Tiktok:
instagram:
youtube:
twitter:
  • 4000
    Global Ranking
  • 10
    Country/Region Ranking
  • 5.68M
    Followers
  • 2.94K
    Videos
  • 281.94M
    Likes
  • New Videos
    63
  • New Followers
    22.02K
  • New Views
    47.32M
  • New Likes
    2.99M
  • New Reviews
    16.8K
  • New Share
    24.27K

Rozyana Roslan  Data Trend (30 Days)

Rozyana Roslan Statistics Analysis (30 Days)

Rozyana Roslan Hot Videos

Maleh lah aku 😂
5.67M
402.47K
7.09%
1
1.26K
1.85K
Yuyuyuyuyu
3.9M
238.58K
6.11%
0
1.67K
8.49K
Layan jelah
3.57M
206.83K
5.79%
0
644
548
Lagu ni dah stuck dalam kepala aku 😣
3.56M
144.31K
4.05%
0
642
1.03K
Macam tak percaya ayah dah takda. Ayah rehat ye... 06/06/1966 - 13/04/2024
3.29M
251.03K
7.63%
0
1.86K
1.42K
Uhukkk
3.05M
236.14K
7.74%
0
933
2.8K
Nah practice dari sekarang 👀
2.99M
203.83K
6.81%
0
1.56K
1.33K
Salam 18 tahun perkenalan ❤️
2.18M
131.3K
6.03%
0
328
602
Replying to @daisyy Haa dari zaman sekolah aku bagi 🤣
2.15M
85.97K
4.01%
1
448
327
Matriye 🤒
2.03M
140.91K
6.93%
0
380
350
Cantikkan 🤭
2.03M
102.5K
5.05%
0
978
536
Cukup lah yang ada ni. Belum nak tambah lagi 😂
1.83M
132.86K
7.27%
0
442
441
Uniform Rozeyana 2024 🙈
1.71M
125.1K
7.31%
0
596
992
Buat jugak
1.39M
85.91K
6.2%
0
230
883
Macam biasa rozyana lawan hukum trend. Time kerja boleh lah buat trend ni. Takda masa lah weh nak buat yang betul-betul 🤣 2 jam lebih je buat ni 😂 #beauty
1.32M
95.1K
7.23%
65
481
450
Kalau dah habis, tunggu lepas raya 🤭
1.27M
60.11K
4.72%
0
270
518
Yang dinanti-nantikan 🙈
1.27M
55.26K
4.36%
0
314
679
Baru je tadi ayah bergurau dengan akak, rupanya tu gurauan terakhir ayah.
1.23M
86.7K
7.03%
0
2.69K
504
Tepuk coca cola
1.22M
65.49K
5.38%
0
372
949
Makin lama makin tak best lah 🤒
1.19M
95.13K
7.96%
0
678
473
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved