Tiktok:
instagram:
youtube:
  • 169298
    Global Ranking
  • 1567
    Country/Region Ranking
  • 360.51K
    Followers
  • 911
    Videos
  • 15.22M
    Likes
  • New Videos
    24
  • New Followers
    5.68K
  • New Views
    4.56M
  • New Likes
    231.99K
  • New Reviews
    3.1K
  • New Share
    1.18K

Nasseb Ali  Data Trend (30 Days)

Nasseb Ali Statistics Analysis (30 Days)

Nasseb Ali Hot Videos

#stitch with @JohanGhazaliMuaythai 👀 #SukanDiTikTok #asiancup2023 #ForYouSports
2.26M
139.03K
6.14%
1
1K
466
Celebrate gol makan nasi pun kene kad merah?! . #SukanDiTikTok #asiancup2023 #ForYouSports #HarimauMalaya
1.02M
60.63K
5.97%
0
505
276
Apahal boleh sampai 17 minit masa tambahan ni ketika perlawanan Malaysia vs Korea #SukanDiTikTok #asiancup2023 #ForYouSports
702.9K
61.29K
8.72%
0
481
204
Adakah Indonesia masih boleh layak? Bagaimana caranya? Jom kita tengok video ni sampai habis. #SukanDiTikTok #ForYouSports #asiancup2023
578.25K
33.77K
5.84%
0
468
118
Tiada offside daripada lontaran kedalam. #SportsOnTiktok #SukanDiTikTok #ForYouSports
397.12K
19.58K
4.93%
0
178
113
1st time reff jumpa insiden ni. Sangat penting untuk kita faham jika kita pemain dan peminat bola sepak. . #SportsOnTiktok #SukanDiTikTok #ForYouSports #referee
396.44K
21.64K
5.46%
0
292
178
Sangat penting untuk semua pemain bermain dengan semangat kesukanan yang tinggi dan saling menghormati didalam satu perlawanan. #SukanDiTikTok #ForYouSports #asiancup2023
348.66K
17.84K
5.12%
0
121
25
Kad biru?! 🟦 Apa tu kad biru dan apa fungsinya? #SukanDiTikTok #ForYouSports #bluecard
278.79K
21.28K
7.63%
0
223
132
Adakah Malaysia masih boleh layak jika menang dengan Korea Selatan? #SukanDiTikTok #ForYouSports #asiancup2023
261.22K
14.45K
5.53%
0
624
101
Untuk isu ni, masih tiada sebab jelas kenapa pengadil tersebut menghentikan advantage tersebut. Pada anggapan reff, pengadil tersebut menganggap kualiti advantage yang diberikan tidak berapa baik hasil hantaran yang terlalu kuat atau ada possible offside. Namun bila kita lihat dari video, semuanya okay dan advantage tersebut seharusnya terus berjalan. Kita juga perlu faham, advantage adalah pilihan dan foul yang menjadi keutamaan. #SportsOnTiktok #SukanDiTikTok #ForYouSports #mancityvsspurs
250.74K
11.9K
4.75%
0
83
31
Career terhebat seorang Left Wing. Korang boleh challenge ke? 😏 #SportsOnTiktok #SukanDiTikTok #ForYouSports #pialamalaysia2023
218.13K
8.73K
4%
0
70
11
Harini layan friendly antara jabatan. Sekiranya korang berminat content macam ni, boleh follow account ni nanti reff upload lebih banyak video macam ni. #SportsOnTiktok #SukanDiTikTok #ForYouSports #refereepov
216.83K
12.88K
5.94%
0
87
16
Steady Amir Faruk! Semoga berjaya di La Liga dalam menjadi pemain bolasepak profesional! Ada yang kenal ke siapa Amir Faruk ni? #SukanDiTikTok #LALIGA #ForYouSports
213.08K
16.44K
7.72%
0
110
47
Sepakan percuma pantas? Apa tu? Sah ke didalam undang-undang? #SportsOnTiktok #SukanDiTikTok #ForYouSports
207.96K
12.8K
6.16%
0
97
165
Handball Bahrain vs Malaysia! Kenapa tidak penalti?! Jom kita tengok penjelasannya. . #SukanDiTikTok #asiancup2023 #ForYouSports
205.41K
12.75K
6.21%
0
221
175
Serious lah Ayron Offside? Kan ada defend dekat tiang tu? Full explanation di video. #SportsOnTiktok #SukanDiTikTok #ForYouSports #referee #ligasupermalaysia
173.35K
9.86K
5.69%
0
213
126
Macam mana gol Harvey Elliot boleh offside pula? Ini penjelasannya. #SportsOnTiktok #SukanDiTikTok #ForYouSports
162.35K
7.6K
4.68%
0
406
109
Bukan biasa biasa Aston Villa season ni! Apa pendapat korang dengan Aston Villa musim ni? #AstonVilla #AVFC #PremierLeague #EPL #SukanDiTikTok #SportsOnTikTok #fyp
156.06K
9.09K
5.82%
0
689
43
Gol China DIBATALKAN kerana Offside. Adakah betul offside? Jom sama-sama kita kaji situasi ini. #SukanDiTikTok #asiancup2023 #ForYouSports
151.42K
6.14K
4.05%
0
165
161
‘Kenapa pengadil pakai kasut warna hitam?’ . #SportsOnTiktok #SukanDiTikTok #ForYouSports #referee
145.64K
8.27K
5.68%
0
102
24
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved