Tiktok:
instagram:
youtube:
twitter:
  • 246850
    Global Ranking
  • 2097
    Country/Region Ranking
  • 157.67K
    Followers
  • 320
    Videos
  • 1.8M
    Likes
  • New Videos
    39
  • New Followers
    11.37K
  • New Views
    5.49M
  • New Likes
    259.65K
  • New Reviews
    21.8K
  • New Share
    6.23K

FAZ NAMPLAWAN PIAU™️ Statistics Analysis (30 Days)

FAZ NAMPLAWAN PIAU™️ Hot Videos

FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Sekolah memang malas tapi kalau suruh usaha cari duit untuk keluarga insyaAllah akanku usahakan 🥺💪🏻 #womenpower
1.97M
61.33K
3.12%
662
452
694
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @faridzuan_cool NO BRANDING = NO BUSINESS 🔥🔥🔥 Dapat sesuatu tak? #namplawanpiau #carirezeki
1.4M
64.12K
4.59%
165
2.33K
850
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @ckunggul Teruslah berlari mengejar impianmu sehingga suara cemuhan bertukar menjadi tepuk tangan 😙🔥💪🏻 #namplawanpiau
1.35M
69.26K
5.15%
189
3.91K
1.39K
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @weweweweeeh Gurau jer sis 🤪 #namplawanpiau #hustle
1.04M
74.93K
7.18%
212
3K
2.01K
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @faqarzainal Yes. Betul cakap awak. Sampai sini je rezeki saya kat rumah ni. 🥺🥺🥺
724.33K
35.06K
4.84%
246
1.94K
991
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Siapa follow Faz dari awal, masa satu kawah je? Love korang hehehe ❤️‍🔥❤️‍🔥 #namplawanpiau
719.96K
39.4K
5.47%
151
1.52K
993
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @mottincapcuk Ya Allah aturlah yang terbaik buat kehidupanku 💚 #namplawanpiau #carirezeki
610.44K
18.53K
3.03%
55
1.62K
316
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @fizashaidin Nak berniaga tak boleh bagi alasan panas, rimas, penat, susah bla bla. Nak berniaga, lg lg zaman skrg memang kena lain pada org.
592.57K
19.03K
3.21%
59
569
429
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Siapa nak tolong basuhkan kawah 😝 #namplawanpiau #carirezeki
533.24K
13.6K
2.55%
67
632
288
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @tied39 Abaikan caraku potong betik tu. Asalkan rasa tak berubah 🤪🤣😜 #namplawanpiau #saudagarnamplawanpiau
513.28K
35.44K
6.91%
49
1.34K
661
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Pada Faz ok je berbaloi harganya sebab Faz tak pandai nak potong cantik-cantik macamtu 😆😆 Korang rasa???? #namplawanpiau #mukbang
484.84K
21.21K
4.37%
133
701
430
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @budaktoxic Sahaja aku berniaga kerana Allah. Semoga Allah permudahkan. 😭💚 #namplawanpiau
409.59K
11.65K
2.84%
38
1.1K
278
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @fannytiktok.my Bila nampak sesuatu yang unik, pasti hati akan tertarik. Setuju tak? #namplawanpiau #carirezeki
357.38K
17.66K
4.94%
172
2.01K
813
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @howdyshroudy Jangan takut berjalan lambat, takutlah jika hanya berdiri tapi tak bergerak. 💪🏻✨ #namplawanpiau #carirezeki
319.41K
9.09K
2.85%
71
531
232
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @etyarianti4 Orang dah bosan dengan marketing yang asyik tunjuk produk. Jual diri kita dulu. Pasti orang beli. 🔥 #tiktokguru #personalbrand
280.55K
13.9K
4.96%
65
1.2K
461
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Teringin sangat nak pergi pantai.. 😭😭 Dapat pergi pantai buatan manusia pun ok lah kan. 😂 Yang penting dapat ootd heheheheh
257.71K
23.32K
9.05%
136
504
491
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @wawaluvkesulaiony Siapa boleh teka berapa tinggi Faz!! 🤔 Faz nak pilih sorang, nak belanja #namplawanpiau!! 😙 #fazzybrand #ootdhijabstyle
255.52K
10.94K
4.28%
72
3.55K
336
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @ckunggul Langsung tak rancang. Tapi rezeki tu datang tiba-tiba. Ni sebab kawan2 tiktok selalu doakan jugak. Hehehe 😆✨ #namplawanpiau
241.24K
13.17K
5.46%
19
954
303
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @nuraeisyaaaa Kan awak. Saya pun perasan perkara yang sama……. 😅😅 #namplawanpiau #carirezeki
214.7K
7.88K
3.67%
47
319
175
FAZ NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @blackitty17 Bak kata @wakdoyok8055, #akuyangpakaikauyangpanas 😅😙
208.88K
5.53K
2.65%
9
517
145