Tiktok:
instagram:
youtube:
twitter:
  • 53794
    Global Ranking
  • 324
    Country/Region Ranking
  • 579.16K
    Followers
  • 563
    Videos
  • 10.89M
    Likes
  • New Videos
    21
  • New Followers
    2.94K
  • New Views
    2.26M
  • New Likes
    225.27K
  • New Reviews
    3.27K
  • New Share
    2.66K

Yazmin Aziz Statistics Analysis (30 Days)

Yazmin Aziz Hot Videos

Lama dah tak post content sebab ni jadi.. 😪🤣 @zhaeim #fyp #tiktokmy #acting #comedy
848.98K
93.88K
11.06%
666
869
814
Terima kasih kerana membahagiakan saya bespren ❤️ #daiyanpenat #fyp #tiktokmy
647.84K
58.78K
9.07%
640
275
343
Reply to @anismarissaaaaaa RIP bespren 🤣😌 #fyp #tiktokmy #comedy
413.82K
59.94K
14.49%
413
670
555
Pernah dengar orang sebut macam ni tak? 😆 #fyp #tiktokmy #kelastambahan
383.47K
20.8K
5.42%
970
789
1.27K
It’s the “baka” and “aiyo” for me 🤣 @zhaeim #FoodReview #fyp #tiktokmy
358.74K
23.94K
6.67%
201
422
410
Besarnya burung 😩🤣 #fyp #tiktokmy
331.11K
49.43K
14.93%
1.18K
828
881
Jom excercise 🤣 #fyp #tiktokmy #dancingstay
307.77K
48.26K
15.68%
661
638
750
Tolong rate bespren punya dance 🤣 #fyp #tiktokmy #comedy
267.87K
39.4K
14.71%
375
508
367
Haaa.. bespren jgn gedik sangat eh 😒😂 #fyp #tiktokmy #dancingwithyourghost
246.32K
20.31K
8.24%
106
154
137
Dia cakap malu kat oqang 🤣❤️ @zhaeim #fyp #tiktokmy #youcandoit
236.55K
14.23K
6.02%
456
180
373
Aku sayang kamu 🙈 #tiktokundiscovered #fyp #tiktokmy #cover
227.74K
17.92K
7.87%
604
439
619
Bespren merajuk 😩🤣 @zhaeim #fyp #tiktokmy
213.44K
28.46K
13.33%
135
185
184
Bahaya kalau bespren ada dalam squid game #fyp #tiktokmy #squidgame
205.53K
15.71K
7.64%
96
204
99
Family buat surprise untuk bespren la 🥺💕 #birthday #fyp #tiktokmy
204.43K
24.94K
12.2%
115
725
286
Bespren, nak cuba juga private dinner kat The Chow Kit Hotel? Jom gunakan @klook.my app. #kawanklook #fyp #tiktokmy
168.64K
17.94K
10.64%
64
147
118
Ku kuat bai 😱🤣 #tiktokmy #fyp @zzayny
158.45K
24.75K
15.62%
116
99
53
Reply to @wanii.hashim golek game strong 😌 #fyp #tiktokmy
154.09K
17.44K
11.32%
36
149
114
Reply to @tzy_604 serious. Mmg lawak 😂 #fyp #tiktokmy
150.4K
22.61K
15.04%
198
203
191
korang ada kawan macam bespren tak? 😆 #fyp #tiktokmy
149.05K
29.38K
19.71%
1.46K
1.71K
1.04K
Nak tahu siapa crush Bespren? 😝😍 Jom guna lagu CRUSH 💕 #fyp #tiktokmy #newsong #crush
145.65K
8.18K
5.61%
65
115
75