Tiktok:
youtube:
  • 4348
    Global Ranking
  • 266
    Country/Region Ranking
  • 5.43M
    Followers
  • 1.65K
    Videos
  • 105.57M
    Likes
  • New Videos
    29
  • New Followers
    41.63K
  • New Views
    41.66M
  • New Likes
    960.54K
  • New Reviews
    4.17K
  • New Share
    33.23K

Patricia  Data Trend (30 Days)

Patricia Statistics Analysis (30 Days)

Patricia Hot Videos

Seru banget ternyata ga sesusah itu 🤩🔫 New tutorialll #dropjungledutch #djremix #tiktok2024 #tutorialdance mau yg slow?
18.14M
281.98K
1.55%
5
1.22K
21.26K
Ngelakuin ini sendiri ngakak sendiri 🥲 wkwk tapi lucuuu balik lagi slomo manual #memandangmu #tutorialdance #tiktok2024
10.93M
143.07K
1.31%
5
680
7.46K
Tiada bintang kan bersinar 🫶🏻✨ tutorial lagi nii gampangg #tutorialdance #tiktok2024 #easydance
8.13M
105.76K
1.3%
11
828
3.7K
Replying to @@anggi_ udh pada jago katanya 😎 ini buat yg masih belum slow tutornyaa wkwk #djremix #dropjungledutch #tiktok2024 #tutorialslow
6.94M
170.07K
2.45%
0
798
3.76K
joining the trend 🥰💋 what song is this? #phillipinestiktok #dancechallenge #dancetutorial #marikitsadilim
6.32M
132.37K
2.1%
95
575
3.03K
ILLIT magnetic Slow hand tutorial 💜 hasilnya di akhir video yaa hehe #illitmagnetic #illitdebut #kpopchallenge @ILLIT
5.46M
216.77K
3.97%
456
543
5.55K
Look at me look at me 👀💕 lagu twice selalu gemes yaa #twice_tiktok_official #lookatme #dancechallenge #dancetutorial
3.69M
150.26K
4.07%
1.7K
523
4.98K
Shik shak shok 🫳🏻🫴🏻✨ lagu apa ini gais? Wkwk lucu #shikshakshok #tutorialdance #dancechallenge
3.37M
28.3K
0.84%
2
99
929
ada yg bru nih 🤙🏻 Gampang!! #tutorialdance #djremix #tiktok2024
2.92M
123.92K
4.24%
0
357
4.71K
Wanna love you Like I do 💜✨ another version dc : ctto #jtaylor #likeido #dancechallange #dancetutorial
2.87M
113.71K
3.96%
8
205
1.41K
I threw a wish on a well, dont ask me I never tell 🤫 #callmemaybe #dancechallenge #dancetutorial
2.22M
70.26K
3.16%
64
250
1.25K
Dont go insane ❤️💙 versi ini Inst@ saw it first 💫 #dontgoinsane #dprian #dancechallenge #beltdance dc by Sooram
1.41M
80.91K
5.74%
215
219
417
Replying to @ElL_Nitha after 1000x take i finally did it 🖤💫 vibenya kyk drama seohyun snsd plis 😂 #dontgoinsane #dprian #beltdance #dancechallenge dc by sooram
1.4M
155.26K
11.06%
6
291
338
Replying to @im gabisa kyk queen geol Chaewon ya tapi suka banget koreonyaa 😵‍💫💞✨ #le_sserafim_smart #chaewon #lesserafim #kpop #dancechallenge Set from @Spring Summer Style 💙
1.36M
29.89K
2.19%
2
159
800
Do you mind? 👀💞 Dc by @badalee__ New cute dance nihh SAVE!! #doyoumind #dancechallenge #dancetutorial
1.3M
46.43K
3.57%
4
100
1.52K
Masih stuck di lagu ini 💕✨ #marikitsadilim #dancechallenge #tiktok2024
1.17M
13.95K
1.19%
1
80
293
Dancenya asik bgt 🙆🏻‍♀️✨ new tutorial!! #tiktok2024 #dancetutorial #cleared #dancechallenge dc ctto
801.59K
16.07K
2%
66
94
684
I’m smarter baby smarter 🤓 geol ngebor chaewon skali lagi tapi ada reff yang lebih “EASY” ternyata 😌 #le_sserafim_smart #dancechallenge #chaewon #lesserafim #kpop
696.28K
36.38K
5.22%
2
64
142
Replying to @🌟 jujur iya kakinya yg susah 🐥 tebak aku take berapa kali wkwk #illitmagnetic #illitdebut #kpop #dancechallenge mau tutorial?
626.56K
21.24K
3.39%
4
39
102
Marikit sa dilim x Ride 🫣🚕 asik bgt remixnyaa #marikitsadilim #ridechallenge #dancetutorial
571.6K
18.4K
3.22%
2
62
495
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved