Tiktok:
instagram:
youtube:
twitter:
  • 68478
    Global Ranking
  • 524
    Country/Region Ranking
  • 783.23K
    Followers
  • 1.11K
    Videos
  • 49.1M
    Likes
  • New Videos
    53
  • New Followers
    23.52K
  • New Views
    23.68M
  • New Likes
    1.73M
  • New Reviews
    12.31K
  • New Share
    47.24K

Sofea Shra  Data Trend (30 Days)

Sofea Shra Statistics Analysis (30 Days)

Sofea Shra Hot Videos

cutest raya handbag from @kate spade new york 🫶🏻💖 korang dah beli handbag baru utk raya ke beluuuum? 🤭 @Kate Spade Asia #katespadeasia
2.52M
10.32K
0.41%
0
61
227
test #rayatransition2024
1.96M
131.88K
6.74%
0
421
2.82K
#stitch with @baetrisyia 🚀 can everyone stop tagging me and mentioning my name???😵‍💫😵‍💫😵‍💫😫😫😫😫 its not me!!!🫨🫨🫨🫨😤😤😤😤 watch me prove yall wrong in this vid by showing BOTH sides of my face
1.87M
89.8K
4.79%
0
1.17K
585
2 Tudung Bawal styles untuk Raya Pertama🫶🏻 Here’s an idea for Raya: film a GRWM video talking about your Raya outfit🤭 MESTI CUTE. Both printed bawal are from @Ameerazainihq #kongsibersama #kongsifitcheck #bawaltutorial #raya2024
1.64M
89.57K
5.46%
1
780
1.1K
Replying to @min …hiiiii🥹 here’s me trying out all FIVE of the Gentle Jelly sunglasses🥹 semua comel and cantik gila nak mampus🥹 i rasa mcm sayang gila nak pakai any of it. macam nak simpan je dalam packaging dia pastu jadikan sbg hiasan rumah semata sbb aq takleyyyyy🥹 theyre so preciouss aaaaaaa nak jerittttttt Anyway, heres my personal rank👇🏻 1, 2, 4, 3, 5 @gentlemonster #GentleMonster #GentleMonsterMY #GentleJelly
1.62M
166.91K
10.29%
3
1.12K
1.11K
here’s one for my baddies out there yang nak try pakai tudung time Ramadhan!🤭💖🫶🏻 i cuba buat style paling senang and tak rengsek for uolls🤭✨ #hijabtutorial #ramadhan #kongsibersama #kongsitips #JomSedekah #kongsifitcheck #30hari30hijabtutorial
1.57M
121.89K
7.74%
1
546
6.56K
marilah kita baju raya hunting di @Ariani.os 🏃🏻‍♀️😮‍💨🫶🏻 semua cantik cantik yeeee dahla kedai dia besar tau, ada 4 tingkat pastu selesa gila nak shopping sbb its indoor + ada aircond hahaha fitting room pun best!! ada banyak options utk baju kurung and paling best sebab dia dah ada sekali dgn tudung so korang senang nak mix and match terus! will definitely datang balik semula utk shopping😂 #ArianiLebaran2024 #BergayaDiPagiRayaBersamaAriani #30hari30bajuraya #bajurayahunting #bajuraya2024 #KongsiBersama #KongsiFitCheck
1.28M
98.83K
7.73%
0
1.03K
4.24K
✨Tiktok Filter untuk Makeup Raya 2024✨ Bookmark siap siap so that korang boleh try lepasni!!!!🫶🏻💖 next video I buat tutorial macam mana I pakai filter ni🤭 kalau korg nak pakai dulu pun lagi mantap. #tiktokfiltermakeupraya2024 #kongsibersama #kongsitips #makeupraya2024
1.26M
106.33K
8.45%
0
505
2.43K
this is why i dont do dance tiktoks…. so ill just leave it to @johanis @erysha emyra utk carry HAHA
1.23M
90.92K
7.36%
1
226
417
#CapCut BEST LAH TREND NI I LOIKEEEEEE
1.14M
61.27K
5.38%
2
154
6.62K
@Anaq Kiriman Heaven
1.12M
128.29K
11.46%
1
653
664
baju kurung try-on!🫶🏻 semua daripada @QISZAR 😮‍💨 cantik gilaaaa!! my fav is the third one sbb sis mmg sukerrr kaler2 maroon/merah giniii🤭 i amik size XS utk semua baju TAPIIIII i rasa size S yang paling ngam dgn i sebenarnya! so before korang beli, make sure sizing semua tepat ok. nnti jadi satu hal pulak nak exchange or refund! hahaha #bajukurungraya #30hari30bajuraya #KongsiBersama #KongsiFitCheck
1.12M
51.12K
4.57%
0
470
1.39K
Outfit untuk “memememasak show with Imran Bard🥘” I hope you like the gift Imrannnn🫶🏻 nanti kalau korang nampak periuk nasi tu kt background video, just rmb yg tu periuk nasi i kasi ok LAHHHHHhahaha the episode keluar time puasa! Tarikh tak pasti, sila tanya @Anaq Kiriman Heaven 🫠
1.06M
117.53K
11.05%
0
450
440
Replying to @lala🇵🇸 OK HERES THE VIDEO 😭😭😭😭 #tutorialbawaltakkembangsemangkok hahahahah
1.06M
45.85K
4.34%
1
427
668
Kurung Kedah yang simple for you minimalist gurlies yanga tanak anything “over” tapi nak nampak letopz utk Raya🤭💖 cantik gilaaaa these 2 collections from @RahsaeOfficial aaaa i’m obsesseddddd🫠🫶🏻 loveee gilaaaaaaa dua dua
960.58K
63.27K
6.59%
0
193
454
Replying to @loey yesss William and Celine were both on the trip with us jugak time tu!!🤣🤣 anywayssss, here’s Vlog Day 3: Gangwon, Korea!!!💖 my fav fit from the trip adalah from this day hehe AND ADA BANYAK GILA BENDA EXCITING HAPPENING ON THIS DAY OK ONE OF IT BEING THE FACT THAT WE ACTUALLY FOUND KOTAK BTS TUUU AAAAA NAK NANGISSSSSS Locations: 📍Cafe @ Gangneung 📍Jumunjin Beach & Lighthouse 📍Goseong for Gangwon Forestry Exhibition #FlyAirAsiaX #KoreaAtFirstSight #GangwonState #VisitKorea @Fly AirAsia
845.35K
80.3K
9.5%
0
378
419
jgn komen knp tudung serabai pls sis dah give up time ni
843.97K
68.53K
8.12%
0
320
650
BEGINNER-FRIENDLY EYESHADOW TUTORIAL untuk tema warna pink💖🤭🫶🏻 INGAT YEEEE CREASE OUTER GLITTER CREASE OUTER GLITTER!!!!!!!✨😠 #makeupraya #raya2024 #makeupmalaysia #kongsibersama #kongsitips
813.51K
45.18K
5.55%
1
530
2.81K
Ok kita cuba filter baru untuk Raya🤑💵 #duitrayafilter #rayatiktokfilter2024 #kongsibersama #kongsitips
807.65K
64.36K
7.97%
0
66
1.24K
Claire Kurung from @ALIA B. ‘s raya collection🫶🏻🫠 lurves terukkkkkkkk!!🫶🏻😭 I tambah selendang from @Sahara Scarves jugak sbb cantik nak mamp. Its giving vibe “tante tante” gituhhh hahaha #bajuraya2024 #bajukurungraya #30hari30bajuraya #KongsiBersama #KongsiFitCheck
768.25K
54.1K
7.04%
0
394
969
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved