nok lagi. Jangan lupa sertai contest KEWPIE tahun nih untuk mendapatkan hadiah bernilai RM28,888! Senang je nak sertai, hanya belanja minimum RM15 dalam satu resit untuk produk KEWPIE dan akan berpeluang menangi Xiaomi Smart Cooking Robot, Air Fryer dari Philip ataupun TnG e-wallet reload pin RM50 ringgit! Tarikh contest akan bermula dari 5 Jan – 25 Feb 2024. Semoga korang akan muroh rezeki pada tahun 2024. @KEWPIEMalaysia_Offcial Bahan-bahan: KEWPIE Mayonnaise Japanese Style 2 sudu Nasi 2 mangkuk Minyak 1 sudu Butter 1 sudu Bawang holland 1sudu Bawang putih 1 sudu Capsicum Sausage Chicken stok 2 sudu Garam 1 sudu Lada sulah 1 sudu #KEWPIECepatMudahdanSerbaguna #richard_is_cooking #nasigorengmayonnaise #TasteOfCNY2024
116.43K
7.28K
6.26%
0
86
669
Richard is cooking
Blh wak mcm nih jika Limau Mandarin kurang manis #TasteOfCNY2024 #richard_is_cooking #limaumandarin
113.98K
2.71K
2.38%
0
36
67
Richard is cooking
Sakit gigi bos menu nih kalu makang kat restoran terutama musim raya cina. Pakat dengar nama menu nih pun gelepor doh. Mai richard tunjuk skli cara nok wak Prosperity golden prawn. Kalau gas dah nak habis, boleh dapatkan gas dari @Petron Malaysia ada 2 saiz - 12kg & 14kg yg dijamin selamat, berkualiti & memudahkan kerja kita nak memasak.. Kalau korang ada kad Petron pulak boleh je redeem points yg ada untuk dapatkan gas. Apa2 boleh DM ‘Gasul’ dekat Fb page atau click link dekat bio! Sempat lagi ni nak join Peraduan Selera Tradisi bersama Petron Gasul musim 2 berakhir pada 15 Januari ni. Mana tau ada antara korang yg bakal menang hadiah menarik kan. Cepat2 join sekarang! #SeleraTradisiBersamaPetronGasul #PetronMalaysia #Hello2024 #richard_is_cooking
46.61K
1.82K
3.9%
0
49
242
Richard is cooking
2 mangkuk nasi xde masalah kalu makan dgn lauk nih..mai Richard tunjuk skli cara wak kungpao sotong #TasteOfCNY2024 #richard_is_cooking
32.81K
1.07K
3.27%
0
38
123
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved