Tiktok:
instagram:
  • 414185
    Global Ranking
  • 4565
    Country/Region Ranking
  • 204.23K
    Followers
  • 616
    Videos
  • 3.41M
    Likes
  • New Videos
    38
  • New Followers
    6.64K
  • New Views
    3.35M
  • New Likes
    106.39K
  • New Reviews
    1.74K
  • New Share
    18.36K

Arsha Armalie  Data Trend (30 Days)

Arsha Armalie Statistics Analysis (30 Days)

Arsha Armalie Hot Videos

Arsha Armalie
Lulur Badanmu wahai kawan kawan supaya wangi putih gebu gebas . Tak Lupa Magic Cream Yg berhantu wajib pakai🧟 #onthisday #viral #fyp #fy #fypシ゚viral #skincare #trendingnewsmalaysia #DIY#diyarsha#sharing #skin#putih#whiteningsecret #lulur
2.58M
183.04K
7.1%
14.89K
673
14.69K
Arsha Armalie
Replying to @🍭C@ndy🍭 buat ni pulak mesti u xboleh move on dgn skin u nanti #onthisday #viral #fyp #fy #fypシ゚viral #DIY #diyarsha #tips #tips#sharing #skin#skincare#tipsbuatkamu #masker #cerahkankulit #mukabayi #flawless#glowing
884.62K
49.65K
5.61%
6.13K
544
10.12K
Arsha Armalie
SILA baca !! PENTING Mok comey anok pun kena comey yang mane anak suka main panas boleh cuba nie , sunburn daki smua hilang . ayah mok pun boleh buat xdok masaloh🤍 p/s : yg i bgth bagus utk kecutkan jerawat etc tu utk TEPUNG KCG KUDA bukan utk resepi ni ya . Yg i buat ni utk badan shj 👈🏻 #onthisday #xyzabc #fyppppppppppppppppppp #skin #viraltiktok #skincareroutine #DIY#girlssupportgirls #girls#tips#sunbunr#tanned#diyproject #fyp#fypシ゚viral
760.94K
15.7K
2.06%
1.58K
107
2.9K
Arsha Armalie
Putihkan gigi jom ! jadi tau tapi kena rojin .arsha buat seminggu 1x mcm yg kuning sgt blh buat routine sampai korg rasa da cerah . tgk pada gigi msg2 :) Tak plan nak buat video kebetulan td nak buat terus amik mcmtu je . Tak faham boleh DM arsha ❤️ air tomato limau ubat gigi garam kacau sekali then dah blh gosok gigi ! 2x sehari nnt gigi naturaly cerah dlm proses buat ni avoid kopi plss 😘 #onthisday #fyppppppppppppppppppppppp #trending #viraltiktok #teeth#fypシ゚viral #bleach#putihkangigi #sharing#DIY#tips
503.75K
27.59K
5.48%
1.37K
135
2.28K
Arsha Armalie
ni cara fav cucian miss V yg arsha sll buat , mudah & senang . Kalau korang malas jugak xthu la . Yg nak beli Keep Cantik pg Showcase arsha gigih i mtk kaKak ni buat Tt shop utk korg beli ! murah gila #onthisday #fyppppppppppppppppppp #viraltiktok #fypシ゚viral #flawless #body#awetmuda#herba#DIY#tips#trending #virall #video #cantik#sharing
490.68K
18.38K
3.75%
1.31K
167
2.93K
Arsha Armalie
JGN MALAS BACA : bagus utk kulit kering , sunburn , berminyak , utk kurgkan jerawat paling worst kulit cerah ya gaiss love gilerr ! saya sangat gembira hehe 🥹🌝 #koreanskincare#skincare#skin#siincareroutine #facemask#naturalskincare#beauty #skincaretips#tips#fyppppppppppppppppppppppp #fyp #fypdongggggggg #acne #oily #flawless #DIY#diyarsha
477.59K
33.95K
7.11%
1.68K
250
4.01K
Arsha Armalie
Replying to @Yana Zainuddin 🍭 buat camni okay . kalau routine kulit halus cerah n lembut je .. bagus utk buang daki juga #onthisday #viral #fyp #fy #fypシ゚viral #DIY #diyarsha #tips#tipsbuatkamu #trending #geburtstag #daki
371.29K
11.1K
2.99%
1.26K
116
1.32K
Arsha Armalie
Love gile brand nie sebijik sama mcm cha*el , jimat duit . Korang jgn confuse pulak REVLON dgn REVOLUTION . @revolutionbeautymalaysia ni baik tauuuu . I Beli kat @watsonsmy . Loveeeeeeee serious best 💯💯 #Revolution #RevolutionCosmetics #RevolutionMalaysia #fyp#OnlyAtWatsons #WatsonsMalaysia #xyzabc #makeup#mua#h #cantik #grwm#viralvideo #skincareroutine #makeuptutorial
361.3K
17.36K
4.8%
214
219
746
Arsha Armalie
Rajin kan diri baca : 👇🏻 Asyik tgn je putih muka pun kena putih juga gaissss ! jom putih muka sekali pakai terus bersih ya n cerah 💯🫨 Bahan : 💕Sengkuang 💕Yogurt 💕nasi yg da dimasak Blend smua ( xpayah campur air ) 30min cuci #fyppppppppppppppppppppppp #onthisday #trending #fypシ゚viral #viraltiktok #sharing #tips #face #skin#skincare#diyarsha #DIY#putih #fyp #masker#mask
356.58K
20.9K
5.86%
591
235
1.74K
Arsha Armalie
Kunyit paling bagus utk hilangkan parut n jerawat trust me 😀 biarka muka kuning asl kulit elok , nak cantik xde yg mudah @skintific.my #fairskin #onthisday #xyzabc #fyp #viraltiktok #skintificmy #fyppppppppppppppppppppppp #virall #trending #sharing #acne #dry #skintips #skincare#skincareroutine #fypシ゚viral
333.84K
9.77K
2.93%
136
59
380
Arsha Armalie
Replying to @M I L L O 🧋 tapi yg xbest selalu sold out b kena tggu preorder 😫😩 Lepas ni i nak beli banyak terus buat stock!!!lurve teroks @seamakeup.my #onthisday #fyppppppppppppppppppp #viraltiktok #fypシ゚viral #skincare #skin #makeup#mua#sharing #makeuptutorial #settingspray#seamakeup
300.98K
5.99K
1.99%
1
65
108
Arsha Armalie
sape selalu buat camni guna santan je , kita geng . Rambut I rosak teruk lepas bleach 4x alhamdullilah slowly okay . Trust the proces . cara alami i buat cara modern pun i pakai #onthisday #viral #fyp #fypシ゚viral #DIY #diyarsha#tips#hairloss #sharing #tipsbuatkamu #santan#rambutlebat#rambutmaksimal #haircut
276.9K
15.08K
5.45%
159
285
1.86K
Arsha Armalie
Pelik ke saya kalau saya nak cantik 🥹Sape yg pelik mcm saya kat sini comment part 2 skrg ! kita geng #onthisday #fypシ゚viral #trending #fyppppppppppppppppppppppp #viraltiktok #sharing #skin#sabunviral#susukambing#diyarsha #DIY#virall #bodybuilding #body
251.03K
11.8K
4.7%
513
136
577
Arsha Armalie
Replying to @AKM412🔥 kentang !! blh hilangkan n result dia cepat pastu u pakai 377 serum lagi best yg @skintific.my !! #skintific#skintificmy #onthisday #fyppppppppppppppppppppppp #trending #viraltiktok #skin #scrub #acne#scar#skincare#fypシ゚viral #tups#DIY#diyarsha#trendingvideo
194.97K
3.02K
1.55%
131
27
347
Arsha Armalie
Replying to @...... mudah je adik cantik sayang add on kopi je pastu letak kat mata , kawasan tepi bibir setiap hari tggu sampai kering baru cuci 💯 #fyppppppppppppppppppppppp #trending #viraltiktok #onthisday #fypシ゚viral #sharing #tips #DIY#virall #skin#panda#mata#diyarsha #masker #masukberanda
161.71K
7.5K
4.64%
541
34
676
Arsha Armalie
I da jawab persoalan korang ! foundation maez compact powder sea makeup jugak . sekian Berjujur dr I hahha #onthisday #viral #fyp #fy #fypシ゚viral #mua#makeup#DIY #diyarsha#settingspray #skincare #trending#TikTokShop #viral
137.3K
5.65K
4.11%
11
11
43
Arsha Armalie
Replying to @heart ❤️ jujur i bgth sabun badan ni sumpah best buat mcmni , murah pulak tu 🥹💯 #onthisday #fypシ゚viral #trending #fyppppppppppppppppppppppp #viraltiktok #sharing #skin #viraltiktok #susukambing #susukambing#diyarsha#body#bodybuilding#acne
123.84K
6.02K
4.86%
272
121
501
Arsha Armalie
Replying to @🐼 Sis cuba buat ni pula kulit auto lembut pastu akan cerah kalau rajin buat sminggu 2 /3 kali . Paling ketara bahagian jari yg gelap2 tu 😭 #fyppppppppppppppppppppppp #onthisday #trending #fypシ゚viral #viraltiktok #sharing #tips #sharing #virall #bodycare #skin#skincare#fyp #mask#masker#scrub#putih
119.93K
5.72K
4.77%
584
82
542
Arsha Armalie
Replying to @cake.mee thank you love ! sharing is caring 🤍 #fyppppppppppppppppppppppp #skin #tonerpad #trending #viraltiktok #skin#skincare#whitening#fypシ゚viral#sharing#beautyformulas#tonerpads#WatsonsMy#onlyatwatsons #exclusiveatwatsons #newatwatsons
116.69K
7.62K
6.53%
47
19
268
Arsha Armalie
Replying to @SFNY mashaallah arsha hiasa je tapi mmg kena rajin jaga luar dlm . Nanti sis free buat la mcmni best 🥹 #fairskin #onthisday #xyzabc #fyp #viraltiktok #jamu #scrub #h#r##fyppppppppppppppppppppppp #virall #kusam #tips#skintips #jus#juice#fypシ #private #cerah#DIY
116.19K
2.14K
1.84%
219
26
229
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved