Tiktok:
instagram:
youtube:
twitter:
  • 4000
    Global Ranking
  • 10
    Country/Region Ranking
  • 5.7M
    Followers
  • 2.98K
    Videos
  • 284.22M
    Likes
  • New Videos
    63
  • New Followers
    22.02K
  • New Views
    47.32M
  • New Likes
    2.99M
  • New Reviews
    16.8K
  • New Share
    24.27K

Rozyana Roslan  Data Trend (30 Days)

Rozyana Roslan Statistics Analysis (30 Days)

Rozyana Roslan Hot Videos

Gara-gara video @Yeli Amelia Saja try test 🤣 #beauty
16.63M
509.8K
3.07%
860
1.68K
7.31K
Yuyuyuyuyu
4.44M
243.21K
5.48%
322
1.72K
8.83K
Nah hasil kali pertama 🤣 #beauty
3.59M
183.65K
5.12%
536
1.72K
2.33K
Lagu ni dah stuck dalam kepala aku 😣
3.56M
144.31K
4.05%
0
642
1.03K
Sape ingat suara ni? 👀 #beauty
3.37M
234.68K
6.96%
239
384
917
Macam tak percaya ayah dah takda. Ayah rehat ye... 06/06/1966 - 13/04/2024
3.29M
251.03K
7.63%
0
1.86K
1.42K
Taram jelah #beauty
2.64M
109.02K
4.13%
366
653
1.5K
Salam 18 tahun perkenalan ❤️
2.18M
131.3K
6.03%
0
328
602
Replying to @daisyy Haa dari zaman sekolah aku bagi 🤣
2.15M
85.97K
4.01%
1
448
327
Matriye 🤒
2.03M
140.91K
6.93%
0
380
350
Team kata "kak jom buat content, bosan lah" 🤒 @Rozeyana Kosmetik
1.77M
95.48K
5.4%
52
136
207
Macam biasa rozyana lawan hukum trend. Time kerja boleh lah buat trend ni. Takda masa lah weh nak buat yang betul-betul 🤣 2 jam lebih je buat ni 😂 #beauty
1.64M
117.58K
7.16%
90
532
543
Salam 50kg. Salam 413 hari. Bye bye 67kg.
1.57M
148.64K
9.48%
134
848
3.7K
Weh seluar aku selalu pakai tu dah habis 😭 #beauty
1.43M
82.12K
5.75%
138
565
1.05K
Replying to @Shahirah_ ❤️ Terima kasih awak 😍
1.31M
43.95K
3.36%
11
293
407
Baru je tadi ayah bergurau dengan akak, rupanya tu gurauan terakhir ayah.
1.23M
86.7K
7.03%
0
2.69K
504
Makin lama makin tak best lah 🤒
1.2M
95.22K
7.96%
0
680
473
Bahagia betul dia ......
1.19M
28.08K
2.35%
27
166
254
Day 391. Target 48kg. Now 51kg ❤️
1.14M
76.2K
6.67%
547
575
2.47K
Day 389. 67kg-51kg 🌷
1.12M
87.88K
7.84%
131
1.53K
3.42K
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved