Tiktok:
instagram:
youtube:
twitter:
  • 85579
    Global Ranking
  • 690
    Country/Region Ranking
  • 642.95K
    Followers
  • 3.85K
    Videos
  • 12.21M
    Likes
  • New Videos
    40
  • New Followers
    25.76K
  • New Views
    4.18M
  • New Likes
    134.02K
  • New Reviews
    2.25K
  • New Share
    3.16K

NynaBeautyy  Data Trend (30 Days)

NynaBeautyy Statistics Analysis (30 Days)

NynaBeautyy Hot Videos

Edenn toraii 😂 #okoknegerisembilan #CapCut
840.87K
55.82K
6.64%
2.24K
1.47K
3.63K
Terpalingg paduu takat ni hahaha . Skit lg nak dapat skin lamaaaa 😭 sabarrrre #nynahazlina #nynabeauty #beautylovemalaysia
175.97K
5.45K
3.1%
12
198
179
Dah penat cari skincare tapi tak sesuai? This time meh cuba BLMY Hargaaa marhaenn je guys. Tapi result mantul ✨ kita share mende best tak rugi cubaaaah ramai dahhh ada result tau 🫠 Special guide for my customer 🫶🏻✨ #barangbestkitashare #nynabeauty #nynahazlina #nynablmalaysia #nynabeautylove #nynajourney
106.11K
1.72K
1.62%
19
78
73
Den buh rojak satu 😂 #aweknismilan #nynahazlina
85.8K
6.72K
7.83%
231
216
229
Replying to @Puan Aida💐 yayy!! Mehh tryy molawa sprayh ✨
79.54K
1.64K
2.06%
9
84
79
Maaf tau, harini dgn semalam. Nina dekat kg, sorry kalau lambat balas tu. Malam malam biasa nina free, siang siang banyak betul job. Ye 😂 Kalau ada nakk service mesin rumput bole rogerr HAHAHAHA #aweknismilan #nynahazlina
51.35K
2K
3.89%
7
53
22
Pahem tak? Semoga jelass eh semuaa ❤️ ilapyou. Id sah saya BLMYSST-0001 #nynabeauty #nynahazlina #nynabeautylove #beautylovemalaysia #beautyloverejuvenatingset
42.39K
1.43K
3.36%
19
63
55
Sedih lagu pun .
30.12K
1.94K
6.43%
0
21
36
Pipi ni mcm makin besar pulak 😂
25.62K
1.29K
5.03%
6
17
14
24.48K
1.63K
6.65%
46
19
15
24.24K
1.24K
5.1%
15
20
15
Penatlah bawak lemak. 🙂‍↔️
20.76K
1.1K
5.28%
9
7
9
🦋 #nynahazlina #ladiesbikers #penghulurayau #r25yamaha Laju jiwang @ONE Music Studio
20.6K
1.65K
8.02%
5
32
80
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved