Tiktok:
instagram:
  • 172231
    Global Ranking
  • 1620
    Country/Region Ranking
  • 349.25K
    Followers
  • 1.95K
    Videos
  • 6.81M
    Likes
  • New Videos
    37
  • New Followers
    -738
  • New Views
    110.77K
  • New Likes
    4.14K
  • New Reviews
    312
  • New Share
    301

DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝  Data Trend (30 Days)

DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝ Statistics Analysis (30 Days)

DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝ Hot Videos

DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Kami buat macam2 untuk bina keluarga kami.. Yang penting rajin , Jgn malas berusaha.. Nak ubah hidup perlu ada tindakan.. Gagal buat lagi, Gagal buat lagi sampai jadi.. yang pasti.. “Kejar Akhirat , Dunia juga dapat”
3.54M
142.94K
4.03%
386
1.19K
2.92K
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
sapa camni ? 🤣
3.18M
159.24K
5.01%
1.77K
3.19K
5.98K
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Ada yang nak tgok hasil ke 😍 #fyp #fypシ゚viral
617.97K
12.42K
2.01%
29
62
335
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Best kan ada BFF Chinese 🤭
325.27K
14.97K
4.6%
70
237
433
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Membalas kepada @munn.shopp Jangan tanya kenapa tak senyum.. Kita trend muka Berlagak sikit ye 😜
302.84K
8.48K
2.8%
81
61
806
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Seronok pengantin harini 😍 Tengkiu hampa.. Orang sik memang sportrim habis 🤣🤣🤣 @🦋 @Cikk Sakura @Mohd Idham Photography #bridesmaids
298.18K
17.05K
5.72%
3
157
295
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Membalas kepada @Zarulkacak 📸 Inilah tugas bridesmaid sebenar .. Bukan datang nak melawa n makan je ☺️ Ada sahabat cmni Please Hargai…💕
207.57K
13.27K
6.39%
127
348
1.83K
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
#cantum dengan @Honeymoon beli tau 😂 membantu sangat
182.81K
3.48K
1.91%
32
97
876
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Betul Ke 🫣
148.21K
3.86K
2.6%
122
159
434
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Membalas kepada @Ten🌻 Kepada bakal bakal pengantin boleh pilih photographer yg dikwan sebutkan dalam video ni.. Antara yang dikwan suka hasil gambar wedding ☺️ Tapi ingat, tgok hasil suka dm.. Jgn niat cari yg murah . Nak cantik kena spend duit lebih sikit ye untuk hari terpenting 💕 #photographerutara #weddingphotographer #akadnikah #engagementday #tunang #weddinghall
105.76K
8.63K
8.16%
162
280
1.61K
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Ada tentatif majlis tak lagi tu..? Kena ada flow majlis tau.. atau majlis awak nanti kucar kacir ☺️
101.42K
6.07K
5.98%
237
122
2.72K
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Membalas kepada @murtabak_megi
81.1K
2.37K
2.92%
4
41
50
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Nak buat camna kan 😅
76.1K
2.13K
2.79%
66
399
445
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
71.55K
2.64K
3.69%
15
44
310
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Setuju atau tak..? Yg mana ada pengalaman cer komen..
67.73K
4.63K
6.84%
201
564
835
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Membalas kepada @JawLabu⭐️ Tak sempat baca pause okay ☺️
65.95K
4.5K
6.82%
7
148
129
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Depa kata bakso mbak julia kg matahari naik ni sodap 😂 , Kita mai try..
33.78K
1.9K
5.64%
24
65
762
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Next apa lagi yg hampa nak tahu..? dikwan akan spill kat hampa.. komen ja.. Nanti dikwan up video..
30.97K
1.69K
5.45%
45
85
323
DikWanPNG ⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝꙰⃝
Please share supaya ramai bakal pengantin alert bab ni 🙂
24.3K
1.96K
8.06%
27
50
259
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved