Tiktok:
instagram:
  • 44702
    Global Ranking
  • 283
    Country/Region Ranking
  • 1.11M
    Followers
  • 1.6K
    Videos
  • 39.53M
    Likes
  • New Videos
    18
  • New Followers
    12.68K
  • New Views
    12.53M
  • New Likes
    724.76K
  • New Reviews
    2.47K
  • New Share
    4.01K

Attyra Saari  Data Trend (30 Days)

Attyra Saari Statistics Analysis (30 Days)

Attyra Saari Hot Videos

Realiti bersama 3 dara di pagi syawal 😮‍💨
3.38M
215.73K
6.38%
0
725
1.38K
New achievement unlocked 🔓
2.72M
148.81K
5.46%
0
600
345
Kahwin nanti tak tahu lah macam mana 🤣
2.3M
194.9K
8.47%
0
341
770
Dari lahir sampai besar panjang, entah bilalah agaknya dia nak makan normal macam orang lain 😮‍💨
2.01M
71.44K
3.55%
190
1.43K
1.34K
Normal lah tu, tak semua orang suka kita 🥹
1.02M
58.86K
5.78%
0
151
178
Replying to @Fatin Syahirah Nazira fuh 🥵 korang yang nak kuyus before raya ni sempat lagi, pergi pilih beg kalerful je dekat shocase tu skrg 🛍️😋 #dauracoffee #dauralatte #daurachocolate #daurafibre #daura #daurabeautylegacy
938.6K
37.19K
3.96%
0
319
519
Kacau sikit 🤣
920.94K
49.56K
5.38%
0
166
258
Orang suruh letak duit raya, boleh pulak dirembatnya 😕
823.41K
60.86K
7.39%
107
125
331
Begitulah kehidupan.
783.64K
39.24K
5.01%
0
95
85
Replying to @cikbunga_ tak kisahlah, janji kita puas hati, senang nak cari baju, senang nak buat kerja bila badan dah ringan and kuyus, kita nak kuyus dan cantik untuk kepuasan diri sendiri bukan untuk orang lain. Yang nak try DAURA boleh plih beg kalerful dekat 🛍️ #dauracoffee #dauralatte #daurachocolate #daurafibre #daurabeautylegacy #daura
769.08K
25.45K
3.31%
0
257
393
Alamak raya lagi 🙂‍↕️
757.55K
45.77K
6.04%
0
478
526
Bila tiga tiga anak kau hanya makan makanan yang sama je, nasi putih ayam goreng 🥹🖤
704.02K
32.37K
4.6%
0
135
138
Terima kasih Tuan Pengetua dan guru-guru di atas jemputan istimewa sempena sambutan hari raya di sekolah. Alhamdulillah seronok dan meriah 🥰🤍
682.3K
39.55K
5.8%
47
142
294
Satu syawal ✨🤎
679.34K
24.31K
3.58%
0
101
162
Dua syawal ✨🩵
653.66K
24.53K
3.75%
0
164
177
Daura ☕️
653.57K
45.46K
6.96%
0
133
192
Tak pandang kiri kanan 🤣
604.76K
23.29K
3.85%
0
61
64
Another achievement unlocked 🔓 Rezeki yang tak pernah dibayangkan 🤍
598.03K
29.5K
4.93%
0
591
155
Tunggu mak pilih menantu sendiri ye nak 🤪
536.6K
34.63K
6.45%
0
85
254
Raya ke berapa entah 🙂‍↔️
471.54K
17.98K
3.81%
0
120
151
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved