Tiktok:
instagram:
  • 86325
    Global Ranking
  • 700
    Country/Region Ranking
  • 630.02K
    Followers
  • 342
    Videos
  • 4.88M
    Likes
  • New Videos
    1
  • New Followers
    72
  • New Views
    1.44M
  • New Likes
    51.48K
  • New Reviews
    253
  • New Share
    569

Nurizyan.yan  Data Trend (30 Days)

Nurizyan.yan Statistics Analysis (30 Days)

Nurizyan.yan Hot Videos

Replying to @hanashiii HAHAHAHAHAHA masa ni zaman kita main warna kuku yang jenis peel off tu awak 🤣🤣
851.56K
35.23K
4.14%
0
203
479
Muahhhh sangat dia tu 🤣🤣🤣 ic kelabu tak kelabu, dengan aku takde nak acah garang 🤣🤣
797.55K
24.44K
3.06%
0
117
157
Finally on 11 May 2024 dah off market officially 🤭 sumpah in love teruk dengan makeup nikah by @🇲🇾 JuliezulianaMua 😍❤️ harap fyp biar korang semua dapat tengok hasil air tangan mua ni 🫶🏻✨
66.29K
5.72K
8.63%
47
68
165
Yeayy dah boleh buat trend dengan suami 🥰
59.22K
2.44K
4.11%
11
29
37
11 Mei 2024 sah menjadi isteri kepada koperal yang aku mengorat dia dulu 🤣🤣 dengan bermodalkan tanya ada milo tak, ada belacan tak, gas dah tutup ke belum and nak ajak dia keluar “koperal free tak malam ni ? Nak culik koperal boleh?” ❤️@Alif Asyraaf
22.73K
1.44K
6.32%
2
20
36
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved