Tiktok:
instagram:
youtube:
  • 42432
    Global Ranking
  • 258
    Country/Region Ranking
  • 1.15M
    Followers
  • 333
    Videos
  • 9.02M
    Likes
  • New Videos
    4
  • New Followers
    -1157
  • New Views
    186.99K
  • New Likes
    5.5K
  • New Reviews
    62
  • New Share
    113

SaharulRidzwan  Data Trend (30 Days)

SaharulRidzwan Statistics Analysis (30 Days)

SaharulRidzwan Hot Videos

Lama dah ni tinggal. Hari ni recce dulu. Tapi pakaian macam tak berapa kena. @surraconcept tolong adjust better gym outfit please? 🔥
322.12K
16.43K
5.1%
0
138
99
Harta untuk family? 😅
320.96K
17.05K
5.31%
0
393
656
Salam Raya Surra Concept. Ada geng tak kat sini? Buat video macam ni sekali tag kami @Surra Concept HQ .
257.48K
20.16K
7.83%
0
165
332
Kenapa botak? Umie suruh 😆 Mungkin salah pasang niat pada awalnya, dan mungkin perlu ada pengorbanan, jadi Allah belum izinkan kali ini. Semoga kita semua dipilih menjadi tetamunya, total submision and comprehension. Amin. Pasang azam jom. Azam perbaiki diri, lisan, pandangan dan tanggapan. Semoga Allah menjemput kita utk lakukan perkara2 yang baik, walaupun hanya di rumah. InShaaAllah. ❤️
105.16K
4.16K
3.95%
0
37
58
Satu perjalanan yang sukar, tapi dipermudahkan. Alhamdulillah Ya Allah. Semoga dipermudahkan lagi Ya Allah. Supaya dapat kembali perasaan pengharapan dan syukur pada Allah. Terima kasih keluarga, guru2 dan sahabat2 yang sentiasa ada bersama utk ingatkan. ❤️ Boleh order dekat link di bio saya. Terima kasih percayakan @qaabilaskincare 🌹
90.61K
1.46K
1.61%
0
17
57
Alhamdulillah syukur Ya Allah. 🥲 Doakan, proses seterusnya dipermudahkan Allah. Belum selesai semua lagi, bila dah tukar nama baru selesai. Alhamdulillah. Terima kasih atas doa anda semua. Nampak macam benda kecik, tapi sangatlah bermakna bagi saya. Terima kasih buat anda yang tolong doakan. Saya doakan kita semua dipermudahkan segala urusan dan dibantu untuk selesaikan perkara2 yang perlu diselesaikan. Lepas ni rumah pulak. Yang ni sangat lah membebankan saya setiap hari utk fikirkan, sebab loan conventional. Doakan semoga dapat selesaikan. Amin Ya Allah 😢
78.26K
3.89K
4.98%
0
44
81
😢
54.29K
2.87K
5.28%
0
30
80
Semoga kita semua dalam rahmat dan perlindungan kasih dan sayang Allah SWT. Amin Ya Allah 🤲🏻
45.13K
1.95K
4.32%
0
131
153
Lama dah rasanya. Lupa dah cara2 nak pose. 😂
21.68K
1.05K
4.84%
0
17
8
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved